и аз съм си мислила,че може и да е рано..не само за мене и за него също..м ние ходим 7 месеца,а откакто се знаем винаги сме имали чуства,средата на април стават 2 години от както се познаваме..искам да кажа,че дори с раздяла от почти година чуството да сме заедно е все страхотно,ам даже имаше случка той беше прекалил с пиенето и се е натискал с момиче и ми беше казал,че и друг път е имал възможност да прави секс просто иска да е с човека,който обича..даа и за малко отново да се разделим,но аз просто не си представям дните без него..аз съм сигурна в намеренията му,както във всяка негова дума,защото знам,че ако той иска да каже нещо ще си го каже..и ако не искаше да е с мен,сега нямаше да е..аз съм сигурна,че искам да бъда с него не съм се замисляла и за секунда,а що се отнася до него той е бил търпелив и внимателен..
не,че се надявам на нещо от този форум..просто си мислех,че мога да получа съвет от някой който е изживял сищото или се е чудил дали е бил готов..
офф аз не се чуствам застрашена,че той може да ме зареже,ако не му пусна..въпросът е - дали ще се получи и ще продалжим да си прекарваме супер заедно..знам,че това зависи единствено от нас,но се чудя..