- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко /вол.28/
не аз си бях в настроение но просто тя реши да се перчи с това, че е основател на чата и що да не почне да трие мнениеята ми ама нали...Първоначално написано от girlche
Ентусиазиран НЕпукист™
"Господ на небето , OPEL на шосето ! "
Първоначално написано от lilincituuuu
е лили
Карай по - полека
Успокой страстите
Всичко ще отшуми
![]()
Аз как си трая за тоя Джъстин беебър и за челгата? Еми и вие можете![]()
Лъчоо![]()
дравей и на тебе![]()
добре см , ю ?![]()
к0 плайш:P
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
Само такаПървоначално написано от uMnePaToPa
![]()
![]()
[quote="golf_5_r32"]мненията достатъчно см си ги гледалаПървоначално написано от TheOnee
)))))))
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
и щом не ти пука за кво пишеш бе? В чата пишеш "мръсни лапетий сме били " и те знам кво си още ама като те глезам ти искаше да те адднаПървоначално написано от golf_5_r32
И с това плюене у форума ,повярвай жалко е
мислех да не отговарям но го направих .Самочувствието си ми е напълно наред и хорато около мен знаят това. Ако на теб не ти харесва просто не ме закачай или провокирай
Не си мисли ,че ще се променя точно заради някъв селски бек
![]()
ОоооПървоначално написано от girlche
![]()
Аз съм дублеее![]()
Слушкам муика![]()
Ти? :P
Коя смяна си :P
Лиляна ли си не ти знам цялото име... момиченцее не знаш от къде се е почнало и няма и да знеш ама ти ест що нали да не собадиш амлко спам.. Що не с едрача с Янито.. а искам да ми отгоовриш на този прост примерПървоначално написано от lilincituuuu
Ентусиазиран НЕпукист™
Айде може да продължавате![]()
![]()
Успехът ми не е моментен, винаги съм конкурентен.
А защо реши , че чата е виновен , все едно аз да направя един общ чат и от това следва , че се мисла за мн0 голяма ли ?!Първоначално написано от golf_5_r32
Ми не е т'ка
![]()
..
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
различно еПървоначално написано от Metal
.. нищо, ти как си![]()
![]()
N- n- now th- that don't kill me
Can only make me stronger
I need you to hurry up now
'cause I can't wait much longer
I know I got to be right now
'cause I can't get much wronger
Man I've been waitin' all night now
That's how long I've been on you
I need you right now
I need you right now
www.facebook.com/li.lincitu (:
що не ми обръщаш вниманиеПървоначално написано от uMnePaToPa
![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
Първоначално написано от ByK
само едно ще ти кажа.. просото не знеш какво говорят хората зад гърба ти... и нека си мислиш, че е наред аз спирам остава ти да разбереш какви прители имаш..
Аз имам 1 приятел и това е Маринел които поне знам, че няма да говори каквито и да е работи зад гърба мине е като твоите...
Ентусиазиран НЕпукист™
Аз съм дублеПървоначално написано от lilincituuuu
Ти коя смяна си
![]()
ПП - ПЛС не отговаряй на спама на Пешо плс....![]()
ми мисля кога да сядам да уча , че цял ден се мотая насам натам и нищо не см направилаПървоначално написано от Metal
![]()
първа смяна , ю?![]()
Пречиш ми, по тихо..Първоначално написано от uMnePaToPa
![]()
Вафла..
Не при теб ще е друго... аз си знам.. не е важно сега не е ио важно да го разбирашПървоначално написано от girlche
![]()
Ентусиазиран НЕпукист™
Извинявай МалтинкеПървоначално написано от MaLty
![]()
Не съм видял просто.. гледам филма
Ами нищо пиша си по скайп с един приятел и гледам БТВ.. ти как си ? , к'во прайш ? извинявай пак..
![]()
![]()
![]()
хаха, не съм лиляна, МОМЧЕНЦЕПървоначално написано от golf_5_r32
![]()
.. защото се заяждаш с който ти скимне .. за това, с едни си мил, с други не, не може да ти се угоди, явно всичко е по симпатии (:
![]()
N- n- now th- that don't kill me
Can only make me stronger
I need you to hurry up now
'cause I can't wait much longer
I know I got to be right now
'cause I can't get much wronger
Man I've been waitin' all night now
That's how long I've been on you
I need you right now
I need you right now
www.facebook.com/li.lincitu (:
Aу извинявай .. и ти ли го гледаш филма ?Първоначално написано от mrtn
![]()
Аве кво ми говори тоя, че не мога един ganer да направя ли е![]()
![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
само едно ще ти кажа.. просото не знеш какво говорят хората зад гърба ти... и нека си мислиш, че е наред аз спирам остава ти да разбереш какви прители имаш..
Аз имам 1 приятел и това е Маринел които поне знам, че няма да говори каквито и да е работи зад гърба мине е като твоите...[/quote]
хах май чатовете които ти бях копирала си казаха думата![]()
щом мислиш ,че аз имам приятели които не са такива хубаво ,но не съм ти искала мнениеНито мисля ,че хората които ме мразят са много нито тези които ме обичат също са много
![]()
направих пуканки, искате ли :PПървоначално написано от uMnePaToPa