- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мисля че съм гей!?!
Здравейте, искам да споделя нещо и за първи път пиша в този сайт!Мисля че съм гей!Защо ли, защото не обръщам внимание на момичета или на секси жени!Когато видя някоя красива жена изобщо не ме възбужда- гледам прическата и какви дрехи носи дали са в крак с модата, грима!Тази сцена е много готина за мен http://www.youtube.com/watch?v=2OkrPt6DxhQ&feature=player_embedded!!!Ак о имате някое коментарче пишете!!!
Коментарчето е следното:Първоначално написано от Mark123
Като си мислиш, че си гей, ние банкет ли да направим? Или да вдигнем тост направо:
-Да сме живи и здрави, и да има повече като "Марк-едно-две-три"-то, за да можем ние - мъжете, да имаме повече незаети момичета за нас?
Така става ли?
Good luck, Bad luck, Luck...
Щом си гей, почвай да си търсиш сродна душа. И те заживяли щастливо...![]()
А на колко си ?
Колко прекрасно нещо е простотата [!]
Гей си.
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Твърде е вероятноНе смятам, че е чак такъв проблем, зависи как си изиграеш картите - ако се срамуваш, и другите ще те смятат за гаден, ако се приемеш така, ще имаш истински приятели, които също те приемат. Дано се изясниш със себе си скоро
![]()
Туко виж и сексът с мъже не те възбужда,остава вариантът с кучетата...
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
Х. за тебе!
[b]Локо Пловдив и тесни пичkи
every day is like the other keep your fear undercover.
It
Не аз изобщо не се притеснявам от този факт, но съм малко объркан!НА 15 съм, а за кучетата,ще си помисля
!!!
Виж сега и мене сега не ме възбуждат момичета но не ме кара това да пиша теми из интернета че мисля че съм гей... затова че не съм харесвал момичетата (не че има кво да им се харесва де..) .
Като гледам си на 15 , значи си в пубертета. Нормално е чуствата ти да замръзнат. След време ще се разтопи леда и ще си бъде всичко нормално.
Пък вече за сцената от филма.. еми пич нормално е в България мъжете да гледат сапунените сериали на баба ти.. Срам и позор..![]()
BobMarleyForever
Ъъъ как се караше тфа чудо?
Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..
А аз си мислех, че точно на тази възраст чувствата (както обичате да наричате хормоните) бушуват най-многоПървоначално написано от pavkata91
![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
При всеки е различно![]()
Аз като съм на 19 кво да кажа.. не ми се занимава с момичета.. абе въобще с женския пол. Ама си знам че някой ден ще ми се прииска пак женско.
BobMarleyForever
Ъъъ как се караше тфа чудо?
Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..
[quote="pavkata91"]Виж сега и мене сега не ме възбуждат момичета но не ме кара това да пиша теми из интернета че мисля че съм гей... затова че не съм харесвал момичетата (не че има кво да им се харесва де..) .
Като гледам си на 15 , значи си в пубертета. Нормално е чуствата ти да замръзнат. След време ще се разтопи леда и ще си бъде всичко нормално.
Пък вече за сцената от филма.. еми пич нормално е в България мъжете да гледат сапунените сериали на баба ти.. Срам и позор..[/quote
Аз не бих казал, че са замръзнали!Напротив сега са най-силни сори ама не приемам коментара ти!Малко безмислен е а филма е супер як айде моля те!И не е сапунка, а реалния живот както е!
Мисля, че можеш да имаш наклонности към същия пол, но.. На 15.. самият процес на осъзнатост е.. еми според мен не е развит достатъчно.. Т.е. - не ми е възможно да си се осъзнал..Първоначално написано от Mark123
Аз като се възбуждам като гледам 2 жени как се оправят, к'во ? Да не би да съм "гризнала теслата" ?! --NEIN !![]()
Колко прекрасно нещо е простотата [!]
вери вери кофти..... и все пак честито!![]()
и какво толкова са казали в коментара си?!!?!?!?!?!?Първоначално написано от TheOnee
![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Споко гей си...Ама няма нищо лошо в това.Всеки е различен.Е само дето ората ща плюят по пътя, но няма страшно,не идва края на света(за мен)
А клипа бати изродщинатаТеглиха си езиците и 1ния "Im sorry".
![]()
Пишат коментари от типа на +1, или празни цитати.Първоначално написано от fenastz
Забранено е.
Няма да се обяснявам повече, защото започвам да трия.
Ами то от писмото се подразбира!Щом не обръщам внимание на жените, тогава, на кого мислиш ,обръщам Внимание - мъжете!!!Първоначално написано от Raybeez
Гей си - ще ти е много по лесно да се приемеш такъв,какъвто си защотто неможеш да го промениш и в това няма нищо лошо.Спокойно - вече има много като теб и все някъде ще откриеш някой.На всичко отгоре моя най добър приятел е гей и е човек,на който наистина мога да разчитам и го уважавам много.Така че-горе главата и успех!