- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Банално,но ми е интересно
На този етап не. Осми клас съм, как изглежда да тръгна с момче 6-ти или 7-ми клас? Смешно е, а и е нелепо. Понякога даже се замислям за момчетата, които ходят с момичета по-малки от тях и ми е интересна гледната им точка. ^^
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Що да не? Да, бих. Само че да не примерно аз да съм на 15, а момчето на 13. Става въпрос и за психическо израстване, не само за физическо. Сега съм на 19 (и малко отгоре), така че 17 годишен не ме бърка стига да сме долу горе на едно ниво
До някъде зависи възрастовата граница,от друга гледната точка на хората,примерно за мен година,година и половина НЕ Е пречка,но 2 или 3 вече е малко банално,не знам.![]()
Утре ти ще си на дъното и ще ме търсиш,но ще е късно,пожелавам ти го искрено и нека тъпкано да ти се връща.
Всичко се връща!
Да не се казва Гошо момчето ;д? сериозно питамПървоначално написано от suncho93
REGGAE BOOM <3
Бих тръгнал най-много с 1 година по-голяма от мен, обаче си зависи дали има голяма разлика в ръста, иначе просто изглежда смешно ти да си някакъв метър и 60, а тя да е 1,75.![]()
![]()
STRAIGHT EDGE
I have chosen this path...
not to fit a mold,
not to join a trend,
not to follow a crowd,
but because it is right for me!
XXX
Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
евала за мнението...аз също мисля така...точно тва е истинатаПървоначално написано от NeonBlack
според мен всичко зависи от даденото момче или момиче...примерно аз съм забелязал че момичетата на моята възраст са доста лигави и инфантилни...разбира се има и разумни и зрели, но са малко...затова напоследък си падам само по каки...имам чувството че съм на тяхното ниво на мислене...изобщо не съм някъв малък лигльо, а и освен това съм 1.80 и изобщо не си изглеждам на годините..само ЕГНето ми е проблема и това ми пречи, защото повечето момичета са на принципа "Вземи си батко да ти е сладко" а всъщност повечето батковци си търсят п**ка за е**не, защото не могат да се уредят с момиче на тяхната възраст..просто не мога да си представя момиче на 14 да ходи с момче на 18 или 17 и момчето да я обича и да държи на нея..тези случай са много редки
Ами да,аз лично бих тръгнала с по-малко момче.Но,разбира се,да не е някво ,което е високо 1 метър и пр.Сам каза,че не си такъв,така че смятам,че няма проблем!!spox![]()
![]()
Аз в момента се занимавам с човек, който е с 1 година по-малък от мен и не ми е никакъв проблем![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Не, не мисля, че ще се получи нещо.Първоначално написано от suncho93
Много се съмнявам.
![]()
I'm inlove with a criminal...
НИКОГА с малък. момчетата до 18 са деца в някои случаи до 19. бих предпочела някой по голям с 10-15г пък и такива харесвам![]()
Лично аз не бих тръгнала с по-малък от мен.![]()
ухаПървоначално написано от fgirl14
![]()
Попринцип НЕАма няма да се заричам, че не се знае кво може да стане
![]()
nicolepcd
Е туй не трябваше да го казвашПървоначално написано от gir
![]()
За любовта граници няма, да бих тръгнала с някой който е с 2 години по - малък от мен стига наистина да е свестен.
в момента се занимавам доста сериозно с една какичка и не мисля че и е пречка![]()
Не казва се ДилянПървоначално написано от antifashionshit
![]()
Не бих тръгнала с някой по-малък от мене по-скоро със някой който е на моите години![]()
`only God can judge me!
да, дори съм ходила.. с 1 година по- малък![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
зависи от двете страни, НО според мен като хората се обичат няма да има пречки
Годините не са важни
Vijte razlichno e kogato momicheto naprimer e na 20 i momcheto na 18 taka sum suglasna, ama primerno momi4eto da e na 14 a momcheto na 12 nqkak si ne stava, nali !? Puk ako momcheto si ima akul i vsi4ko zashto ne .. ama az primerno sum na 15 i ne bih trugnala s 13 godishno momche... prosto ne bih)))