.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Тема: Ivet Fashion

Ivet Fashion

Здравейте
    Аз си пратих данните и снимките на модната агенция Ivet Fashion и ми се обадиха че искат да ме видят на живо.Обаче има 1 проблем че не съм от София и не знам адреса.Ако някой го знае може ли да ми го даде.И знаете ли колко горе-долу пари искат за обучението?

Мисля че е това Адрес: ул.Цар Асен 32

Телефон: 029862235; 029862225

Ако стане нещо от тебе,искам едно чукане

бъзикам се,успех.

Мега фен Аватара на Infinity
    И на мен ми се бяха обадили по едно време, ама така и не отидох. Иначе защо не ги питаш на кой адрес трябва да отидеш , нещо час ?
    Иначе може ли снимка , че ми е интересно?
    To infinity and beyond.

Те на всички се обаждат Като отидеш искат да платиш една определена сума за нещо като обучение.Пълна глупост.Не си мечтай,че в БГ можеш да станеш новата Адриана Лима.Моделите тук само се водят за такива,а всъщност са чисти компаньонки.

Ако толкова мн искаш да си модел и имаш данните.Милано те зове.

Голям фен Аватара на mey_si
    Цитирай Първоначално написано от YouAteMyHeart
    Те на всички се обаждат Като отидеш искат да платиш една определена сума за нещо като обучение.Пълна глупост.Не си мечтай,че в БГ можеш да станеш новата Адриана Лима.Моделите тук само се водят за такива,а всъщност са чисти компаньонки.

Ако толкова мн искаш да си модел и имаш данните.Милано те зове.

xahxahxah какви клишета говориш не е истина,май наистина не се запознат или бъркаш агенцията А до авторката може ли наистина снимка ?!?!

Агенцията може да е добра не знам,но в сайта им като разгреждах моделите повечето са мноооого зле.

Цитирай Първоначално написано от vampirediaries
    Агенцията може да е добра не знам,но в сайта им като разгреждах моделите повечето са мноооого зле.
    Ами може да са зле ,но са модели като за дребния пазар на България -истински!
    Това са момичета с моделски черти и излъчване ,не е нужно винаги да са красиви,а да имат специфично запомнящо се излъчване,а не КУРВЕНСКО.! Къде си видял/а модели с изрусени коси,екстейшъни,дълги нокти маникюри или СИЛИКОН???Това е типичната ку****ска визия на певиците ;] Разгледай едно две женски списания с истински фотосесии и ще видиш,че съм права.И това е най-истинската агенция в България ,с най-добрите модели ,който найстина са такива

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Цитирай Първоначално написано от mey_si
    Това са момичета с моделски черти и излъчване ,не е нужно винаги да са красиви,а да имат специфично запомнящо се излъчване,а не КУРВЕНСКО.! Къде си видял/а модели с изрусени коси,екстейшъни,дълги нокти маникюри или СИЛИКОН???Това е типичната ку****ска визия на певиците ;] Разгледай едно две женски списания с истински фотосесии и ще видиш,че съм права.И това е най-истинската агенция в България ,с най-добрите модели ,който найстина са такива
    Според мене това е единствената агенция с добри кадри.Имат необходимото излъчване,както по-горе се спомена. И не случайно я има публикувана в сайта на supermodels.nl
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

Аз защо си мисля,че Visages е най-добрата и известна агенция

Не съм казала,че трябва да са като от телевизция планета просто изразих мнение,че повечето от момичетата не ми харесват.Да,фотогенични са,но не ми харесват самите им черти.Има и такива които са много хубави.

