- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ново приятелство или нещо повече ?
Здравейте ,
Това ми е първото мнение в този форум и се надявам да ми се обърне внимание![]()
Така въпроса ми е :
Скоро с едно момиче ще се запознаем ( на живо щот по скайп нее нищо повече от губене на време ) виждал сам я на снимка и е доста хубаво момиче , тя мене също ... Имаме общ приятел и той наи вероятно ще ни "представи" .
Та въпроса ми е ... освен усмивката , доброто облекло и вобще визията , лекото чуство за хумор други какви "деиствия да предприема " .
До сега обикновенно нежните половинки са правили първата стъпка , но сега наистина хресвам това момиче и бих искал нещо повече от приятелство![]()
Аз съм на 16 тя на 15 .
Надявам се да ме посаветвате нещо
мисля,че знаеш,какво да правишбъди по уверен в себе си и късмет на срещата
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Поеми ти първата крачка, на повечето момичета им харесва.![]()
I'm inlove with a criminal...
Както вече споменах до сега винаги нежните половинки са правили пурвата стъпка и сега незнам как да я направя азПървоначално написано от Jessie
![]()
Ами не трябва да се притесняваш, съдя по моя приятел, към когото аз направих първата крачка и знам какво му беше.Ако видиш признаци, че те харесва (по какъвто и да е начин), може да се усамотите някъде, хвани я за ръката като за начало. Ако не се дръпне - до тук всичко е наред. То ще ти дойде от самосебеси. А на колко години си?
I'm inlove with a criminal...
На 16 тя е на 15 .Първоначално написано от Jessie
Значи е изклучено още на първата среща да се натягам нали ? щот са ми го прави ли това![]()
Стига ти толко. Иначе ще изглеждаш изкуствен. Не се старай много ..може да я притесниш/отегчиш/да си помисли че много бързашПървоначално написано от Icantloveu
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
По принцип когато искам да привлека вниманието на някое момиче обикновенно правя комплимент и в същия момент казвам че е можело и по добре , така момечето обикновенно почва да ми се доказва в тази област , но понякога става гаф и се одръпва ... и не искам тя да се одръпнеПървоначално написано от ShtrudeL
![]()
Като гледам,сам знаеш как да го направиш,най-важното е да си уверен и да не прекаляваш с хумора .. поговорете си и за нещо сериозно когато се видите,а не само да я разсмиваш и да и правиш комплименти.
All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.
Бъди оверен че ще се справиш , бъди себе си най-вече и не се дръж надуто. може би голяма част от момичетата не го харесват това , с такова впичатление съм останал.
Разбрах !Първоначално написано от BlueParadise
![]()
Мисля че получих отговорите който търсех , Благоаря на сички който ми писаха Най после се чуствам по оверен и се надявам да се получи нещо ... Още веднъж благодаря за помоща приятели![]()
Бъди уверен в себе си, момичетата харесват това. Тук с риск да бъда аадски банален, ама карай : Най-вече бъди себе си пичПросто и да те хареса, и да не те хареса ще знаеш, че си останал себе си, което нали уж е най-важното ?
Но ако не ти пука за теб като личност.. Играи шибани роли само и само да и се харесаш
![]()
Абсолютно изклучвам да играя роли ! защото рано или късно се разбира какав си , разбираш ме нали ?Първоначално написано от FromAutumToAshes
![]()
Благодаря ти пич , и аз на това се надявамПървоначално написано от Prophecy
![]()
Разбирам те много добреНо има много идиоти, които го правят. По знайни или незнайни прични
Успех все пак ;]
БлагодаряПървоначално написано от FromAutumToAshes
![]()
Първоначално написано от Icantloveu
Ех, не. Не точно. Значи това за хумора е някакво клише. Има си момичета, които като си хумористичен ще те помислят за шут, за тъпак...абе няма да погледнат добре на тебе.
За дрешките - ами да. Поне да са чисти, изпрани, да ухаят на нещо по-чисто. Колкото до стила - не знаеш тя по какъв си пада, така че, обличай каквото имаш. А и , ако не е фетишистка, няма да ти гледа дрехите, а тебе.
Никакви действия няма да предприемаш. Срещата е за запознаване и опознаване, не за циркове. Събирай информация за нея, а и ти й давай за себе си, за да знаете на време дали си пасвате, щото само ХУБАВА, не е достатъчно.
Примерно тя си пада да прави тройки, а ти искаш само секс между вас двамата. ИЛИ ПЪК, тя иска като се дипломира да емигрира в Истанбул, а ти си падаш по Лондон...
Най-важното е инфото, за да си прави сметката човек добре.
Good luck, Bad luck, Luck...
Първо ще кажа че това което написа е доста мъдро !Първоначално написано от gir
За хумора мисла че малко от него няма да ми навреди , писали сме си по скайп и имам малка представа .
За дрехите е ясно .
Характера и ми се гледа малко лигав ( което нее лошо обичам малко лигавки момичета , но не прекалено ) .
Относно емиграцията , родителите ми работят в лондон ( живеят там , имаме къща ) и след завърхването ми ще замина и аз .
Относно връзката ни с нея ( ако се получи ) не мисла да се женя за нея , просто "тинейджърска" любов ако мога така да се изразя ( звучи ми малко грубо и тъпо , но едвали ще имаме дълги взаимотношения )
![]()