.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Графа приятели

Първо мнение първа тема супер.Така от заглавието ясно си личи къде е проблема.Често се запознавам с някое момиче,но немога да стана нещо повече от "приятел" с нея.Държа си се нормално,малко съм срамежлив и не бързам още с флирта на първата среща,но когато предложа на някое момиче излиза че ме е мислела само за приятел и нещата немогат да се развият.Щесто се питам къде ми е грешката и как мога да постъпя.Някакви съвети хора?
    ko stawaaa

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Графа е добър певец, някои от песните му ми допадат.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Цитирай Първоначално написано от fenastz
    Ако ми кажеш къде е копчето за ударение ще го поправя
    ko stawaaa

Супер фен Аватара на nymphadora
    Срама много ще ти пречи,отървавай се от него навреме!

Е не сам чак толкова срамежлив но самото ми държание ли или незнам просто какво и момичето ме мисли за "приятел" с когото ще може да си споделя всичко,но нищо повече.
    ko stawaaa

Цитирай Първоначално написано от nymphadora
    Съгласен съм !
    Като се сприятелиш с някое момиче , когато си говорите я гледаи в очите и се осмихваи , но не прекалено голяма осмивка , а просто да види че и хресваш ...
    Също така щом искаш повече от приятелство , гледай да си по близак до нея например като сте в заведение седни до нея и така просто и покажи от по рано че имаш чуства а не изведнуж да и го лепниш че я обичаш .

извинявам се за правописните грешки но бурзам

Братле твоя случай ми е до болка познат и аз си мисля ,че още не си готов за момиче.
    Само слабите се стремят към порядък,силните владеят хаоса ! ! !

Супер фен
    Позната история... Просто бъди една идея по-нахален, ако искаш го наречи... Прави неща които знаеш, че ще й се харесат, рядко остават неоценени

Град
    million miles away (:
    Цитирай Първоначално написано от fenastz
    я,и аз за т'ва си помислих!
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Re: Графа приятели

Цитирай Първоначално написано от theonly
    Първо мнение първа тема супер.Така от заглавието ясно си личи къде е проблема.Често се запознавам с някое момиче,но немога да стана нещо повече от "приятел" с нея.Държа си се нормално,малко съм срамежлив и не бързам още с флирта на първата среща,но когато предложа на някое момиче излиза че ме е мислела само за приятел и нещата немогат да се развият.Щесто се питам къде ми е грешката и как мога да постъпя.Някакви съвети хора?
    Според мен те намират за непривлекателен по някаква причина. Външен вид или държание, или и двете...Това е.
    Ама пък съм сигурен, че има доста момичета на които ще им харесаш така. Затова ПОВЕЧЕ СРЕЩИ и повече ОПИТИ.
    Позволи ми да ти кажа един виц:

Приятели разговарят в барче:

-Добре, де. Ти си грозен, ама постоянно ебеш някоя, а ние не можем.Как правиш така, че все ти връзват?
    -АМИ СПИРАМ НЯКОЯ НА ПЪТЯ И Я ПИТАМ ИСКА ЛИ...
    -Оле! Сигурно си изял много шамари!?
    -ДА, АМА И МНОГО СЪМ ЕБАЛ...

Надявам се, че разбираш какво ти казвам...всяка система си има "точка на насищане" или "преминаване на мярата"...Т.е., колкото с повече момичета пробваш, толкова повече се увеличава вероятността да ти се случи тази, на която й се иска да е момче като тебе.
    Good luck, Bad luck, Luck...

Цитирай Първоначално написано от Icantloveu
    Цитирай Първоначално написано от nymphadora
    Съгласен съм !
    Като се сприятелиш с някое момиче , когато си говорите я гледаи в очите и се осмихваи , но не прекалено голяма осмивка , а просто да види че и хресваш ...
    Също така щом искаш повече от приятелство , гледай да си по близак до нея например като сте в заведение седни до нея и така просто и покажи от по рано че имаш чуства а не изведнуж да и го лепниш че я обичаш .

извинявам се за правописните грешки но бурзам
    Пич, много добре си го казал, само не разбрах бомбата след "да си по близак до нея", защо си я сложил? Ще избухваме ли (както казват в Шумен)?
    Good luck, Bad luck, Luck...

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Не се сприятелявай първо и после да флиртуваш. Това е загубена кауза. Момичето трябва от самото начало да е наясно, че искаш нещо повече, иначе още от 1-я ден ще те тупне на стълбата на приятелите.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Не се сприятелявай първо и после да флиртуваш. Това е загубена кауза. Момичето трябва от самото начало да е наясно, че искаш нещо повече, иначе още от 1-я ден ще те тупне на стълбата на приятелите.
    Теория на конспирацията... простете, на стълбата
    Но си много прав.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Много ми е познато....Грешката ти е 4е се държиш като приятел,дръж се така както искаш да те възприемат.Показваи на мо ми4ето 4е искаш да сте пове4е от приятели.Ако продължваш със срама си и доста време ще си оставаш "приятел".

Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Мисля че си открих грешката. Благодаря ви на всички за съветите
    ko stawaaa

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    проблема е,че срамежливостта ти ти пречи..дори да харесваш дадена мацка си твърде притеснителен и не й го показваш и тя даже да те харесва в повечето случаи ще си каже-е,не ме харесва....айде отива у графа -само приятели,което за теб е лошо и после се жалваш по форумите какво ставало и как и защо

Цитирай Първоначално написано от lipsvashh_mi
    проблема е,че срамежливостта ти ти пречи..дори да харесваш дадена мацка си твърде притеснителен и не й го показваш и тя даже да те харесва в повечето случаи ще си каже-е,не ме харесва....айде отива у графа -само приятели,което за теб е лошо и после се жалваш по форумите какво ставало и как и защо
    Е да ама нали уж не трябва да показваш на момичето че я харесваш,да не си мисли че съм "твърде лесен" .Абе ще приложа съветите пък каквото стане
    ko stawaaa

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си