- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос: Какво значи "кифла" (по отношение на момич
Странно ми е как е възможно един мъж/момче да познава тази женска гледна точка... толкова добре? Освен похвалите, аз усещам в поста ти една доста неприкрита злоба. Защо?Първоначално написано от Eclipsercho
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Ами, ще ти отговоря. (предполагам, че поста е насочен към мен след като съм последния човек в цитата ти)Първоначално написано от LadyDi
Първо:
Имал съм си работа с Кифлички, заобиколен съм от такива всеки ден (училище), наблюдавал съм ги и продължавам да ги наблюдавам, слушал съм "интелектуалните" им разкази, и т.н. Повярвай ми, не съм седнал да пиша теории.
Второ, да , има злоба. Огромна злоба. Ще попиташ защо? Ами, нека просто кажем, че не уважавам хора, които, както съм написал по-горе не уважават никой друг освен себе си, мислят, че света се върти около тях и че всички други са една класа под тях. Следователно, меко казано ги ненавиждам.
Тук , защитниците на кифленската раса, в най-добрия случай ще заявят, че не съм прав да се бъркам в живота на хората, и е така, ако изключим факта, че те се бъркат в моя.
Ако съм пропуснал нещо, кажи и ще допълвам отговора си![]()
Да, въпросът ми беше към теб. БлагодаряПървоначално написано от Eclipsercho
После, някак не усещаш ли, че губиш твърде много енергия да мразиш хора, на които откровено казано (а и според собствения ти пост) не им пука за теб.
Не че съм седнала да чета морал, нито защитавам кифлите (аз не ги разбирам, прекалено далеч са от мен, в моя свят вече няма кифли). Проблемът е, че тийнейджърите сте ужасно озлобени към нещата, които не ви допадат, вместо да си изградите собствен свят с нещата и хората, които харесвате.
Имах нужда да си го кажа![]()
Ами, виж, аз вече не се броя много много за тийн (18 съм, тази година ми е последна в училище), и по принцип не се имам за злобен. Но, благодарение на нормалните си родители (Рядък случай по новите стандарти, за жалост), съм получил едно, така да се каже, вече странно възпитание. Непонятно ми е съществуването на вида Кифла, и цялата им мотивация за живот, силния арогантен игноризъм към всичко което става около тях и простоватия им характер. Не съм озлобен към нещата, които не ми допадат. Просто не мога да възприема как може да има такива хора, съответно следват негативни чувства към тях.Първоначално написано от LadyDi
![]()
Кифли - евтини женски индивиди, наконтени до бога с по 2-3 тона грим и фон дьо тен секи ден (само ако знаеха че тва вреди на кожата....ама нема акъл за тая работа)... няма да продължавам... другите са дали мн точни описания :P а сега се обръщам към всички кифли от форума: мрете мръсни кучки! Живейте си скапания пиянски живот, спете с всеки срещнат. Мразете ме, защото не слагам грим, не си изправям къдравата коса, която е мн по-хубава от вашите, не ходя с токчета и не нося минижуп! А тва е поздрав http://www.vbox7.com/play:f911d9f5 ;]
И боза... А за баничките какво да кажем?Първоначално написано от Raybeez
ХахахаПървоначално написано от Raybeez
Какво й е на бозата
Не си опитвал свищовска баничка... Кифлите ряпа да ядат.
Виж, аз съм просто момиче. Съзнанието ми работи само на един левълПървоначално написано от Raybeez
![]()
И модераторите са хора все пак. Пък и малко спам тук-там е здравословен.
Живеем във века на Кифлата и Кроасана
Добре, че турците не са превзели Виена, иначе щеше да е века на Кадаифа.
Аз пък искам да ти обърна внимание, че под звездите ми не пише модераторПървоначално написано от Eclipsercho
![]()
Само аз седя видим за респект.
Превантивно, както се вика.
