- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Караме се уж ама...
Здравейте!
С едно момиче се познаваме от 1-2 месеца.Тя много ми допада. Проблема е, че с нея постоянно в скайпа се караме :Д. Винаги спорим и се смееме. Постоянно се заплашваме, че ще се биеме и т.н. Звучи малко детско ама е самата истина, а не сме много малки аз съм 11ти клас, а тя 9ти. Та с една дума не си говорим нищо сериозно. В училище обаче е различно. Там се държиме циливизовано - разменяме си по 3-4 изречения за общи работи и така. Днес и вчера даже се чакахме и ходихме заедно на даскало. Аз се опитвам да се държа добре с нея, да не се караме ама не всеки път се получава :Д. Та какво бихте ме посъветвали? Да изчакам ли известно време и тогава да я поканя да излезем на кафе или да дествам веднага? Не искам да пресилвам нещата, понеже сега ходиме поне вече заедно на даскало.
Аз бях така с едно момче.. караниците ме подлудяваха и живеех за тяхПокани я да излезете и тогава прави каквото си знаеш.. покажи и че искаш нещо повече,а не и се нахвърляй още по пътя до училище,че може всичко да си остане до едното изпращане до вкъщи или там даскалото
![]()
— Аз соча истините на утрешния ден.— А пък аз предпочитам заблудите на днешния — отвърна тя.
Действай.![]()
Няма да пресилиш нещата, тя най-вероятно е затаила дъх, очаквайки дългоочаквания въпрос.![]()
Ебаси инфантилния филм.
Тоя скайп ще ви съсипе. Кво да пресилваш - 2 месеца са това. В кой свят живееш? Айде кани я, че ще те метне в категория приятели![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Вместо да спорите за глупости защо просто не я поканиш на среща? А и щом се карате и се смеете всичко май е на шега![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
ми намали времето в което си пишете по скайп и увеличи това през което сте заеднои според мен няма какво да се притесняваш дали пресилваш нещата или не ... давай смело и това е... тя ако изпитва нещо няма да се дръпне
![]()
There is no right or wrong, only fun or boring
Покани я на кафе, действай не губи време![]()
Съгласна съм с останалите - покани я. Този скайп е измамно нещо, само имитира нормално общуване.
Подхода ти нещо куцаПървоначално написано от promy
Като ти изглежда детско защо поддържаш това държание...тц тц едно време свалките какви бяха какви са сега.Стегни се малко,ако искаш да е направиш впечатление.Иначе директно отиваш в графата "приятели когато ми е скучно" с това си държание.
Аз съм така с най-добрия ми приятел. Вечно се закачаме и се заричаме да се бием...мани, че го гоних с тигана една вечер, но му бях обещала, че все някога ще го ударя с него .Всичко останало е само на шега. Преди 2 години даже ходихме заедно, но след 2 месеца решихме да се разделим, понеже приятелството ни е по-ценно от всичко и не бихме искали нещо да го разруши. Не че е имало както да го разруши, но все някога и то щеше да пострада.
ПОКАНИ я на среща..Действай..
+
Няма нужда да пресилваш нещата,те самички ще се "подредят" на местата си..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
davai nikakyv problem .....tq tova chaka.sys segashniqt mi prl zapochnahme taka i nakraq se naloji az da mu predloja![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P :P ama tq qvno ne ot tiq kato men davai ne se chudi
![]()
![]()