.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Най-добрият му приятел ме злепоставя пред него.. ;xx

Здравейте !!
    Ще започна от началото. Много харесвам едно момче. Най-добрият приятел на въпросното момче преди беше в моя клас, но се премести да учи в друго даск. Преди ходех с него, но си мислех, че сме само приятели.
    Така де .. започва да става нещо м/у мен и въпросното момче, но приятелят му не спира да ме злепоставя !! ;xx .. Казал му е, че съм грозна, че съм била к***а и т.н. ..
    Много ми е гадно, защото той му вярва. Но сега се замислям, че ако той наистина ме харесва не би трябвало да се влияе от мнението на другите. Все пак ..
    Какво да направя ? :S
    go on and try to tear me down, i will be rising from the ground, like a skyscraper...

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София

Re: Най-добрият му приятел ме злепоставя пред него.. ;xx

Цитирай Първоначално написано от XxStupidMuffinxX
    Много ми е гадно, защото той му вярва. Но сега се замислям, че ако той наистина ме харесва не би трябвало да се влияе от мнението на другите.

Правилно си се замислила .... Ако беше момче на място щеше сам да се опита да разбере дали си такава и онакава, а не да вярва на дрънканиците на онзи смотльо....
    Най-добре продължи напред....
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Темата може да бъде закрита !!
    go on and try to tear me down, i will be rising from the ground, like a skyscraper...

Re: Най-добрият му приятел ме злепоставя пред него.. ;xx

Но сега се замислям, че ако той наистина ме харесва не би трябвало да се влияе от мнението на другите. Все пак ..
    Какво да правиш? Вярвай в това, което мислиш ии ако продължи по този начин просто го остави .. не си заслужава! ..

Здравейте !!
    Ще започна от началото. Много харесвам едно момче. Най-добрият приятел на въпросното момче преди беше в моя клас, но се премести да учи в друго даск. Преди ходех с него, но си мислех, че сме само приятели.
    Така де .. започва да става нещо м/у мен и въпросното момче, но приятелят му не спира да ме злепоставя !! ;xx .. Казал му е, че съм грозна, че съм била к***а и т.н. ..
    Много ми е гадно, защото той му вярва. Но сега се замислям, че ако той наистина ме харесва не би трябвало да се влияе от мнението на другите. Все пак ..
    Като прочетох още от първото изречение и тва някакси ми стана познато и то не за друго , а защото момчето , за което става въпрос в моя случай е приятел с един от бившия ми клас , с който не можехме да се понасяме . Различното е само , че при мене предстои да се случи и се чудя как да му кажа , но същевременно ако му кажа , тоя , който не ми е приятен може да почне да му говори за мене и да си измисля разни неща понеже е склонен на такива работи и да ми се подиграва пред другите . И лошото е , че сме от едно училище и нз какво да правя , да му кажа ( нз ква ще бъде реакцията му ) и да не му кажа и да си спестя някои дрънканици , които е много вероятно да се случат
    Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
    * http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *

Обаче ако наистина искаш да стане нещо между вас не слушай какво приказва приятеля му и другите
    Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
    * http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си