- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Банално,но ми е интересно
hello all!![]()
Имам въпрос към всички,но по скоро ми е интересно мнението на момичетата: Вие бихте ли тръгнали с момче по-малко от вас например с година или 2 при положение, че е свястно момчето, изглежда добре и всичко е окбихте ли направили проблем за годините? А за момчетата бихте ли тръгнали с момиче с година/две по-голямо от вас?
Знам, че сигурно тази тема е била писана милиони пътии, но нещо търсачката не бачка..
Благодаря за отговорите предварително, моля ви обосновавайте се![]()
![]()
![]()
![]()
Имал съм връзка с доста по-голяма от мен жена. Не намирам проблем
Аз имах доста приятна връзка с по - голяма от мен, разликата беше 1 година и нещо.Силно зависи от 2-те страни :Р
..според мен за момчетата е някак си по- различно да кажеш примерно "Излизам с кака"но друго си е някое момиче да каже "ми по-малък е от мен" някак си не ми се връзва.. незнам много съм объркана и аз
или по скоро побъркана
![]()
![]()
![]()
любовта граници няма, но ако е някоя надута кифла граници има ;д ;д зависиси от човека бате
![]()
Ходила съм сам веднъж с момче, по-малко от мен, с 3 години.НЕ става. Годините си казват думата ... Момичетата съзряват по-бързо от момчетата и просто не се връзва момиче да ходи с по-малко момче, което 95 % на 100 ще е на детски акъл и няма да знае какво иска.
![]()
I'm inlove with a criminal...
Но ако има акъл, мислиш ли че пак няма да се получи?Първоначално написано от Jessie
На теория само фактът, че е по-малък от мен не ми пречи. Или поне не много, но някак ще го възприема. Стига да не ми се натрапва детското у него. Но на практика е различно, защото много много трудно бих се съгласила, че акъла на момче, което е по-малко от мен, е подобен на моя.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Нали направо не е за вярванеПървоначално написано от MaLkaTa_LaDy
но като се замисля разликата е от няколко месеца, което го прави уж една година по-малък от мен
![]()
![]()
Не.Първоначално написано от suncho93
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
бреиии,що с тези който се фащам не са като теб,аз се си ги харесвам някакви по на 20-21 годинки....hahahaПървоначално написано от tonitta
![]()
бих да
точно това ми харесва в случая че ще има повечко акъл![]()
ОДИН!!!
Аз лично не бих тръгнала с по-малък на тоя етап.
Но ако да кажем съм на 20, а той на 19 е по - приемливо :Д
И все пак аз не виждам никакъв проблем.
The blood that binds us ..till death unites us
Зависи от хората...За мен не са проблем 2-3 години, важно е да си допадам с даденият човек.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Първоначално написано от ShtrudeL
hating you makes me all warm inside : )
Ами според вас след 17-18 годишна възраст има ли значение кой е по-голям и кой-по-малък?Според мен няма, но просто момичетата обичат да се умилкват на батковците и съм сигурен, че момичетата пускат по-лесно на по-големите момчета.
Любовта се изгася само с куршум! \m/
С по-малко не бих тръгнала, но с по-голямо да![]()
До сега съм ходила с по-големи момчета, не защото както казвате е "модерно" да се ходи с батковци просто ми дават нужното спокойствие и сигурност, а и просто момчетата колкото мен и по-малки имат как да кажа.. абе детски акъл. То си е нормално де, момичетата се развиват по-бързо от момчетата...ясно ясно..
Но този път като че ли е различно момчето е по-свестно от колкото очаквах и даже като ме пита кой набор е според мен и му казах 91 и той ми се изсмя![]()
![]()
и ми вика "94 съм" и аз бях като паднала от Марс
![]()
![]()
Трудно ми е да променя принципите си.. но ще се опитам. Дано се получи, наистина свястно момче е![]()
![]()
Не мисля, че е проблем .. е освен ако аз съм на 14 пък той на 10![]()
1 година по-малък от мен,
ама се едно бях тръгнала с 5 годишен . .
Повече няма да пробвам. баа таа любов ми излезна
през носа..
Разликата трябва да е най-много една две години. В противен случай няма смисъл и да се опитва.![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Между другото, тая глупост не знам кой ви я е втълпил и защо навсякъде я повтаряте. Батковците им били давали "спокойствие и сигурност". Алооу, Земята, каква сигурност на 16? Единственото сигурно в тая връзка е, че човекът си получава редовен секс, а вие си въобразявате, че кой знае каква риба сте хванали. Да не говорим какъв мъж трябва да си, че след като навършиш 19-20 още се занимаваш с ученички.Първоначално написано от suncho93
Another version of the truth..
е какаво като са ученички.Първоначално написано от NeonBlack
И като е навършил 19-20 големия мъж ли е?!
Не винаги годините определят съзряването.Познавам момчета на 19 20 и още не знаят къде са намират,имат акъли несъответващи на годините им,както и 17-18 годишни момчета който разсъждават много зряло за възраста сиТака стоят нещата и при момичетата
А относно темата аз един път съм ходила с една година по- малък от мен и беше грешка.То мойто беше повече от любопитство де. Незнам някак си не мога да ходя с по малки от мене, не мога да го възприема да е по-малък/дет се вика още с лапешки акъл/.Винаги съм ходила с момчета 2 3 години по-големи от мен да е по зрял, а сегашния ми приятел е със 5 години по-голям.И си е мъж на място да кажа
![]()
Първоначално написано от suncho93
Не съм момиче, но съм имал приятелки на много различни възрасти. Просто не гледам годините, а търся истински качества.
Когато им харесваш, лесно правят компромиси с годините, а някои даже и не питат на колко си, а гледат други неща:
-уважение
-подкрепа
-външен вид
-пари
-светоглед...
Good luck, Bad luck, Luck...
Едно от малкото умни мнения на тема години!Първоначално написано от beiho
Good luck, Bad luck, Luck...