Цитирай Първоначално написано от NeonBlack
Цитирай Първоначално написано от suncho93
До сега съм ходила с по-големи момчета, не защото То си е нормално де, момичетата се развиват по-бързо от момчетата...ясно ясно..
Между другото, тая глупост не знам кой ви я е втълпил и защо навсякъде я повтаряте. Батковците им били давали "спокойствие и сигурност". Алооу, Земята, каква сигурност на 16? Единственото сигурно в тая връзка е, че човекът си получава редовен секс, а вие си въобразявате, че кой знае каква риба сте хванали. Да не говорим какъв мъж трябва да си, че след като навършиш 19-20 още се занимаваш с ученички.
е какаво като са ученички. И като е навършил 19-20 големия мъж ли е?!
Не винаги годините определят съзряването.Познавам момчета на 19 20 и още не знаят къде са намират,имат акъли несъответващи на годините им,както и 17-18 годишни момчета който разсъждават много зряло за възраста си Така стоят нещата и при момичетата

А относно темата аз един път съм ходила с една година по- малък от мен и беше грешка.То мойто беше повече от любопитство де . Незнам някак си не мога да ходя с по малки от мене, не мога да го възприема да е по-малък/дет се вика още с лапешки акъл/.Винаги съм ходила с момчета 2 3 години по-големи от мен да е по зрял, а сегашния ми приятел е със 5 години по-голям.И си е мъж на място да кажа