Цитирай Първоначално написано от LadyDi
Цитирай Първоначално написано от gir
Цитирай Първоначално написано от LadyDi
Цитирай Първоначално написано от Eclipsercho
Цитирай Първоначално написано от gir
Много хумористично, но и психологически написано. Сатирчно и социологично. МНОГО БЛАГОДАРЯ за труда ти, суперско звучи, а и удря в десетките!
Радвам се, че някой схвана всичко, което съм написал
Странно ми е как е възможно един мъж/момче да познава тази женска гледна точка... толкова добре? Освен похвалите, аз усещам в поста ти една доста неприкрита злоба. Защо?
Усещанията ти са неправилни. Похвалих го много искрено и чистосърдечно!
Гледните точки (и съответно неща като ЛОГИКА, МОРАЛ, АКСИОЛОГИЯ и пр.) нямат пол, затова не могат да са само-женски или само-мъжки.
Примерно някои жени са за ЛЕВСКИ, други за ЦСКА. Както мъжете. Някои жени харесват Бойко Борисов, някои - не. Както мъжете.
Някои жени си падат по спорта, други - не. Пак като мъжете...
Няма мъжко-женско, всичко е Homo Sapiens.
Познанието (включително на гледните точки)не става с полова определеност, а с ОБУЧЕНИЕ и САМООБУЧЕНИЕ. Иначе нямаше да има нужда от университети. Хората щяха да са добри психолози само щото са жени или пък да са идеални спортисти само, щото са мъже.

В духа на темата - подкрепям и КИФЛА в мъжки род. Има, според така зададените определения, кифльовци навсякъде!
Поста ми изобщо не беше адресиран до теб и ако беше обърнал внимание, ние с момчето се разбрахме по въпроса.
Цитирала си и мен, та се създава погрешно впечатление. Вината не е моя, но съжалявам за недоразумението, все пак.