.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 43

Hybrid View

На колко години пропушихте?

на колко години пропушихте,на колко сте сега , как се криехте от вашите ?!

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Колко примерна тема само не пуша и няма да пуша ;] Не знам защо толкова сте се вманиачили по темата за ``големите пушачи и пушачки`` ,дето още не се виждат от земята,но иначе са захапали фаса.. Грозна гледка
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Голям фен Аватара на dimi93
    В началото на 14. Просто земах дъвка и не пуших 3 часа преди да се прибера. Сега си пуша когато си поискам на близо 17 съм е наще незнаят но бързо се отмирисвам дизодорант и дъвки....
    Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!

Мега фен Аватара на Chacho
    На 9 изпуших първата цигара, от любопитство. На 11 някъде пропуших и пуших една година и нещо. Удари ме у джоба, почнах да спортувам и спрях. Криехме се покрай училището, извън града, по парковете и т.н. Сега нямам проблеми да пуша в къщи, ако реша, но и желание нямам. Като се събирам с приятели ми се случва да запаля някоя цигара, но доста рядко. На 17 съм сега.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    Колко примерна тема само не пуша и няма да пуша ;] Не знам защо толкова сте се вманиачили по темата за ``големите пушачи и пушачки`` ,дето още не се виждат от земята,но иначе са захапали фаса.. Грозна гледка
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на L0ST
    Ем почти на 16 съм и не съм пропушил още, не ми харесва и не смятам да започвам.
    Lexynnka

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Имаше такава тема. Еми за първи път на 11-12 май.. бях малка. Просто исках да пробвам, защото не ми вярваха, че можех. Сега съм на 14. Не искам да пуша, не обичам, нямам и немерение да го правя занапред.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Мега фен Аватара на Biskfitka
    На 14 Харесваше ми,не го правих за да съм интересна,напротив даже в началото се криех от хората като пуших Дъвчих дъвки и така.Вече не ми харесва,навик ми е и пуша рядко..
    Шофирай разумно - стигни жив!

Супер фен Аватара на cherrygloss
    Град
    Бургас
    Не пуша , не съм и се опитвала.Не ми пука за мнението на другите-пука ми за здравето ми.
    I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?

Повече от фен Аватара на ospower
    Град
    София
    Не пуша и не смятам да давам пари, за да си развалям здравето, което и без друго не е идеално.

аз бях трети клас и опитах защото бяха шоколадови а сега си пуша от лятотто... крия си от наще ама 2 пъти са ме хващали... не даат дъртите аа ние се крийм на таваните на блоковете по парковете по входовете в нас кат ги нямааа... в мазета във фр и прочие.. отмирисвам се като ям нещо пък и наще са пушачи и не ме усещат ама в дск с дъфки заради учителите

Град
    around the world !
    Беше лято 2007 (когато бях за 7 клас), опитах от любопитство най-вече заради мнението на майка ми. Оказа се права, не ми хареса, отвратих се. Не смятам да се тровя, да давам излишни пари за глупости. Екстра ми е така ;р

Повече от фен
    На 14 съм. Не съм и няма да пропуша от гъзария, любопитство или заради пуберските си проблеми!

На 4 (откраднах я от дядо ми) Първата и последната цигара...изобщо не ми хареса Не смятам да пуша, просто не виждам никакъв смисъл

Брао за темата, аз бих искал само да добавя че цигарите са вид наркомания почнеш ли един път, обратният път е много труден,а и тези които не пушат мисля че са по авторитетните от другия пол..

Голям фен Аватара на dimi93
    Цитирай Първоначално написано от TuZar
    Брао за темата, аз бих искал само да добавя че цигарите са вид наркомания почнеш ли един път, обратният път е много труден,а и тези които не пушат мисля че са по авторитетните от другия пол..

Дуде моля те не дей да знаеш много! В събота изпуших половин кутия! В неделя цяла! В понеделник изобщо не палих! А днес изпуших само 1. Всичко е до воля и кнотрол! Пуша от 2 години! Просто вчера си казах: "онзи ден пуших много ай да се видя дали мога да се контролорам и днес да не пуша!" И разбрах, че всичко е под контрол! А днес запалих, за удоволствие! Естествено мога без цигари, но те са за мен нещо като шоколада... Мога без него, но ми е сладко когато го ям!
    Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!

Аз пробвах на 11 май само пробвах гадно е , но сега не пуша !

Голям фен Аватара на kukli4kata001
    Град
    Dreamland
    She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.

Не пуша. Не съм пушила. Няма да пуша.
    go on and try to tear me down, i will be rising from the ground, like a skyscraper...

Град
    Разград
    Цитирай Първоначално написано от kukli4kata001
    STRAIGHT EDGE
    I have chosen this path...
    not to fit a mold,
    not to join a trend,
    not to follow a crowd,
    but because it is right for me!
    XXX

Мега фен Аватара на xoxi
    Абе темата е за пушачите. На колко са почнали и на колко са сега..
    За какво пишете "аз не пуша".. Да не би някой да ви пита ?!?!
    И спря да се върти за миг земята..

veselins
    Guest
    ami propushih predi 1 mesec sega sam na 13 i nashte ne me znaqt

Първата си цигара запалих в 3 клас и не ми хареса. След това в 5ти клас, но да съм пушила 1 цигара на 1 месец , понякога по-често. После спрях. В 7мш клас от време ня време в компяния. Сега 8ми клас почнах по-сериозно ..около 10 на ден. И не не пуша за да се правя на "яка" , знам , че не е здравословно, но когато пуша се замислям и оставам насаме с мислите си. Лошото е , че вече усещам как ми действат и ,че например не мога да бягам толкова , колкото преди. Иначе подкрепям едно от горните мнения за шоколада.

На 14 съм не съм пушила и нямам желание да пуша това е ужасно тъпо според мен. Аз не приемам това разни момчета и момичета на по 11-12 години да тръгнат да пушат.

На 16. Един път сънувах, че пуша и реших, че трябва да си купя цигари

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си