.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 70 от общо 70
    Мега фен
    Град
    <3
    Сега преди да стана от сън сънувах,че си поглеждам часовника и показва 11:58. Видях го и беше толкова реално...и като се събудих и погледнах вече наистина беше 12:11 и си мислех,че вече съм погледнала веднъж наистина. буу Често и точно преди да се събудя сънувам,че вече съм се събудила.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Бианка май е сънувала как убива Серсери
    Audio ergo sum

абе оня ден сънувах, че ми откача гумата на колата, докато съм в движение...

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от baceto
    абе оня ден сънувах, че ми откача гумата на колата, докато съм в движение...

Моите сънища пък са бати и странните и измислени Някой път нема абсолютно никаква логика в това, което сънувам А повечето пъти въобще не сънувам...

Супер фен
    И на мен ми се е случвало няколко пъти, но единствения, който помня е как сънувах, че армия от моркови завладява света (май беше повлияно от епизод на powerpuff girls) Е тогава вече си казах, че тва е пълен абсурд и осъзнах, че сънувам, пожелах да се събудя и така и стана.
    Но понеже рядко сънувам(или не помня) едва ли бих могла да го овладея.
    А май забелязвам, че винаги сънувам само кошмари.
    И доста често се събуждам разревана и дори след това не мога да се оттърся от това. Обикновено когато съм на път да умра в съня си става така...
    пфуу предпочитам да не сънувам.

Повече от фен Аватара на ranieri
    От доста време не бях се сещал за lucid dreaming ( осъзнато сънуване) и вчера прочетах някава статия тук за това и за проверките който можеш да си правиш в съня , та преди бях доста запален на тази тема след като прочетах някои книги на Кастанеда та не съм нов в сферата даже преди бях повече от колкото искам вътре хах Мисълта ми е че снощи сънувах как намирам някви пари на земята и почвам да ги събирам обаче си казах , кой ще си хвърли така парите на земята и си казах ,че сънувам и напраих проверка дали сънувам като си изкарах телефона и се опитах да вида колко е часа обаче беше размазан дисплея и не можах да вида .. както и да е тва беше частта в която осъзнах , че сънувам от там нататук съня ме грабна и не можах да го контролирам , но филма ми е че за 5 мин четах нещо и си го представих в съня и мисля да спирам да се опитвам да контролирам съня, защото не ми се влиза толкова навътре отново в нещата .......

пък аз тая нощ сънувам ще с един приятел сме си зели в една чиния пиле с картофи едни бисквити траяна и някаф шоколад
    и сме на някаф скалист бряг на морето и таман
    ще почваме да ядем и една огромна вълна залива сичко
    ама ний решихме че сме мноо гладни и
    ще си ги изядем работите
    И почваме да ядем и аз викам малее как ще ма боли стомаха напрао ней истина
    и в същото време се будя с няква невероятна болка в стомаха и съм са сгърчила на 10 в леглото и немоа мръдна
    На акъл като не сте, с кво от мен сте по - големи???!!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Цял живот си контролирам сънищата и то без тренинг.

Знаете ли че на вечер сънувате по 5 пъти?

А знаете ли, че първия ви сън е 5 минути, а последния 40?

Няма човек, който не сънува.

Хората помнят от 5-10% от сънищата си.
    Глупости. Сънищата продължават по няколко секунди, проведени са научни изследвания, които доказват това.

Абе, бабини деветини ли са приказките, че ако умреш в съня си, умираш и наистина, затова се събуждаме точно преди да паднем отвисоко (примерно)?

Супер фен Аватара на stefity
    Град
    Варна...
    Не е вярно това за умирането в съня и умирането реално... Защото аз точно 2 пъти съм сънувала, че умирам от ухапване на змия (в рамките на една година ги сънувах двете случки) и все още съм си жива хах...
    To strive, to seek, to find, and not to yield...

Като умря, гледа ли тялото си после отстрани? Нещо такова, да си се задържала в съня и след като си умряла в него?
    Audio ergo sum

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ArrowsOfDeath
    Като умря, гледа ли тялото си после отстрани? Нещо такова, да си се задържала в съня и след като си умряла в него?
    Точно това имам и аз предвид. То такива сънища, където ОБРАЗЪТ ми умира и аз го гледам, и аз съм сънувала...

Град
    Варна...
    Ами... първия път, просто всичко около мен се завъртя, виеше ми се свят от ухапването и паднах на земята, и просто виждах тревата пред лицето си и после тъмнина и се събудих. Цялата... смърт да речем стана бързо, веднага след ухапването просто паднах.

А втория път пък имаше хора около мен, които ме гледаха как умирам и не можеха да ми помогнат, този път нямаше виене на свят и замайване, бях парализирана и лежах и усещах как умирам и накрая видях (все едно съм на тавана) как роднините ми са около мен, а аз лежа със затворени очи и това беше...

Да, ясно. Пак си се събудила веднага след като си умряла в съня.
    Audio ergo sum

Град
    Варна...
    А каква е разликата всъщност ако бях останала и се гледах?

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    Човек не може да умре в съня си
    в пълния смисъл на думата . Представя си смърт но съзнанието му е живо и вижда всичко това , следователно не умира
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Веднъж сънувах HexGirl, ама жалко, че не беше осъзнат сън
    Audio ergo sum

Град
    Варна...
    Хахахах

Ами възможно ли е да възникнат някакви проблеми при събуждането като например; да си мисля че съм будна но все още спя или да не се събудя или например някой като се опита да ме събуди а аз да не се събудя и има ли затруднение със ставането сутрин ?

Вече има български онлайн вариант за записване на сънища. Можете да организирате, анализирате, рисувате и споделяте сънищата си там. www.dreams-share.com/bg/

Поздрави

^ Ooo, това е яко, мерси, ще го пробвам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си