- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко /вол.28/
К`во ще я оставя! Трябва да научи къде и е мястото!Първоначално написано от uMnePaToPa
![]()
И ние ама ся сме на негоПървоначално написано от evalongoriq
![]()
![]()
![]()
Ние като зимахме Дервишово семе нещо г-жата питаше " Кое е най-хубавото нещо което правим" или нещо подобно и някой каза секс ии г-жата почна да говори абе забавно е![]()
И ниеПървоначално написано от MaLty
Щом даскала прихна да се смее значи смятай....
![]()
Първоначално написано от evalongoriq
ама ти си го представяш по някъв начин
![]()
Пф, от скука почнах да решавам задачите си по химия![]()
Вафла..
стига разправий ...Първоначално написано от Metal
Успехът ми не е моментен, винаги съм конкурентен.
кво е казала Лена беПървоначално написано от DaemonBoy
![]()
нещо лошо за мене
![]()
![]()
Аааа Дервишово семе си е класиката! На пумпал игралиПървоначално написано от evalongoriq
![]()
![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Господина вика "..и вместо да консумират брака си,те играли на пумпааааааал"Първоначално написано от Metal
и после вика,че нали СИлвина имала дете от оня другия,и аз викам "Аа с него начи не са играли на пумпал,на нещо друго са играли"
![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
емии "те се вдървявали щом го видели" теб като кво ти звучиПървоначално написано от mrtn
![]()
![]()
ейй гордея се с тебе![]()
![]()
Ние го питахме ква е тая кръвПървоначално написано от MaLty
И той само : ЪЪъъъъъ
![]()
![]()
![]()
вместо да се ебат те накрая кръв от носа и взехаПървоначално написано от DaemonBoy
![]()
![]()
Слушай ... нищо против теб или някой пишещ в темата ...Такива дето ако се изкъпят в морето с грима ,природозащитниците ще помлислят че петното във радиус 100 метра от “момичето“ е от нефтен разлив и аз не ги обичам хич...Ама тъй както аз незнам кой стои срещу мен така и ти така и всички тука имаме повече от нормалното самочувствие... И това е нормално...Не е нормално обаче да храниш горкото момиче...Може да се окаже че е сестра ти или братовчетка ти ...Първоначално написано от Metal
![]()
![]()
не не сега по сериозно ... Сдобрете се и давайте да гледаме първата нощ у безинтересното предаване ше има ли секс...
![]()
Ааа там кво пише? А къде я мазахме тая кръв няма да казвамПървоначално написано от evalongoriq
![]()
![]()
![]()
Ще го разбера, че героите се вдъхновили от това, което са видели..Първоначално написано от evalongoriq
![]()
Вафла..
Ти просто не си и виждал снимките човек! Пълна уличница!Първоначално написано от squalK
Ние Дервишово семе го взимахме в началото на годината,даже го бях забравила![]()
Eбаси .. моят човек не го вкараха...![]()
Успехът ми не е моментен, винаги съм конкурентен.
да да,глупостиПървоначално написано от mrtn
знам те че си мръсник ама се правиш
![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
кажи деееПървоначално написано от evalongoriq
![]()
А нищо, само че си клюкарка![]()
![]()
![]()
аз не съм мръсник, аз съм романтик![]()
Вафла..