- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- искам сериозен отговор а не лапешки истории :)
на кратко - първата ми , сега е с друг не искам да си я представям дори с друг а камоли че правят и секс и са щастливи заедно искам я за себе си незнам какфо да правя![]()
aLL SaM Ve eBaL
пич ... и аз искам много работинай-добре си намери друга . а като не искаш да си представяш бившата с друг .... тогава просто недей, защото се измъчваш още повече
![]()
Поогледай се около теб. Сигурно някоя е чакала да станеш пак свободен.
Е как да ти дадем сериозен отговор на толкова детински проблем?
Аз поне не намирам логична причина. Съвземи се малко, стъпи си на краката и се огледай наоколо![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Съгласна съмПървоначално написано от valdesbg
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Не мисля че някой който е скъсал с приятелката си иска да си я представи в прегръдките на друггледай да се разсейваш да излизаш напред назад и да я позабравиш
![]()
There is no right or wrong, only fun or boring
Съгласна съм.Първоначално написано от Sladurcho
+ щом тя е с друг .. значи те е забравила. спри да се тормозиш за отминали работи..Първоначално написано от Sladurcho
Ти може и да не искаш,ама такъв е живота..![]()
А ти всъщност какво питаш и защо е темата?
Ако е за съпричастие-съпричастна съм![]()
Съвет от един батко:Първоначално написано от Ma3x
НОРМАЛНО Е да ти е гадно. Така че :
1) Избягвай да си представяш такива неща.
2) Намери си друга, та да знаеш, че и ти правиш нещо.
3) Бъди сигурен, че другата е някоя, която да обичаш, а не която само ще използваш и после ще изоставиш наранена.
4) Бъди готов после и с другата да стане фал, по нейна вина, защото човек не винаги може да намери правилното момиче.
5) С времето лека-полека ще претръпнеш и няма да ги преживяваш толкова нещата.
Good luck, Bad luck, Luck...
Добре бе пич, ще ти отговоря сериозно, когато ти ми отговориш СЕРИОЗНО на въпроса:
Защо се влюбвам и не ми минава?![]()
![]()
Давай![]()
Let the music blast
We gon' do our dance
Bring the doubters on
They don't matter at all
Cuz this life's too long
And this love's too strong
So baby know for sho'
I'll never let you go
Ти не задаваш въпрос, какъв отговор искаш?!?
STRAIGHT EDGE
I have chosen this path...
not to fit a mold,
not to join a trend,
not to follow a crowd,
but because it is right for me!
XXX
Сериозен отговор? Иди си пиши домашните.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Съвсем възможно е. А остави бившата си. Има ли въобще смисъл след всичко преживяно? Може би за нея връзката ви е изчерпана и отдавна всичко е приключило. Все се питам, защото никога не искаме да продължим напред и все си искаме това, което е било някога..Първоначално написано от dimitar_ak
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Първоначално написано от Ma3x
Аз съм в подобно положение . Тя си има гадже , ново, при това от нейния клас . Боли много , ама адски много . Днеска например докато се разхождах до ст.Васил Левски ги видях да се натискат много разпалено на една пейка . Тя дори му опипваше ... както и да е . Идеята ми , е че ако не я преодолееш сам , няма кой да ти помогне . Приеми факта ,че за нея ти си минало . Вече не се интересува от теб . Ще духа на друг , ще прави секс с него и така . Ти си бил просто в миналото . Ако толкова много я искаш отново поработи върху себе си . Стани мъж , разбери какво искаш от живота , постигни нещо и ако тогава все още я желаеш - потърси я . Разбира се говорим за един голям период , да речем 3-4 години . Ала не прави грешката да живееш с мисълта ,че тя е единствената ... Аз лично я правя и продължавам да я правя .
Желая ти успех и дано откриеш това което търсиш .
"Война не се печели когато умреш за родината си,а когато накараш другото
бедно копеле(врагът) да умре за своята родина"
-генерал Патон
"Смерть одного человека это трагедия, смерть тысяч это статистика."-Иосиф Виссарионович Сталин
Продължаваш напред и толкова!