- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Възбуда!!!
Задължително ли е винаги при възбуда да се втвърдяват зърната и гърдите при момичетата?
МомичеПървоначално написано от Devil69
![]()
Е щом си момиче ти би трябвало най-добре да знаеш как се чувстваш когато си възбудена...Според мен ,а и от опит мога да кажа ,че втвърдяването на зърната и гърдите става или чрез стимулация(била тя орална или с ръце)или вече преди оргазъм ,когато възбудата е много голяма...По характерно за възбудата е овлажняването на вагината,въпреки че при всяко момиче е различно...А ако си била възбудена и не са ти се втвърдили зърната и гърдите(заради което задаваш и въпроса сигурен съм)можеш да бъдеш спокойна-нищо ти няма.![]()
Питам, защото от скоро имам, каквито и да било контакти с момче и си усещам зърната и гърдите при възбуда по твърди.
Смешен въпрос,МНОГО ЯСНО !Първоначално написано от Fany
Не се учудвай, ако ту едното зърно, ту другото се втвърдяват по различно време, макар, че ако някое момче забележи разликата, може да изпадне в паника (ще го разбереш, като започне да ги опипва ту едното , ту другото и съвсем забрави за теб)![]()
Глупости.Първоначално написано от xkorem
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Не е задължително, но и на мен ми се случва.Да кажем на едно 80% от жените им се случва.
ГРЕШКА!!Първоначално написано от xkorem
FUCK-тически не ме интересувате..
Защо пък въпроса да е смешен? Момичето не знае, мисли че има проблем, не може да знае дали това трябва да е така или - не! Ти като го знаеш, тя не го знае!Първоначално написано от xkorem
По темата:
Ами не е задължително, но дори и да не ти става - не е проблем.
Не ТъжИ кЪто нЯкой тЕ зареЖе... нАмери сИ дрУг xD
Глупости. Не е задължително. При мене даже е рядкост. Повече ми се втвърдяват като ми е студено.Първоначално написано от xkorem
![]()
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Моите се втвъдяват само при директна стимулация (с ръка, с език) ... но ей така без да се пипат не. Когато се стимулира едното се втвърдява само то, понякога и 2те наведнъж. Във всички случаи е нещо напълно нормално![]()
От моя опит... при всички жени е различно. Някои само като ги погалиш по корема и стават камък, други пък точно обратното, както вече се каза, само "стимулираното" зърно за малко се втвърдява. Даже като по-малък си мислех на моменти, че явно немога да възбудя момичето както трябва, щом не и "щръкват" зърната..![]()
![]()
Съгласна съм с TheManМоите зърна се втвърдяват само , ако ги стимулират
Или като ми стане студено
Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!