.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Нямам идеи...

Когато излизам с момичета немога да намеря никаква тема за разговор или ако намеря тя се изчерпва след 5-6 мин
    Ако някои може да помогне ще сам мн благодарен

Re: Нямам идеи...

Цитирай Първоначално написано от Nqmatakuv
    Когато излизам с момичета немога да намеря никаква тема за разговор или ако намеря тя се изчерпва след 5-6 мин

Значи на тема по 5 минути:

-Вярваш ли в извънземни?

-А в духове, вампири?

-Вашите религиозни ли са?

-Според теб има ли Бог?

-Разбираш ли се с майка си и баща си?

-Какво гледаш по телевизията?

-Какво става в даскалото?

-Според теб какво е любовта?

-Обичаш ли да говориш за предишните си гаджета?

-Кой филм гледа последно?

-Книжки четеш ли?

-В нета какви сайтове ползваш?

-От кое село си ?

-Коя страна те кефи в чужбина?

-Ако имаш един милион евро какво би направила?

...

Айде сега преброй и умножи по 5...
    Good luck, Bad luck, Luck...

Не помагаш много а?

w0sh

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Аз ако проведа разговор, който включва всичките тея безсмислени теми (освен тая за бога) ще си срежа вените публично.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

верно си е.. ако ми го изтърси т'ва 'вярваш ли във вампири или духове' съм си заминал на секундата.

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Аз ако проведа разговор, който включва всичките тея безсмислени теми (освен тая за бога) ще си срежа вените публично.
    Едва ли имаш проблеми с намиране на теми за разговор. Колкото до тези - стават за тинейджъри около средното интелектуално ниво.

До другия - за вампири и пр. е модерно да се говори покрай "Здрач" и разни окултни сайтчета/вестничета.

Колкото до избягването - всяка тема си е рискова, но ако мадамата си пада по него, едва ли ще е толкова нетолерантна спрямо темите му.
    Наздраве!

Град
    Горна Оряховица
    Аз като нямам какво да кажа, подхващам теми за книги, филми, университета (даскало при теб - например при кой даскал си по химия, колко е смешен/тъп/як), в краен случай "времето днес е много хубаво", "много обичам да идвам в това кафе, на теб кое ти е люимото", "ходил/а ли си еди-къде-си"... Пък в краен случай гледам тъпо и се опитвам да се усмихвам

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Sissy90
    Аз като нямам какво да кажа, подхващам теми за книги, филми, университета (даскало при теб - например при кой даскал си по химия, колко е смешен/тъп/як), в краен случай "времето днес е много хубаво", "много обичам да идвам в това кафе, на теб кое ти е люимото", "ходил/а ли си еди-къде-си"... Пък в краен случай гледам тъпо и се опитвам да се усмихвам
    "времето днес е много хубаво" - кажеш ли го, след това става още по-зле, казвате си 2 приказки за него и после се чуди пак, "много обичам да идвам в това кафене, на теб кое ти е любимото", отговор: нямам любимо, всичките са все едни и същи(няма да коментирам по какво най-много си приличат..) "ходил/а ли си еди-къде-си", ако съм ходил добре, но ако не съм? Според мен, за да има постоянен разговор трябва да се питат неща, за които да може да се говори много, а още по-добре и ако от един въпрос станат няколко и нещата се улеснят, така двамата се отпускат, не тъпеят, чудейки се колко бездарни трябва да са, за да завържат приказка и т.н. поне това е моето мнение

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Чети книги. Ще се изненадаш колко теми на разговор ще ти дойдат като си обогатиш общата култура.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Град
    Русе
    ^

+1
    BobMarleyForever

Ъъъ как се караше тфа чудо?
    Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..

Град
    Таити
    еххх егати темата И сега се очаква ние да ти кажем за какво да си говориш с момичетата които зарибяваш.... съвета ми е да не се спичаш и да не мислиш много много .. каквото ти дойде на ум за това говори
    There is no right or wrong, only fun or boring

Този пък gir наредил много умни теми за разговор..
    Виж сега като каже някой изчерпала се била темата направо ми бърка в червата... глупости... просто не се сещаш за нещо друго за това малко позаобиколи.. пусни някоя шега закачай се малко и 100% пак нещо ще ти дойде на ум за дадената тема която сте обсъждали :P и както LadyDi ти подхвърли да си обогатиш културата... тогава дори може и тя да научи нещо ново от теб
    Живота е като ябълка... ако я ядеш ще свърши... ако не я ядеш ще каталяса