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Цитирай Първоначално написано от TwEEtyNkA
    Според мен мина времето на Визаж.Май само името още се крепи на стара слава.
    Повечето от момичетата да не кажа всичките от сесиите на сп.Мода(бг вариант на Вог,доста взаимстват) са от Ивет Фешън.
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

аа къде си си пратила данните,ако мога да попитам ?
    And you were strong,and I was not..
    My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
    I did
    And now when all is done..There is nothing to say..

http://www.album.bg/mallsy_/

Град
    Горна Оряховица
    Цитирай Първоначално написано от TwEEtyNkA
    Кой знае защо, може би си останала с грешно впечатление

Цитирай Първоначално написано от MaLty
    Колко си висока да ти кажа има ли смисъл

Кажи наистина къде си си ги пратила ?
    To infinity and beyond.

А всъщност колко трябва да си висока?
    Кейт Мос като е толкова ниска как е успяла...
    Аз не зная защо съм на тоя свят роден, не попитах защо ще умра

163-4,ниска см знам
    And you were strong,and I was not..
    My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
    I did
    And now when all is done..There is nothing to say..

http://www.album.bg/mallsy_/

Супер фен Аватара на dead_princess
    В тези измислени агенции приемат абсолютно всеки, за да печелят пари от смешните им фотосесии. Ако искаш бъдеще на фотомодел, определено не си за Ивет, Фреш ФешЯн и тн.

163-4,ниска см знам
    Доста въобще няма и да ти се обадят

Цитирай Първоначално написано от dead_princess
    В тези измислени агенции приемат абсолютно всеки, за да печелят пари от измислените им фотосесии. Ако искаш бъдеще на фотомодел, определено не си за Ивет, Фреш ФешЯн и тн.
    Ти тъпа ли си или да ?! Ти чувала ли си нещо изобщо за ивет фешън и гледала ли си списания ГЛУ**КЕ ?!?!?!?!Фреш фешън могат да ти земат парите дори и да си най-грозния на света пак ще те обедят,че ставаш за "модел" ...

Супер фен Аватара на dead_princess
    За да пиша явно съм чувала за тях
    Мои приятелки са били в тази агенция и знам какво представляват.
    Единствено за Визаж съм чувала добри отзиви, глупачке

Голям фен Аватара на Shadowsogirl
    Ми аз съм гледала и двата сайта, и за двете агенции съм слушала... Мине мисля, че са нещо особено, повечето от момичетата не са красиви, не се запомнят, не са чаровни... Посредствени са..
    Не всеки става за модел бе.. Не стига да си висок 1,80 и да имаш добри мерки, за да те бива за модел. Трябва да има нещо екзотично в теб, нещо вълнуващо, запомнящо се... В тия агенции рано или късно се стига до "Трябва да спиш с еди кой си." понев повечето случаи.

Цитирай Първоначално написано от Shadowsogirl
    Ми аз съм гледала и двата сайта, и за двете агенции съм слушала... Мине мисля, че са нещо особено, повечето от момичетата не са красиви, не се запомнят, не са чаровни... Посредствени са..
    Не всеки става за модел бе.. Не стига да си висок 1,80 и да имаш добри мерки, за да те бива за модел. Трябва да има нещо екзотично в теб, нещо вълнуващо, запомнящо се... В тия агенции рано или късно се стига до "Трябва да спиш с еди кой си." понев повечето случаи.
    XAHHAXAHXAH и ти си няква НЕ запозната Визаж вече не е това ,което беше държи я старата слава само,нищо повече.Ivet fashion e най-добрата агенция за момента

Голям фен Аватара на Shadowsogirl
    Моля,не ми казвай, че съм "няква НЕ запозната", при все, че даже не знаеш как се пише..
    В целия ми пост не съм обелила дума за Визаж, не знам ти къде видя, че съм го казала..

Аз пък от опит мога да кажа , че и в момента нещата във Визаж
    стоят по този начин. Освен , ако няма някаква КОРЕННА промяна за около 2-3 месеца , в което мноого се съмнявам.
    За Ивет Фешън не мога да кажа нищо от собствен опит, но пък познати са доволни , доколкото можеш да си доволен с подобна професия в България.
    To infinity and beyond.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си