Тези хора не се научиха, че диетите се създават на индивидуална основа.Няма уникална диета която да работи еднакво за всички.Виртуално никой не може да ти създаде правилна диета.За тази работа първо се пускат изследвания, после се ходи на диетолог и според резултатите ти казва дали си здрава и готова за някаква диета, и чак тогава идва ред на самата диета каква ще е.Та съвета ми е да се консултираш със диетолог на живо, а не във форуми.
Иначе това което ти си си измислила, е напълно грешно ...
Солети, бисквити, чипсове, сухари и такива ги отписвай, нали искаш здравословно.Също сутринта трябва да хапнеш най - добре.Яйца, няколко лъжички мед, мляко, шоколадче може да си позволиш и плодове/зеленчуци.Разбира се, не всеки ден едно и също.
После ... за обяд също трябва да си хапваш добре, тогава месо или риба (не, рибата не е месо ).Отбягвай пърженото.Примерно приготвено месо по твой вкус и салатка ще свършат идеална работа.Тука идва ред и на един хубав десерт, в момента се сещам за мляко с ориз или кисело мляко с надробени парчета плод вътре и захар ( И не, да ядеш данон няма да е едно и също )
След обяда може да хапнеш още 1 път, каквото си решиш, смятам, че ти стана ясно как вървят нещата.
И за вечеря, нещо леко, както всички биха ти казали.Я салатка, я само десертче от горепосочените или нещо което ти се сетиш, може и плодова салата да си направиш.Чаша мляко с няколко плода (ябълка, круша, каквото си избереш ) е идеалната лека вечеря.
Като питаш за часове, не се ограничавай в точни часове, това най - вероятно ще настрои биологичният часовник на тялото ти, и ако излезеш извън програмата, ще страдаш.Може приблизително, ако си сложиш 20:00 часа най - късно ядене, то тогава може да хапваш от 19:00 до 21:00.
Хляба не го изолирай напълно.По 2 филийки сутрин и обяд са добре, вечерта ако чувстваш, че си повечко гладна може да хапнеш пак, за да не огладнееш по - късно.
Ако не можеш да ядеш без да пиеш нещо, то най - добре е вода или натурални сокове 100%, но не знам колко са 100%

Ако ти си изтискаш, ще е най - добре.
Най - важното е, да разобразяваш и разчупваш.НЕДЕЙ да се придържаш към стриктни граници.Ако ти се яде повечко - яж.
Каза, че си първа смяна .. хмм .. от вечерта може да си свариш яйца, и сутринта да си ги хапваш, един плод, и чаша мляко/нат.сокче би трябвало да е добре.
И от тука вече сама решаваш, ако не ти се ходи на диетист.Количеството и времето ти си го определи, но като ядене съм посочил какво може да те държи по - енергийна.
Хайде успех и питай ако нещо има, ще се опитам да помогна с колкото знания имам =)
НО най - добрият вариант е да се съветваш с доктор.