Цитирай Първоначално написано от Sissy90
Аз като нямам какво да кажа, подхващам теми за книги, филми, университета (даскало при теб - например при кой даскал си по химия, колко е смешен/тъп/як), в краен случай "времето днес е много хубаво", "много обичам да идвам в това кафе, на теб кое ти е люимото", "ходил/а ли си еди-къде-си"... Пък в краен случай гледам тъпо и се опитвам да се усмихвам
"времето днес е много хубаво" - кажеш ли го, след това става още по-зле, казвате си 2 приказки за него и после се чуди пак, "много обичам да идвам в това кафене, на теб кое ти е любимото", отговор: нямам любимо, всичките са все едни и същи(няма да коментирам по какво най-много си приличат..) "ходил/а ли си еди-къде-си", ако съм ходил добре, но ако не съм? Според мен, за да има постоянен разговор трябва да се питат неща, за които да може да се говори много, а още по-добре и ако от един въпрос станат няколко и нещата се улеснят, така двамата се отпускат, не тъпеят, чудейки се колко бездарни трябва да са, за да завържат приказка и т.н. поне това е моето мнение