.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: Проблем

Проблем

Моят проблем, е че харесвам едно момче и мисля, че и той ме харесва, но ме е срам да го поканя на рождения си ден.Какво да правя?

Още колко такива теми ще направиш? В грешен раздел си.. и ти ако не събереш смелост, ние ли да го питаме?
    — Аз соча истините на утрешния ден.— А пък аз предпочитам заблудите на днешния — отвърна тя.

написах тази тема в този раздел защото най много хора ще я видят а и следващият пат ще го поканя

Хем мажеш,хем знаеш какво трябва да направиш и все пак питаш..
    — Аз соча истините на утрешния ден.— А пък аз предпочитам заблудите на днешния — отвърна тя.

искай от някои френд един пистолет по възможност 50 калибър,сложи патрона в цевта,и натисни спусака,като преди това насочиш дулото на пистолета към слабоумната си кратуна....
    ма това са бахти малоумните теми ве...понякога се чудя добре ли сте... бахти нещастниците има ...

(сорка ама не се сдържах)

Голям фен Аватара на Callisto
    Често ми се е случвало да искам да се запозная с някой, който не познавам. Аз съм много директен и открит човек и просто или отивам при него и казвам оо здр, ти си едикой си, аз съм от едикъде си, аре да ходим на по бира, на купон и тем подобни. Другия вариант е да кажа на някой приятел абе аре на биричка да се съберем, вземи и всички от класа ти тамън да се опознаем, че не ги знам (да речем, че момчето е от там).

Град
    Sofia

Re: Проблем

Цитирай Първоначално написано от pinky55
    Моят проблем, е че харесвам едно момче и мисля, че и той ме харесва, но ме е срам да го поканя на рождения си ден.Какво да правя?
    ти какво, да не си на 11? Ако си над 14 мога да ти кажа само, ако много го искаш - покани го. Ако пък не го искаш много - забрави го, и без тфа сигурно не си струва някфо момче дето (по твоите думи) те харесва, пък още не те е поканило някаде... където и да е...

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Покани го..От срама файда няма..
    +
    Ако стоиш с кръстени ръце и да чакаш той да ти "падне" в ръцете -- после ще съжаляваш
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Callisto
    Често ми се е случвало да искам да се запозная с някой, който не познавам. Аз съм много директен и открит човек и просто или отивам при него и казвам оо здр, ти си едикой си, аз съм от едикъде си, аре да ходим на по бира, на купон и тем подобни. Другия вариант е да кажа на някой приятел абе аре на биричка да се съберем, вземи и всички от класа ти тамън да се опознаем, че не ги знам (да речем, че момчето е от там).
    Абре Callisto от къде си ти бре, много нахана ми звучиш, пък ми е голям мерак да се запозная такова момиче, че сте голяма рядкост, е глей тука на едно РД немоат се поканят хората чак...

ПОКАЖИ МУ ПУТКАТА СИ СЛУЧАЙНО И ЩЕ РАЗБЕРЕ

i az imam problem ili po skoro vypros shtoto oshte neznam dali e problem. na 16 sym i pyrviqt pyt kato pravihme sex s priqtelkata mi ne mojah da svyrsha i v edin moment tq prosot se otkaza da se opitva da me dokarva do kraq shoto adski q boleshe normalno li e tova ?

Цитирай Първоначално написано от TheMan
    ти какво, да не си на 11? Ако си над 14 мога да ти кажа само, ако много го искаш - покани го. Ако пък не го искаш много - забрави го, и без тфа сигурно не си струва някфо момче дето (по твоите думи) те харесва, пък още не те е поканило някаде... където и да е...
    na 14 sum i ve4e go pokanih na rojdeniq si den

Голям фен Аватара на dimi93

Амм... какво и е сексуалното на тая тема? объркала си раздела миличка. О, или просто си объркала темата! Сигурно си искала да напишеш: харесвам едно момче мисля, но ме е срам да го поканя на рожденния си ден и да го напия, за да правим секс. Друг начин да ми пусне щото няма
    По темата оправи си раздела, и тогава ще ти отговоря без да се базикам!
    Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!

Голям фен Аватара на dimi93
    написах тази тема в този раздел защото най много хора ще я видят а и следващият пат ще го поканя

Най-много хора, ще я видят, но в този форум си има правила, които всички ние сме длъжни да спазваме!
    Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!

И ще ядете пасти и ще пиете боза!
    FUCK-тически не ме интересувате..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си