- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко /вол.28/
нищо .. скучая и слушам музика
ти![]()
![]()
![]()
мии чатя![]()
оправи ли се времето при тебе :P
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
чак сега ли разбраПървоначално написано от DaemonBoy
![]()
ми спря да вали .. ама си е студено .. дано утре да е по хубавоПървоначално написано от girlche
![]()
мдаммПървоначално написано от travmiriaN
![]()
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
мм... пея си една песенПървоначално написано от Kandrobs
![]()
тфа ти ли си с фотошопа ли го напрай ? напрай кат си извадиш пръста да пише fuck you отгоре ше е по якоПървоначално написано от Kandrobs
![]()
не са много![]()
Драститук съм за малко,че после имам да рисувам
![]()
Първоначално написано от travmiriaN
![]()
![]()
![]()
Първо влизам , после питамK'во прайте е
![]()
Успехът ми не е моментен, винаги съм конкурентен.
айде, аз ставам .. до после на всички![]()
![]()
![]()
до послееПървоначално написано от travmiriaN
![]()
![]()
![]()
пием бира,нали знаеш клин клин избиваПървоначално написано от uMnePaToPa
ти
![]()
![]()
oo не ми говори за бири , че лошо ми става... вчера опукахме един стек двулитровки "Ариана" и още ми се върти тикватаПървоначално написано от evalongoriq
![]()
![]()
![]()
Успехът ми не е моментен, винаги съм конкурентен.
http://www.youtube.com/watch?v=b4Rhm_G4_rg&NR=1 на ви поздрав мишкииииииии
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
мене вчера ми се виееше свят но днес пия и нищо ми няма ама много ми се пишка през 5 мин и ми се е издул коремаПървоначално написано от uMnePaToPa
иначе как си батее
![]()
![]()