.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 50

Банално,но ми е интересно

hello all!

Имам въпрос към всички,но по скоро ми е интересно мнението на момичетата: Вие бихте ли тръгнали с момче по-малко от вас например с година или 2 при положение, че е свястно момчето, изглежда добре и всичко е ок бихте ли направили проблем за годините? А за момчетата бихте ли тръгнали с момиче с година/две по-голямо от вас?

Знам, че сигурно тази тема е била писана милиони пътии, но нещо търсачката не бачка..

Благодаря за отговорите предварително, моля ви обосновавайте се

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Имал съм връзка с доста по-голяма от мен жена. Не намирам проблем

Аз имах доста приятна връзка с по - голяма от мен, разликата беше 1 година и нещо.Силно зависи от 2-те страни :Р

..според мен за момчетата е някак си по- различно да кажеш примерно "Излизам с кака" но друго си е някое момиче да каже "ми по-малък е от мен" някак си не ми се връзва.. незнам много съм объркана и аз или по скоро побъркана

любовта граници няма , но ако е някоя надута кифла граници има ;д ;д зависиси от човека бате

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    Ходила съм сам веднъж с момче, по-малко от мен, с 3 години. НЕ става. Годините си казват думата ... Момичетата съзряват по-бързо от момчетата и просто не се връзва момиче да ходи с по-малко момче, което 95 % на 100 ще е на детски акъл и няма да знае какво иска.

I'm inlove with a criminal...

Цитирай Първоначално написано от Jessie
    Ходила съм сам веднъж с момче, по-малко от мен, с 3 години. НЕ става. Годините си казват думата ... Момичетата съзряват по-бързо от момчетата и просто не се връзва момиче да ходи с по-малко момче, което 95 % на 100 ще е на детски акъл и няма да знае какво иска.
    Но ако има акъл, мислиш ли че пак няма да се получи?

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    На теория само фактът, че е по-малък от мен не ми пречи. Или поне не много, но някак ще го възприема. Стига да не ми се натрапва детското у него. Но на практика е различно, защото много много трудно бих се съгласила, че акъла на момче, което е по-малко от мен, е подобен на моя.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
    На теория само фактът, че е по-малък от мен не ми пречи. Или поне не много, но някак ще го възприема. Стига да не ми се натрапва детското у него. Но на практика е различно, защото много много трудно бих се съгласила, че акъла на момче, което е по-малко от мен, е подобен на моя.
    Нали направо не е за вярване но като се замисля разликата е от няколко месеца, което го прави уж една година по-малък от мен

Мега фен
    Град
    <3

Re: Банално,но ми е интересно

Цитирай Първоначално написано от suncho93
    Вие бихте ли тръгнали с момче по-малко от вас например с година или 2
    Не.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Цитирай Първоначално написано от tonitta
    ем, аз ходя само с по- малки от мен, дори и 2 месеца да е разликата, просто по- малките ме привличат 2 от последните ми гаджета бяха 9 клас, 15/16 години, аз съм на 17 и.. сегашния ми приятел е с 10 месеца по- малък от мене.
    бреиии,що с тези който се фащам не са като теб,аз се си ги харесвам някакви по на 20-21 годинки....hahaha

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    бих да

точно това ми харесва в случая че ще има повечко акъл
    ОДИН!!!

Голям фен Аватара на Lincheto
    Град
    Варна
    Аз лично не бих тръгнала с по-малък на тоя етап.

Но ако да кажем съм на 20, а той на 19 е по - приемливо :Д

И все пак аз не виждам никакъв проблем.
    The blood that binds us ..till death unites us

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Зависи от хората...За мен не са проблем 2-3 години, важно е да си допадам с даденият човек.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Вие бихте ли тръгнали с момче по-малко от вас например с година или 2
    Не.
    hating you makes me all warm inside : )

Град
    isperih
    Ами според вас след 17-18 годишна възраст има ли значение кой е по-голям и кой-по-малък?Според мен няма, но просто момичетата обичат да се умилкват на батковците и съм сигурен, че момичетата пускат по-лесно на по-големите момчета.
    Любовта се изгася само с куршум! \m/

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    С по-малко не бих тръгнала, но с по-голямо да

