Да започна със Здравейте. Моят проблем е следният:
Влюбена съм в бившето си гадже.. Колкото и налудничево да звузи думата бивше.. Аз скъсах с него и съм направила грешка. Незнам какво да правя? От тогава мина много време повече от половин година. Той знае, че все още изпитвам малко или много чувства към него. Объркана съм.. Един ден той е мил със мен, друг просто не ме забелязва дори и да мина покрай него. Простооо когато ме погледне със погледът му ии. Знам, че след мен е нямал никоя друга, но не съм сигурна, защото ми казаха, че харесва едно момиче, но тя него не. И въпреки това го ревнувам, макар и да знам, че вече съм никоя за него. ПОМОГНЕТЕ МИ! КАКВО ДА ПРАВЯ? Винаги мисля за него. Всяка нощ го сънувам. Простоо незнам... Пишем си по скайп, но това изобщо не е като преди както каза той: "Сега ти си ми просто приятелка, а преди беше нещо повече." Преди време ме покани да излезем, но бях болна. Когато уздравях му казах, че вече съм по - добре и може да излезем, но той не каза нищо. Днес когато го видях той просто ме погледна и си отиде. Не го разбирам наистина. Помогнете ми.