Цитирай Първоначално написано от gir
Цитирай Първоначално написано от Icantloveu
Здравейте ,
Това ми е първото мнение в този форум и се надявам да ми се обърне внимание

Така въпроса ми е :

Скоро с едно момиче ще се запознаем ( на живо щот по скайп нее нищо повече от губене на време ) виждал сам я на снимка и е доста хубаво момиче , тя мене също ... Имаме общ приятел и той наи вероятно ще ни "представи" .
Та въпроса ми е ... освен усмивката , доброто облекло и вобще визията , лекото чуство за хумор други какви "деиствия да предприема " .
До сега обикновенно нежните половинки са правили първата стъпка , но сега наистина хресвам това момиче и бих искал нещо повече от приятелство

Аз съм на 16 тя на 15 .

Надявам се да ме посаветвате нещо

Ех, не. Не точно. Значи това за хумора е някакво клише. Има си момичета, които като си хумористичен ще те помислят за шут, за тъпак...абе няма да погледнат добре на тебе.
За дрешките - ами да. Поне да са чисти, изпрани, да ухаят на нещо по-чисто. Колкото до стила - не знаеш тя по какъв си пада, така че, обличай каквото имаш. А и , ако не е фетишистка, няма да ти гледа дрехите, а тебе.
Никакви действия няма да предприемаш. Срещата е за запознаване и опознаване, не за циркове. Събирай информация за нея, а и ти й давай за себе си, за да знаете на време дали си пасвате, щото само ХУБАВА, не е достатъчно.
Примерно тя си пада да прави тройки, а ти искаш само секс между вас двамата. ИЛИ ПЪК, тя иска като се дипломира да емигрира в Истанбул, а ти си падаш по Лондон...
Най-важното е инфото, за да си прави сметката човек добре.
Първо ще кажа че това което написа е доста мъдро !

За хумора мисла че малко от него няма да ми навреди , писали сме си по скайп и имам малка представа .
За дрехите е ясно .
Характера и ми се гледа малко лигав ( което нее лошо обичам малко лигавки момичета , но не прекалено ) .
Относно емиграцията , родителите ми работят в лондон ( живеят там , имаме къща ) и след завърхването ми ще замина и аз .
Относно връзката ни с нея ( ако се получи ) не мисла да се женя за нея , просто "тинейджърска" любов ако мога така да се изразя ( звучи ми малко грубо и тъпо , но едвали ще имаме дълги взаимотношения )