Казах, че съм проста, а не невинна.Първоначално написано от Raybeez
Аз ще ти обясня бе!!!!!Кифла се вика на онези момичета,които са свикнали да получават всичко,да въртят момчетата на малкият си пръст и всъщност са едни малки к******и
кифладжийски истори ....![]()
![]()
![]()
![]()
''Кифла'' е някакво нарицание за момиче , което първо незнае какво иска ( от психологическа гледна точка ) , стреми се да получи всичко , което желание (материално : гримове, парфюми, дрехи, бижута и т.н. ) .Това е ''момиче'' , което не се държи така както би трябвало и както приляга за едно истинско момиче . Също е и за някаква супер задръстена , или някоя която се прави на много интересна и важна, и се има за нещо много повече от останалите.А за огромна жалост такива ги има вече много често , дори изключително и нездравословно често.Никак не е на добре тая работа .За мен не е особено нормално 13-14годишни ''кифли'' , или по-точно ,ако трябва да се изразя - ''кифлички'' , да си лягат с по 40 годишни , женени ,чичковци за да може да им купят новият модел излезли слънчеви очила..... но нека да не отиваме към друга тема , а да останем на вълна - > '' кифли''
Усещанията ти са неправилни. Похвалих го много искрено и чистосърдечно!Първоначално написано от LadyDi
Гледните точки (и съответно неща като ЛОГИКА, МОРАЛ, АКСИОЛОГИЯ и пр.) нямат пол, затова не могат да са само-женски или само-мъжки.
Примерно някои жени са за ЛЕВСКИ, други за ЦСКА. Както мъжете. Някои жени харесват Бойко Борисов, някои - не. Както мъжете.
Някои жени си падат по спорта, други - не. Пак като мъжете...
Няма мъжко-женско, всичко е Homo Sapiens.
Познанието (включително на гледните точки)не става с полова определеност, а с ОБУЧЕНИЕ и САМООБУЧЕНИЕ. Иначе нямаше да има нужда от университети. Хората щяха да са добри психолози само щото са жени или пък да са идеални спортисти само, щото са мъже.
В духа на темата - подкрепям и КИФЛА в мъжки род. Има, според така зададените определения, кифльовци навсякъде!
Good luck, Bad luck, Luck...
Калчева, незаконно е. Колкото до нормалността - знаеш, че преди, а и днес е имало и такива бракове.Първоначално написано от MimiKalcheff93
А ти говориш за проституция в прикрит вид. Да, точно такова е, щом е САМО, ЗА ДА ИМ КУПЯТ НЕЩО...Казват, че проституция имало дори сред едни видове насекоми...Така че като природно явление е нормална, като социално - зависи в какво общество си.
И да не забравяме - те, които спят за подаръци го правят с мъже на всякаква възраст. Нали мотивът им е икономически, така че не гледат кой на колко е или каква зодия е. Вид услуга се води. Секс-услуга. В някои страни е забранена...
Поста ми изобщо не беше адресиран до теб и ако беше обърнал внимание, ние с момчето се разбрахме по въпроса.Първоначално написано от gir
Цитирала си и мен, та се създава погрешно впечатление. Вината не е моя, но съжалявам за недоразумението, все пак.Първоначално написано от LadyDi
Тийн-понятието, в строгия смисъл, си означава до 19 г (найнтийн). Така или иначе не е научно, а е субкултурно понятие, така че, прав си, че след 18 (след завършване на училище), промяната е голяма, в социален план. Иначе днес не знаеш кой е ученик, кой е войник, кой е студент, кой какво е...мутации, акселерации и пр.Първоначално написано от Eclipsercho
Не, не. ВЪВ ВСЯКО ВРЕМЕ си има КЛАСИ. И преди 40 години пак е имало разлика между децата и юношите от различни семейства. Едно дете е било леко момиче, което по бригади се е натискало с момчетията и е мислило как да се ожени за някой партиен секретар. А друга е била поетеса, която се е оженила девствена за някой беден, но обичащ я човек.Така че простотията винаги е преобладаваща. Затова по света има повече работници, отколкото професори, нали?
Да беше погледнал следващите постове, да видиш, че вече е обсъдено![]()