.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Супер фен

проблем с интернет игра-zwinky

Добър Вечер.Значи имам проблем с интернет игра влизам в сайта и дава грешки същите като при инсталл.После като от сайта не стана пробвах да я инсталл и грешките които дава играта са вижте и моляви помогнете как да я заредя да играя(като от файсбоок не става играта):

Моля помогнете да я играя играта.И моляви без спам по темата

Супер фен
    Моляви помогнете ми плсс

Супер фен
    Хайде хора не искам да си спамя темата

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    Еми дава ти някаква грешка ... аз не знам човек който да я е играл и не знам как да ти помогна,пише да пробваш да я инсталираш още веднъж и ако не стане да се свържеш с хората който са направили играта или нещо от сорта
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Супер фен
    Говорих с създателя на играта,ама те ми казаха пак да пробвам и че причината може да е в мене.Давайте идеи

Супер фен
    Оправиш проблема с играта.Било е от нод32 .Моля админите да заключите темата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си