.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Харесвам я !

Значи познавам едно момиче от година и половина , а аз я харесвам супер много и искам да бъда с нея, но обстоятелствата са такива ,че тя все попада на грешният човек,и не искала да бъде наранена,но найстина съм готов да се боря за нея и да дам всичко от себе си, и когато поговорихме 2мата на саме тя ми сподели че,'' не си пада по мен,защото не чувствала нищо''. Какво според вас да правя?

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Има ли смисъл да се бориш за човек, който сам ти е казал, че не изпитва нищо към тебе Накрая наранения няма да е тя, а ти...
    Трагедията е пълна...

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Тя ти е казала какво да правиш. Погледни в друга посока.

А дали според вас,го прави защото найстина при старите и връзки,се чувствала наренена , и сега може би найстина чувства нещо,или може би я е страх да признае.Незнам аз поне на такава логика ме бие !

Супер фен Аватара на nymphadora
    Цитирай Първоначално написано от Korrnyy
    Има ли смисъл да се бориш за човек, който сам ти е казал, че не изпитва нищо към тебе Накрая наранения няма да е тя, а ти...
    напълно съгласна..

Град
    million miles away (:
    Цитирай Първоначално написано от crawler92
    А дали според вас,го прави защото найстина при старите и връзки,се чувствала наренена , и сега може би найстина чувства нещо,или може би я е страх да признае.Незнам аз поне на такава логика ме бие !
    'Щот се самонавиваш. Вероятността да е така е 1 на 1 000 000. Лично аз съм съгласна с останалите мнения..
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    +++
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от nymphadora
    напълно съгласна..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си