- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ядене преди 6 ..
xaxaxaxx
или да не ядеш като се върнеш или да ядеш в 7 без нещо......
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
xaxaxax
ами аз от няколко месеца не ям след 7 и ефект каточели няма..сега започнах от 5 5 и 30 да видим какво ще стане : ))))))
xaxaxax
1ва смяна..иначе гледам да ям примерно 5 и нещо и да излезна и като се прибера съм гладна ама я карам на вода(понякога си позволявам нещо сладко
)
xaxaxax
аз пък не мога да ям толкова рано щото в 21/22 пай огладнявам. баба и дядо се хранят по това време о като отида у тах(колкото и рядко да е това) ям с тах и вечерта пак съм гладна и ям нещо .
Само да гладувате и да си седите на задниците не става. Яжте каквото искате, но правете нещо да ги горите тези калории после.
не съм съгласна за "яжте каквото искате"-аз ако ям каквото искам ще съм госпожа 100кила сигурно.по-скоро по малко,но на често или по-здравословна храна.Първоначално написано от SolusChristus
по темата-аз пък знам,че не е след 6,а след 7 и от седмица вече гледам да не ям след 7 и да ям не толкова калорични и по-здравословни неща като супи, плодове, зеленчуци, салати и млека
няма любов
Аз се опитвах да не ям след 6 или 7, ама не се получаваАма това не ми попречи да сваля близо 10 кг, сега съм на Дюкан и, макар и бавничко, се движа надолу, а пак си ям вечер като се прибера 8-9. Мисълта ми е, че като ядеш малко калории, дори и да е след 6, пак ще си отслабнеш.
Не яж след 7. Иначе аз вечерям към 7, 30 защото по рано не мога, но не дебелея, просто след като ям, правя упражнения. Ест., ям нещо готвено ( супа, салата и тн )
Попринцип правилото мисля , че беше да ядеш 3 часа преди да легнеш. Това е максималното. Така , че аз никакъв проблем не
виждам се си хапваш в седем. След това прави упражнения , ако толкова те притесняват погълнатите на вечеря калории.![]()
To infinity and beyond.
хаха..ти от къде си сигурна,че си седим на задницитеПървоначално написано от SolusChristus
![]()
^^иначе в отговор на по-гория пост:да,ям си вечерята 5 и 30 примерно.Ест огладнявам докъто дойде време за лягане ама се сдържам..все пак предпочитам така отколкото да спазвам някаква диета,защотo не мога да се огранича от толкова много вкусотии![]()