- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Проблем с кучето.
Така имам дакел,който зимата си живуркаше в двора отвързан,но сега вече започват да се садят цветя в градинката и той ги гази.Та проблема е че като го вързах днес той полудя и аз естествено го отвързах.Та как да свикне с сенджира без да се мъчи ??? До сега нее връзван никога!
е на сила хубост не ставапървоначално го връзвай за 3-4 часа и така постепенно ще свикне
... моето беше същото , но се оправи
![]()
Когато едно нещо се случи един път, не е задължително да се повтори, но случи ли се два пъти, то със сигурност ще има и трети път `***
вържи го ще се дърпа 1-2 часа и ще спре
<N>
То по-добре да му взема такава каишка да нее само за врата ами за тялото та като се дърпа да не се нарани нещо. А?![]()
Да тези за тялото са по практични. Кучето няма да се души. А само да те питам зимата навън къщичка ли е имал или сте го гледали вътре? Аз искам куче от както се помня, но майка ми не ми дава, защото вътре миришело. Живея в къща, имам двор, но явно не иска да ми купи.![]()
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!
Не знам, но дакела за мен не е куче за двор.
Иначе ще свикне...не го отвръзвай просто.
Ще лае, ще лае, накрая ще спре.
Живееше в колипка и то доста просторна.Първоначално написано от Stellsy
Смятам темата за приключена ще го остава да се помъчи малко и това е. Ако искате сложете ключ
ще свикне не се притеснявай![]()
Ааа и да му сложиш от онези дето се въртят там отпред (имаха си дума, ама не помня каква), дане вземе да се обеси.
Lexynnka
Що за глупост да гледаш ДАКЕЛ на двор?!?!?!
Още по-глупаво, че ще го гледаш вързан!
Щом имаш двор, значи имаш къща, пусни го вътре
Аман от глупаци
Точно така. Като ще гледаш куче поне не го мъчи... ит от за да не гази цветята,, егати причината!Първоначално написано от PiruBloodz
![]()
а това далеч не е само за кучетата...Първоначално написано от Neftochimic
Той и вътре скимти просто е свикнал на двора!!!Първоначално написано от Forest_girl