- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Хамстери
Имам 2 мъжки хамстера от поне 1 седмица и половина. Не знам ама черния май е пе*ал.Вие ми кажете ... . Нахвърля се върху жълтия и сякаш започва да му яде изпражненията. Видях го със собствените си очи.Ония(жълтия) .Това беше в началото .Понеже Жълтия започна да пищи и вика ,ги отделих в 2 аквариума. Сега жълтия е в големия а черния е в малкия. И двата са еднакво обзаведени и не знам вече черния се покатерва върху къщата си и влиза в аквариума на жълтия и пак му се нахвърля ,бият се и пак му яде ... .Жълтия понеже се насира вече от страх от черния ,а той все повече яде ... и му става сякаш кеф да го плаши и да го бие нз. Сега му (на черния) му сложих капак на аквариума ,ония пак се качва и бута капака. Трябваше да сложа и нещо тежко. Та въпроса ми е .От какво може да е породена тази злоба към него (жълтия),мн хубави изпражнения ли има, трябва ли му женска или к'во.Темата е свободна. Очаквам всякакви предположения![]()
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!