Цитирай Първоначално написано от ReachlessGirl
Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
Начина, по който аз го асоцирам: Момиче без личностно мислене, влиае се от "модните" течения [клинчета, пайетки, животински шарки, безкраен обем на косата, оранжево фондьотеново лице и тем подобни]. Подчинява се на нормите, които нейното общество и налага, за да бъде харесвана. Префърцунена е, притеснява се за косата си, ноктите си, пази диети постоянно... Често казва "Ох, колко съм грозна/дебела", в очакване другите да започнат да и правят комплименти. И още отличителни белези, с които свързвам кифлата...
Вярно е .. но аз освен гореспоменатото описание някои ги причислявам и към момичетата, които се мислят за много оборотни, а по - скоро бият на евтини *еди какви си* .. Не за друго, а просто, защото не ми се употрбяват думи като к*рва и подобни ..
Това е и моето мнение за "кифла" въпросът. Забелязвам обаче, че напоследък част от съученичките ми, които да кажем са в начално ниво на кифленост се обиждат ако някой им каже, че са кифли и веднага почват с оправданията, че не са. Явно модата на кифлите отминава, но това че някои започват да се дразнят когато ги наричат кифли, няма да спре всички да си правят главата на маса и да салгат повече грим от колкото дрехи. . просто ще започнат да им казват банички или краставици или някаква дума която никога няма и да си помислите, че може да се използва за нещо др освен храна ;d