.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Караме се уж ама...

Здравейте!
    С едно момиче се познаваме от 1-2 месеца.Тя много ми допада. Проблема е, че с нея постоянно в скайпа се караме :Д. Винаги спорим и се смееме. Постоянно се заплашваме, че ще се биеме и т.н. Звучи малко детско ама е самата истина, а не сме много малки аз съм 11ти клас, а тя 9ти. Та с една дума не си говорим нищо сериозно. В училище обаче е различно. Там се държиме циливизовано - разменяме си по 3-4 изречения за общи работи и така. Днес и вчера даже се чакахме и ходихме заедно на даскало. Аз се опитвам да се държа добре с нея, да не се караме ама не всеки път се получава :Д. Та какво бихте ме посъветвали? Да изчакам ли известно време и тогава да я поканя да излезем на кафе или да дествам веднага? Не искам да пресилвам нещата, понеже сега ходиме поне вече заедно на даскало.

Аз бях така с едно момче.. караниците ме подлудяваха и живеех за тях Покани я да излезете и тогава прави каквото си знаеш.. покажи и че искаш нещо повече,а не и се нахвърляй още по пътя до училище,че може всичко да си остане до едното изпращане до вкъщи или там даскалото
    — Аз соча истините на утрешния ден.— А пък аз предпочитам заблудите на днешния — отвърна тя.

Действай.
    Няма да пресилиш нещата, тя най-вероятно е затаила дъх, очаквайки дългоочаквания въпрос.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ебаси инфантилния филм.

Тоя скайп ще ви съсипе. Кво да пресилваш - 2 месеца са това. В кой свят живееш? Айде кани я, че ще те метне в категория приятели

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Вместо да спорите за глупости защо просто не я поканиш на среща? А и щом се карате и се смеете всичко май е на шега
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Град
    Таити
    ми намали времето в което си пишете по скайп и увеличи това през което сте заедно и според мен няма какво да се притесняваш дали пресилваш нещата или не ... давай смело и това е... тя ако изпитва нещо няма да се дръпне
    There is no right or wrong, only fun or boring

Покани я на кафе, действай не губи време

Град
    ForSaken city (:
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Действай.
    Няма да пресилиш нещата, тя най-вероятно е затаила дъх, очаквайки дългоочаквания въпрос.

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Ебаси инфантилния филм.

Тоя скайп ще ви съсипе. Кво да пресилваш - 2 месеца са това. В кой свят живееш? Айде кани я, че ще те метне в категория приятели

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Покани я да излезете

Град
    Горна Оряховица
    Съгласна съм с останалите - покани я. Този скайп е измамно нещо, само имитира нормално общуване.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...

Re: Караме се уж ама...

Цитирай Първоначално написано от promy
    Винаги спорим и се смееме. Постоянно се заплашваме, че ще се биеме и т.н.
    Подхода ти нещо куца Като ти изглежда детско защо поддържаш това държание...тц тц едно време свалките какви бяха какви са сега.Стегни се малко,ако искаш да е направиш впечатление.Иначе директно отиваш в графата "приятели когато ми е скучно" с това си държание.

Голям фен Аватара на Callisto
    Аз съм така с най-добрия ми приятел. Вечно се закачаме и се заричаме да се бием...мани, че го гоних с тигана една вечер, но му бях обещала, че все някога ще го ударя с него . Всичко останало е само на шега. Преди 2 години даже ходихме заедно, но след 2 месеца решихме да се разделим, понеже приятелството ни е по-ценно от всичко и не бихме искали нещо да го разруши. Не че е имало както да го разруши, но все някога и то щеше да пострада.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    ПОКАНИ я на среща..Действай..
    +
    Няма нужда да пресилваш нещата,те самички ще се "подредят" на местата си..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Действай.
    +1

davai nikakyv problem .....tq tova chaka.sys segashniqt mi prl zapochnahme taka i nakraq se naloji az da mu predloja :P :P ama tq qvno ne ot tiq kato men davai ne se chudi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си