- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос: Какво значи "кифла" (по отношение на момич
Да бях,ама не бях...Чета ги последователно и реагирам под ред.Първоначално написано от LadyDi
Така или иначе започвам да се чувствам ужасно след тази съдбовна грешка и вече се изпотих от напрежение, пулсът ми е най-малко 200, а кръвното ми няма апарат, дето да може да го измери...Сигурен съм, че цял живот няма да мога да си простя грешката, но поне ти ми прости и ...нека Господ да ме съди![]()
Good luck, Bad luck, Luck...
Нека те съди. А ти пий една студена вода за нормализиране на пулса, че ако се гътнеш от инфаркт толкова млад... не че ще ми тежиш много, но все пакПървоначално написано от gir
![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Дано да се гътна по-скоро, че да няма кой да ти превежда статийки от английски за "предпубертетна" и "детска" възраст правилно и...да няма кой да ти казва, че 16-5 е равно на 11...Тогава да те питам къде ще намериш някой да те запознава със смисъла на текстоветеПървоначално написано от LadyDi
![]()
Преставам с тази комуникация тук, защото се превръща в спам, но ти отговорих няколко пъти от елементарно уважение. Оттук нататък - само по темата.
Ъх, заби ме. Наистина не знам, ако ти не ми превеждаш от английски и не ме учиш на математика, как бих оцеляла....Първоначално написано от gir
Поздрави за самочувствието.
Аз съм си обикновена кифла, все пак![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Важното е и да е покрито, не само да е високо. Да речем, ако някой човек е с магистърска степен по дадена хуманитарна и/или антропологическа наука и се произнася по въпроси, които са му по специалността и по които е защитавал курсови работи и дипломна работа, то тогава му е позволено да има и РЕЗОННОТО самочувствие.Първоначално написано от Raybeez
А, ако е само "въздух под налягане", както казах - да, редно е да има и мъжки род на думата или алтернатива като това, с кроасана.
Естествено това са прохождащи термини, на субкултурно и полунаучно ниво, та е рано да се мислят в контекста на социологията, антропологията, сексологията и др. под. дисциплини. Но поне в така-заложената парадигма е интересно да се мислят.
Много интересен завой на темата. Значи, предлагаш при обособяването на понятието да се визира и надутостта? Добре, но как да се справим с вече утвърденото (поне в съзнанието на повечето от иказалите се) разбиране, че КИФЛЕНОСТТА се базира преди всичко на ниското IQ и (потенциално) EQ? Малко ми се губи пълнотата на релацията в отделните свойства, които да изградят цялостното качество (в гносеологичен аспект, поне) на дадена КИФЛА и респ. КРОАСАН/КИФЛЬО (и варианти).
Не е flood, ти се научи !Първоначално написано от Tempest
По темата - Кифла:
1. Използва се от грозни момичета като нарицателно за момичета, по-красиви от тях.
2. Използва се от задръстени момичета като нарицателно за момичета, по-популярни от тях.
3. Използва се от момчета като нарицателно за момичета, които никога няма да имат.
4. Използва се от самите кифли като нарицателно за другите кифли.
5. Захаросана вкусотия.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Не разбирам с какво контекстът на форум за млади хора (13-19 по дефиниция), може да е по-различен от контекста за хора от всички върастови групи. Например при тийновете, т.нар. late teens (18,19 години) са вече пълнолетни и могат да са участници даже в обществения живот на страната...Нещата са преплетени.Първоначално написано от Raybeez
Да, ако има мними дипломи и квалификации е лошо. Но, ако пък не са мними - добре.
По останалото, ако има спорове, можем да ги обсъдим публично в темата за форума, където да се докаже, че съм лош потребител и да бъда баннат, например.
Отричам нападките за арогантно и самовлюбено поведение!
Ако продължаваш да спекулираш с модераторските си права и да ги използваш да ме обиждаш, ще уведомя за това пряко администратора - Мачока и, паралелно с това - собственика на форума - господин Любомир Леков, изпълнителен директор на Инвестор.БГ , които са собственици на Teenproblem.net Нека те решат кой е по-прав от нас двамата!
Кифлити са най-послушни, когато са с инжектиран хероин. Тогава те гледат тъпо и просто не им пука от нищо, майна.
особенно тфа " ох много съм дебела " и другите "не си бе виж се ква си яка " ми тфа е за мене кифла момиче с комплекси не не огроооомни комплекси и само се чуди как другите да и кажат че тя едва ли не е най-съвършеннатаПървоначално написано от MaLkaTa_LaDy
ONE TEAM, ONE DREAM, BULGARIA !