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    А приятелю, мен питаш ли ме как съм мисил теми за разговор с тежък махмурлук на сутрешно кафе, което се водеше и първа среща с връзката, която се заформи на купона от предишната вечер? Поне 10 минутки съм гледал умно, добре че момичето се оказа бърбориво

Както казаха съфорумиците по-горе, отпускаш се и говориш каквото ти падне, в рамките на разумното де

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

ммдааа кофти ситуация...пробвай се да разкажеш някоя смешна случка, но не прекалявай че става досадно

Цитирай Първоначално написано от w0sh

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Оф от тоя компютър и постоянното седене затъпявате все повече и повече.Вече 1 разговор не може да завържете...

............................................______ __........................
    ....................................,.-‘”...................``~.,..................
    .............................,.-”...................................“-.,............
    .........................,/...............................................” :,........
    .....................,?........................... ...........................\,.....
    .................../.................................................. .........,}....
    ................./.................................................. ....,:`^`..}....
    .............../.................................................. .,:”........./.....
    ..............?.....__............................ .............:`.........../.....
    ............./__.(.....“~-,_..............................,:`........../........
    .........../(_....”~,_........“~,_....................,:`. ......._/...........
    ..........{.._$;_......”=,_.......“-,_.......,.-~-,},.~”;/....}...........
    ...........((.....*~_.......”=-._......“;,,./`..../”............../............
    ...,,,___.\`~,......“~.,....................`... ..}............../.............
    ............(....`=-,,.......`........................(......;_,,-”...............
    ............/.`~,......`-...............................\....../\...................
    .............\`~.*-,.....................................|,./.....\,__...........
    ,,_..........}.>-._\...................................|........... ...`=~-,....
    .....`=~-,_\_......`\,.................................\... .....................
    ...................`=~-,,.\,...............................\............. ..........
    ................................`:,,.............. .............`\..............__..
    .....................................`=-,...................,%`>--==``.......
    ........................................_\........ ..._,-%.......`\...............
    ...................................,<`.._|_,-&``................`\..............

[/quote]Оф от тоя компютър и постоянното седене затъпявате все повече и повече.Вече 1 разговор не може да завържете...

=D> =D> =D> =D> =D> =D>
    Да пишеш на български с английски букви е като да пишеш с ла*на по стената, чете се, ама не е приятно!

ххаххахаах е тва незнам как се получи хахахахахаха
    Да пишеш на български с английски букви е като да пишеш с ла*на по стената, чете се, ама не е приятно!

Цитирай Първоначално написано от ludzavr1zvane
    Този пък gir наредил много умни теми за разговор..
    Виж сега като каже някой изчерпала се била темата направо ми бърка в червата... глупости... просто не се сещаш за нещо друго за това малко позаобиколи.. пусни някоя шега закачай се малко и 100% пак нещо ще ти дойде на ум за дадената тема която сте обсъждали :P и както LadyDi ти подхвърли да си обогатиш културата... тогава дори може и тя да научи нещо ново от теб
    Ами може и да не иска или да не му иде отръки да се шегува. Или пък момичето да не е от шеголюбките.
    За книжките - добре, ама това е стратегическо. Човекът иска нещо като за на първо време, тактическо. И аз съм му дал теми, които отключват доста асоиации и могат да кумулират повече диалози.

Цитирай Първоначално написано от gir

-Вярваш ли в извънземни?

-А в духове, вампири?

-Според теб има ли Бог?

-Книжки четеш ли?

-От кое село си ?

- а коя страна те кефи у нас?

...

hating you makes me all warm inside : )

Цитирай Първоначално написано от ThedramaQueen
    Цитирай Първоначално написано от gir

-Вярваш ли в извънземни?

-А в духове, вампири?

-Според теб има ли Бог?

-Книжки четеш ли?

-От кое село си ?

- а коя страна те кефи у нас?

...

Хаха, просто "страна" е ОМОНИМ (една и съща дума с две и повече значения от рода на КИТКА, ВИЛА, БУТАН и др.), та "в чужбина" е като пояснение. Ако не допада така формулировката, нека бъде "КОЯ ДЪРЖАВА"...Макар, че се допуска и конструкция като "Държавите по света", макар и да няма "държавите у нас"...Не виждам да е станал голям гаф.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си