Ами ето ти точно казано до кога трябва да ядеш:
По принцип съм чела на много места, че стомаха храносмила интензивно до 21:00 часа, а след това започва да храносмила много бавно и за това е най-добре да се яде 2-3 часа преди 21:00 часа, за да може да се смели храната успешно.Което значи , че до 18:00-19:00 трябва да си яла за последно.Аз например последно време имам навика да ям до 18-19 часа вечерта.А ако стане по-късно и си гладна яж някакъв плод или зеленчук, но малко.Или пък най-добрия вариант е да пиеш един чай с мед (не с захар) и чрез чая ще залъжеш глада.Но трябва да имаш воля разбира се.Иначе прочетах, че искаш и здравословно да се храниш.Ми тогава трябва да НЕ ядеш пържено, мазно, тестено, пакетирано.В смисъл, че например пържени картофи не яж, не са здравословни(замени ги с варени), чипсове и разни снаксове и тем подобни боклуци също не яж, вафли и такива не яж(ако искаш яж десерта Corny) той поне може да задоволи глада ти за сладко, и поне е здравословно корнито.А ако много , ама много ти се яде сладко, вместо да купуваш вафлите и сладките тъпкани с боклуци си купи шоколад(и той не е много здравословен, но е по-добър вариант от вафлите и тем подобни).Яж яйца, сирене, извара, кисело и прясно мялко, месо, зеленчуции плодове-на тези храни наблягай.Също за закуска можеш да ядеш кисело или прясно мялко , вкоето да слагаш овесени ядки.Салатки си прави и яж, нетлъсто месо яж и изобщо ако свикнеш да ядеш здравословно ще е много добре за теб.Аз например свикнах и съм мега доволна от себе си!И не забравяй и спорта-и той е важен, защото човек може да е слаб, но отпуснат!!А ако спортува няа да стане отпуснат