До сега съм ходила с по-големи момчета, не защото както казвате е "модерно" да се ходи с батковци просто ми дават нужното спокойствие и сигурност, а и просто момчетата колкото мен и по-малки имат как да кажа.. абе детски акъл. То си е нормално де, момичетата се развиват по-бързо от момчетата...ясно ясно..
    Но този път като че ли е различно момчето е по-свестно от колкото очаквах и даже като ме пита кой набор е според мен и му казах 91 и той ми се изсмя и ми вика "94 съм" и аз бях като паднала от Марс
    Трудно ми е да променя принципите си.. но ще се опитам. Дано се получи, наистина свястно момче е

Град
    ForSaken city (:
    Не мисля, че е проблем .. е освен ако аз съм на 14 пък той на 10

1 година по-малък от мен,
    ама се едно бях тръгнала с 5 годишен . .
    Повече няма да пробвам. баа таа любов ми излезна
    през носа..

Супер фен Аватара на DarknessAngel
    Град
    Шумен
    Разликата трябва да е най-много една две години. В противен случай няма смисъл и да се опитва.

Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!

До сега съм ходила с по-големи момчета, не защото То си е нормално де, момичетата се развиват по-бързо от момчетата...ясно ясно..
    Между другото, тая глупост не знам кой ви я е втълпил и защо навсякъде я повтаряте. Батковците им били давали "спокойствие и сигурност". Алооу, Земята, каква сигурност на 16? Единственото сигурно в тая връзка е, че човекът си получава редовен секс, а вие си въобразявате, че кой знае каква риба сте хванали. Да не говорим какъв мъж трябва да си, че след като навършиш 19-20 още се занимаваш с ученички.
    Another version of the truth..

Град
    там някаде
    Цитирай Първоначално написано от NeonBlack
    До сега съм ходила с по-големи момчета, не защото То си е нормално де, момичетата се развиват по-бързо от момчетата...ясно ясно..
    Между другото, тая глупост не знам кой ви я е втълпил и защо навсякъде я повтаряте. Батковците им били давали "спокойствие и сигурност". Алооу, Земята, каква сигурност на 16? Единственото сигурно в тая връзка е, че човекът си получава редовен секс, а вие си въобразявате, че кой знае каква риба сте хванали. Да не говорим какъв мъж трябва да си, че след като навършиш 19-20 още се занимаваш с ученички.
    е какаво като са ученички. И като е навършил 19-20 големия мъж ли е?!
    Не винаги годините определят съзряването.Познавам момчета на 19 20 и още не знаят къде са намират,имат акъли несъответващи на годините им,както и 17-18 годишни момчета който разсъждават много зряло за възраста си Така стоят нещата и при момичетата

А относно темата аз един път съм ходила с една година по- малък от мен и беше грешка.То мойто беше повече от любопитство де . Незнам някак си не мога да ходя с по малки от мене, не мога да го възприема да е по-малък/дет се вика още с лапешки акъл/.Винаги съм ходила с момчета 2 3 години по-големи от мен да е по зрял, а сегашния ми приятел е със 5 години по-голям.И си е мъж на място да кажа

hello all!

Имам въпрос към всички,но по скоро ми е интересно мнението на момичетата: Вие бихте ли тръгнали с момче по-малко от вас например с година или 2 при положение, че е свястно момчето, изглежда добре и всичко е ок бихте ли направили проблем за годините? А за момчетата бихте ли тръгнали с момиче с година/две по-голямо от вас?

Знам, че сигурно тази тема е била писана милиони пътии, но нещо търсачката не бачка..

Благодаря за отговорите предварително, моля ви обосновавайте се

Не съм момиче, но съм имал приятелки на много различни възрасти. Просто не гледам годините, а търся истински качества.
    Когато им харесваш, лесно правят компромиси с годините, а някои даже и не питат на колко си, а гледат други неща:

-уважение
    -подкрепа
    -външен вид
    -пари
    -светоглед...
    Good luck, Bad luck, Luck...

Цитирай Първоначално написано от beiho
    Ами според вас след 17-18 годишна възраст има ли значение кой е по-голям и кой-по-малък?Според мен няма, но просто момичетата обичат да се умилкват на батковците и съм сигурен, че момичетата пускат по-лесно на по-големите момчета.
    Едно от малкото умни мнения на тема години!
    Good luck, Bad luck, Luck...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си