.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35

Тема: загазих

Re: загазих

Цитирай Първоначално написано от Nikolcheto
    Цитирай Първоначално написано от gir
    Цитирай Първоначално написано от chuk
    хора загазихме яко .. значии... праим си секс без презерватив ма аз съм си зел от сексшоп 1 спреи за задържане (мноо по яко е 1 час та иповече)..и да спеста детаили . не сам сиг дали съм сввършил и в нея .. тя пи ескапел мин месец и сега не иска та се чудим кфо да праим.. ? още няма 10 дена за да ми предлагате тестове.
    1) Не си сигурен дали си свършил в нея.

2) Не се забременява през целия месец.

Шансът да е бременна е неголям.

Купуваш тест и това е. Няма какво друго да ти кажат.
    Всъщност само да ви съобщя че сперматозоидите могат да стоят във фалопиевата тръба на жената до 7 дена и да са активни... Те само дебнат и чакат оволацията и яйцеклетката да се отдели от яйчника да мине по фалопоевата траба и да стана...:Ь имам в предвид че има риск и всъщност дори и оволациятя и да е няколко дена след като сте правили секс пак може да забременее :С
    Малко като градски легенди звучи. Има ли някакви по-сериозни изследвания за това, че могат да живеят толкова дълго там?
    Good luck, Bad luck, Luck...

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от annabelJB
    Това, което казваш е НЕРЕАЛНО!!! Не може 6 месеца да кърви Менструацията е стимулирана от един нерв в задната част на главата, а там няма как да достигне! Ескапел убива клетките в яйцеклетката отделена от яйчника и е нормално да се наруши баланса, но в рамките на 10-20 дни, но в НИКАКЪВ СЛУЧАЙ да кърви толкова дълго
    Потрес! Потрес! Потрес!

Пич, колко дни е месечният цикъл на момичето и на коя дата настъпи последната й менструация? Менструацията редовна ли е?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Голям фен
    не си сигурен дали изобщо си свършил в нея, а и не си сигурен дали е била в овулация, тя е пила ескапел навреме следователно не е бременна! Проблемът е в това, че ескапел е хормонална бомба и обърква нормалната функция на организма така че може да и закъснява може и да не и дойде този месец... купете един тест след 10 дни за да сте спокойни и не правете секс без презерватив като не знаете как най- най-най- важното е да не се паникьосвате, среса също много влия

Ама закъснява ли й или кво?
    FUCK-тически не ме интересувате..

Мега фен Аватара на Gr0zDan0v
    Град
    Софето ;d
    Цитирай Първоначално написано от ab909nk
    А ще кажеш ли какъв спрей си взел?
    и ти ли не моеш да си даржиж патката дигната за най-малко 1 час бе?

Цитирай Първоначално написано от Callisto
    Майка ми ми е разправяла как като е пила Ескапел в някой случей е имала непрекъснат цикъл полувин година (сигурна съм, че ен го искаш) , а друг път е нямала цикъл пак толкова време.
    Това, което казваш е НЕРЕАЛНО!!! Не може 6 месеца да кърви Менструацията е стимулирана от един нерв в задната част на главата, а там няма как да достигне! Ескапел убива клетките в яйцеклетката отделена от яйчника и е нормално да се наруши баланса, но в рамките на 10-20 дни, но в НИКАКЪВ СЛУЧАЙ да кърви толкова дълго

П.П.:Извинете за спама, но се почувствах длъжна да кажа
    Ако я удариш силно зад главата ще има ли менстроация ББ

Повече от фен Аватара на Azgalor
    Цитирай Първоначално написано от achko94
    Майка ми ми е разправяла как като е пила Ескапел в някой случей е имала непрекъснат цикъл полувин година (сигурна съм, че ен го искаш) , а друг път е нямала цикъл пак толкова време.

Уби рибата

в най лошия случай ше си татко ама шанса е малък

Повече от фен Аватара на KASAPA
    Тоя Ескапел за България има май най-много внос!!!
    Прасета,прасета..Всичките прасета на мезета...

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    Цитирай Първоначално написано от Azgalor
    Цитирай Първоначално написано от achko94

Уби рибата
    ХАхахаха
    По темата: Ясно че вече не е бременна ама автора е много тъпо копеле , тия ескапел за бонбони ги имате,бе ... руши здравето на приятелката си и тва е !
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си