.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: Възбуда!!!

Възбуда!!!

Задължително ли е винаги при възбуда да се втвърдяват зърната и гърдите при момичетата?

Повече от фен Аватара на Devil69
    Град
    Bankya
    А ти момче или момиче си???

Цитирай Първоначално написано от Devil69
    А ти момче или момиче си???
    Момиче

Повече от фен Аватара на Devil69
    Град
    Bankya
    Е щом си момиче ти би трябвало най-добре да знаеш как се чувстваш когато си възбудена...Според мен ,а и от опит мога да кажа ,че втвърдяването на зърната и гърдите става или чрез стимулация(била тя орална или с ръце)или вече преди оргазъм ,когато възбудата е много голяма...По характерно за възбудата е овлажняването на вагината,въпреки че при всяко момиче е различно...А ако си била възбудена и не са ти се втвърдили зърната и гърдите(заради което задаваш и въпроса сигурен съм)можеш да бъдеш спокойна-нищо ти няма.

Питам, защото от скоро имам, каквито и да било контакти с момче и си усещам зърната и гърдите при възбуда по твърди.

Re: Възбуда!!!

Цитирай Първоначално написано от Fany
    Задължително ли е винаги при възбуда да се втвърдяват зърната и гърдите при момичетата?
    Смешен въпрос,МНОГО ЯСНО !

Не се учудвай, ако ту едното зърно, ту другото се втвърдяват по различно време, макар, че ако някое момче забележи разликата, може да изпадне в паника (ще го разбереш, като започне да ги опипва ту едното , ту другото и съвсем забрави за теб)

Цитирай Първоначално написано от xkorem
    Глупости.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Не е задължително, но и на мен ми се случва.Да кажем на едно 80% от жените им се случва.

ГРЕШКА!!
    FUCK-тически не ме интересувате..

Защо пък въпроса да е смешен? Момичето не знае, мисли че има проблем, не може да знае дали това трябва да е така или - не! Ти като го знаеш, тя не го знае!
    По темата:
    Ами не е задължително, но дори и да не ти става - не е проблем.
    Не ТъжИ кЪто нЯкой тЕ зареЖе... нАмери сИ дрУг xD

Град
    in the reality : )

Глупости. Не е задължително. При мене даже е рядкост. Повече ми се втвърдяват като ми е студено.
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Моите се втвъдяват само при директна стимулация (с ръка, с език) ... но ей така без да се пипат не. Когато се стимулира едното се втвърдява само то, понякога и 2те наведнъж. Във всички случаи е нещо напълно нормално

Голям фен Аватара на Callisto
    Ами мойте не винаги се надървят...става така само, ако момчето ги докосва.

Град
    Sofia
    От моя опит... при всички жени е различно. Някои само като ги погалиш по корема и стават камък, други пък точно обратното, както вече се каза, само "стимулираното" зърно за малко се втвърдява. Даже като по-малък си мислех на моменти, че явно немога да възбудя момичето както трябва, щом не и "щръкват" зърната..

Повече от фен Аватара на Wikzinka
    Град
    YouR PinK DreAmS
    Съгласна съм с TheMan Моите зърна се втвърдяват само , ако ги стимулират Или като ми стане студено
    Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си