- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Най-добрият му приятел ме злепоставя пред него.. ;xx
Здравейте !!
Ще започна от началото. Много харесвам едно момче. Най-добрият приятел на въпросното момче преди беше в моя клас, но се премести да учи в друго даск. Преди ходех с него, но си мислех, че сме само приятели.
Така де .. започва да става нещо м/у мен и въпросното момче, но приятелят му не спира да ме злепоставя !! ;xx .. Казал му е, че съм грозна, че съм била к***а и т.н. ..
Много ми е гадно, защото той му вярва. Но сега се замислям, че ако той наистина ме харесва не би трябвало да се влияе от мнението на другите. Все пак ..
Какво да направя ? :S
go on and try to tear me down, i will be rising from the ground, like a skyscraper...
Първоначално написано от XxStupidMuffinxX
Правилно си се замислила .... Ако беше момче на място щеше сам да се опита да разбере дали си такава и онакава, а не да вярва на дрънканиците на онзи смотльо....
![]()
Най-добре продължи напред....
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Темата може да бъде закрита !!![]()
go on and try to tear me down, i will be rising from the ground, like a skyscraper...
Какво да правиш? Вярвай в това, което мислиш ии ако продължи по този начин просто го остави .. не си заслужава! ..Първоначално написано от XxStupidMuffinxX
Като прочетох още от първото изречение и тва някакси ми стана познато и то не за друго , а защото момчето , за което става въпрос в моя случай е приятел с един от бившия ми клас , с който не можехме да се понасяме . Различното е само , че при мене предстои да се случи и се чудя как да му кажа , но същевременно ако му кажа , тоя , който не ми е приятен може да почне да му говори за мене и да си измисля разни неща понеже е склонен на такива работи и да ми се подиграва пред другите . И лошото е , че сме от едно училище и нз какво да правя , да му кажа ( нз ква ще бъде реакцията му ) и да не му кажа и да си спестя някои дрънканици , които е много вероятно да се случатПървоначално написано от XxStupidMuffinxX
![]()
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *
Обаче ако наистина искаш да стане нещо между вас не слушай какво приказва приятеля му и другите![]()
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *