здравей Др Тийн от доста време чета въпросите които най-често вълнуват тийновете..и не мислих,че и аз ще се интересувам толкова скоро ии тъка аз не бих казала,че имам проблем просто ми трябва съвет..аз не бих питала приятелките си,защото по-скоро те биха питали мен ,защото може да се каже,че аз съм по-напреднала..и направо по темата - ходя с момчето,което наистина обичам и той ми е доказал това не веднъж,макар че съм и била силно разочарована от него,дори и след дълга раздяла той не се е отказал от това да бъдем заедно!!и така,сега си прекарваме супер заедно..негови приятели го питат дали сме го правили и той ми го споменава,говори ми за тази тема..и отскоро и ние почнахме да си говорим за това(кога да го направим,но той ме знае,че още от началото си бях срамежлива)и ми каза,че ме обича и няма да ме притиска за това..аз знам,че не е с мен,защоти иска само секс..та ако беше така той нямаше да бъде с мен сега..та и двамата сме девствени(скоро разбрах,че и той е..честно адски се зарадвах,защото много се чудих и си мисля дали не е дошло време да се отдадем един на друг по този начин..също си мисля,че ако се случи можем да се сближим още повече и само да докажем един на друг колко са силни чуствата ни или да се случи това от което се опасявам - да се отдалечим един от друг..не знам какво ще разбереш за нашите отношения,то има толкова да се каже..аз му имам пълно доверие-бих му поверила живота си..за мен е важен този момент от връзката ни..не мисля,че нашето е за 1,2 месеца..това са чуства преборили дори най-трудните моменти..време ли е да му се отдам тялом и духом??

П.П. ние сме на една възраст - 15 )