Това попринцип е моята сфера, но ще кажа само няколко неща...
Имам осъзнато сънуване от преди 3-4 години, започна се с елементарни неща, които ми се струваха част от съня, но...
ВИНАГИ когато сънувам, знам, че съм в сън и дори си го повтарям там...
Примерно се намирам в някаква сграда и си казвам: В момента сънувам, знам, че сънувам и ще правя каквото си пожелая в този сън, знам, че се намирам на леглото си и, че до мен е жена ми... Всичко го правя съзнателно...
На практика всичко е възможно в един сън. Може да местиш скали, да бъдеш Спайдърмен, Батман, Супермен, Нео от матрицата, можеш да летиш където си пожелаеш, дори можеш да контролираш скоростта на летене. АБСОЛЮТНО ВСИЧКО. Това не е опасно, а нещо нормално...
Допълнителни неща, които ще ви подскажат, че спите са:
* Погледнете длани на ръцете си, когато сънувате, винаги виждате дланите си размазани...
* Опитайте да светнете и изгаснете ток в някакво помещение, ако не стане, то значи, че сънувате... ( По някаква причина докато спим, не може да променяме светлината в дадено помещение. )
Това с часовника е правилно, НО преди 2 години започнах да експериментирам с него... Сега вече мога да виждам цифрите в съня си абсолютно нормално... Това нещо е изключително трудно, чел съм информация, че ти трябва ПЪЛЕН контрол на психиката, за да го направиш...
Защо виждаме цифрите на часовника размазани?
Когато сънуваме, нямаме представа за времето, защото там времето е относителна величина... Не можеш да знаеш колко е часа, ако не си видял. При положение, че там видиш колко е часа, то ще значи, че си в някаква реалност. Единственото нещо, което мозъка не може да запомни като отделен детайл е часовото време... То се мени постоянно.
Виждането на цифрите в съня се свързва със съзнателната мисъл за точен час и минута, дори секунда, но все пак е изключително трудно.
Успех на начинаещите.