.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 50 от общо 50
    Голям фен Аватара на kukli4kata001
    Град
    Dreamland
    На този етап не. Осми клас съм, как изглежда да тръгна с момче 6-ти или 7-ми клас? Смешно е, а и е нелепо. Понякога даже се замислям за момчетата, които ходят с момичета по-малки от тях и ми е интересна гледната им точка. ^^
    She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Що да не? Да, бих. Само че да не примерно аз да съм на 15, а момчето на 13. Става въпрос и за психическо израстване, не само за физическо. Сега съм на 19 (и малко отгоре ), така че 17 годишен не ме бърка стига да сме долу горе на едно ниво

До някъде зависи възрастовата граница,от друга гледната точка на хората,примерно за мен година,година и половина НЕ Е пречка,но 2 или 3 вече е малко банално,не знам.
    Утре ти ще си на дъното и ще ме търсиш,но ще е късно,пожелавам ти го искрено и нека тъпкано да ти се връща.
    Всичко се връща!

Цитирай Първоначално написано от suncho93
    До сега съм ходила с по-големи момчета, не защото както казвате е "модерно" да се ходи с батковци просто ми дават нужното спокойствие и сигурност, а и просто момчетата колкото мен и по-малки имат как да кажа.. абе детски акъл. То си е нормално де, момичетата се развиват по-бързо от момчетата...ясно ясно..
    Но този път като че ли е различно момчето е по-свестно от колкото очаквах и даже като ме пита кой набор е според мен и му казах 91 и той ми се изсмя и ми вика "94 съм" и аз бях като паднала от Марс
    Трудно ми е да променя принципите си.. но ще се опитам. Дано се получи, наистина свястно момче е
    Да не се казва Гошо момчето ;д? сериозно питам
    REGGAE BOOM <3

Град
    Разград
    Бих тръгнал най-много с 1 година по-голяма от мен, обаче си зависи дали има голяма разлика в ръста, иначе просто изглежда смешно ти да си някакъв метър и 60, а тя да е 1,75.
    STRAIGHT EDGE
    I have chosen this path...
    not to fit a mold,
    not to join a trend,
    not to follow a crowd,
    but because it is right for me!
    XXX

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
    На теория само фактът, че е по-малък от мен не ми пречи. Или поне не много, но някак ще го възприема. Стига да не ми се натрапва детското у него. Но на практика е различно, защото много много трудно бих се съгласила, че акъла на момче, което е по-малко от мен, е подобен на моя.

Цитирай Първоначално написано от NeonBlack
    До сега съм ходила с по-големи момчета, не защото То си е нормално де, момичетата се развиват по-бързо от момчетата...ясно ясно..
    Между другото, тая глупост не знам кой ви я е втълпил и защо навсякъде я повтаряте. Батковците им били давали "спокойствие и сигурност". Алооу, Земята, каква сигурност на 16? Единственото сигурно в тая връзка е, че човекът си получава редовен секс, а вие си въобразявате, че кой знае каква риба сте хванали. Да не говорим какъв мъж трябва да си, че след като навършиш 19-20 още се занимаваш с ученички.
    евала за мнението...аз също мисля така...точно тва е истината

според мен всичко зависи от даденото момче или момиче...примерно аз съм забелязал че момичетата на моята възраст са доста лигави и инфантилни...разбира се има и разумни и зрели, но са малко...затова напоследък си падам само по каки...имам чувството че съм на тяхното ниво на мислене...изобщо не съм някъв малък лигльо, а и освен това съм 1.80 и изобщо не си изглеждам на годините..само ЕГНето ми е проблема и това ми пречи, защото повечето момичета са на принципа "Вземи си батко да ти е сладко" а всъщност повечето батковци си търсят п**ка за е**не, защото не могат да се уредят с момиче на тяхната възраст..просто не мога да си представя момиче на 14 да ходи с момче на 18 или 17 и момчето да я обича и да държи на нея..тези случай са много редки

.

Ами да,аз лично бих тръгнала с по-малко момче.Но,разбира се,да не е някво ,което е високо 1 метър и пр.Сам каза,че не си такъв,така че смятам,че няма проблем!!spox

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Аз в момента се занимавам с човек, който е с 1 година по-малък от мен и не ми е никакъв проблем
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от Jessie
    Ходила съм сам веднъж с момче, по-малко от мен, с 3 години. НЕ става. Годините си казват думата ... Момичетата съзряват по-бързо от момчетата и просто не се връзва момиче да ходи с по-малко момче, което 95 % на 100 ще е на детски акъл и няма да знае какво иска.
    Но ако има акъл, мислиш ли че пак няма да се получи?
    Не, не мисля, че ще се получи нещо. Много се съмнявам.

I'm inlove with a criminal...

НИКОГА с малък. момчетата до 18 са деца в някои случаи до 19. бих предпочела някой по голям с 10-15г пък и такива харесвам

Лично аз не бих тръгнала с по-малък от мен.

НЕ, не бих

Град
    там някаде
    Цитирай Първоначално написано от fgirl14
    НИКОГА с малък. момчетата до 18 са деца в някои случаи до 19. бих предпочела някой по голям с 10-15г пък и такива харесвам
    уха

Супер фен
    Попринцип НЕ Ама няма да се заричам, че не се знае кво може да стане
    nicolepcd

Голям фен Аватара на Pa3yMeH
    Град
    Varna

Re: Банално,но ми е интересно

Цитирай Първоначално написано от gir
    ....
    -пари...
    Е туй не трябваше да го казваш

За любовта граници няма, да бих тръгнала с някой който е с 2 години по - малък от мен стига наистина да е свестен.

в момента се занимавам доста сериозно с една какичка и не мисля че и е пречка

Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    До сега съм ходила с по-големи момчета, не защото както казвате е "модерно" да се ходи с батковци просто ми дават нужното спокойствие и сигурност, а и просто момчетата колкото мен и по-малки имат как да кажа.. абе детски акъл. То си е нормално де, момичетата се развиват по-бързо от момчетата...ясно ясно..
    Но този път като че ли е различно момчето е по-свестно от колкото очаквах и даже като ме пита кой набор е според мен и му казах 91 и той ми се изсмя и ми вика "94 съм" и аз бях като паднала от Марс
    Трудно ми е да променя принципите си.. но ще се опитам. Дано се получи, наистина свястно момче е
    Да не се казва Гошо момчето ;д? сериозно питам
    Не казва се Дилян

Повече от фен Аватара на sian4eto
    Не бих тръгнала с някой по-малък от мене по-скоро със някой който е на моите години
    `only God can judge me!

Мега фен Аватара на mynichka
    да, дори съм ходила.. с 1 година по- малък
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

зависи от двете страни, НО според мен като хората се обичат няма да има пречки Годините не са важни

Град
    Русе
    Не е проблем.Познавам такива - момичето е по-голямо с година и нещо и вече са заедно 10 години

... Обичам те Ники ! ~*> (h)

Vijte razlichno e kogato momicheto naprimer e na 20 i momcheto na 18 taka sum suglasna, ama primerno momi4eto da e na 14 a momcheto na 12 nqkak si ne stava, nali !? Puk ako momcheto si ima akul i vsi4ko zashto ne .. ama az primerno sum na 15 i ne bih trugnala s 13 godishno momche... prosto ne bih )))

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си