.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: Как?

Как?

Как да заговоря или да станем гаджета с едно мнооооого яко момиче.
    Да я заговоря..., ама съм пълен задръстеняк, срамежлив и дебел. Та въпроса ми е дали тя изобщо ще ме погледне??? Или трябва да я спечеля по трудния начин?

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Raybeez
    Нали си лудия954, какъв е проблема?

А какъв е трудния начин и какъв лесния, че не знам какви са модерните тълкувания?
    Лесният начин е - отиваш, мяташ един влажен поглед и тя пада в краката ти.
    Трудният изисква време.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Ем лесния е ей, искаш ли да сме гаджета? Едно "Да" и сме готови. А пък трудния... си е труден. Ся не мога да го опиша...

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София

Re: Как?

Цитирай Първоначално написано от ludiq6954
    ама съм пълен задръстеняк, срамежлив и дебел. Та въпроса ми е дали тя изобщо ще ме погледне???
    Ето ти го проблема, приятелю. Докато не започнеш да се уважаваш сам и тя и други няма да те погледнат

Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Нали си лудия954, какъв е проблема?

А какъв е трудния начин и какъв лесния, че не знам какви са модерните тълкувания?
    Лесният начин е - отиваш, мяташ един влажен поглед и тя пада в краката ти.
    Трудният изисква време.
    Тоя метод го знам, ама нали съм и аз един. Не мога да отлепя една дума пред хубаво момиче.

Re: Как?

Как да заговоря или да станем гаджета с едно мнооооого яко момиче.
    Да я заговоря..., ама съм пълен задръстеняк, срамежлив и дебел. Та въпроса ми е дали тя изобщо ще ме погледне??? Или трябва да я спечеля по трудния начин?
    Трудна работа може да се окаже...А и , ако е мнооооооооого яко момиче, може вече да е заето. Ти тоя вариант мислил ли си го?
    Иначе може и да те погледне, ама...според мен, разучи повече що за човек е и действай по трудния начин - първо да те оцени като човек, а после да види дали ставаш и за самец. Мдааа...
    А заговарянето е лесно: Първо се почва само със "ЗДРАВЕЙ!" Няколко пъти...после може и тя да те заговори. Ако ли не, после питай нещо или й дай скайпа си да си початите. Може пък да приеме. Ама, ако не си пада по дебели може и да не приеме. Щото това да си дебел може да е много престижно в Африка, но в Европа не е.
    Good luck, Bad luck, Luck...

Благодаря! Като се върна от school ще пиша как мина.

Град
    ForSaken city (:
    Ем лесния е ей, искаш ли да сме гаджета? Едно "Да" и сме готови. А пък трудния... си е труден. Ся не мога да го опиша...
    Ама в скайп ли ще я питаш?
    Skype love power ..

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Жените обичат пухкави неща.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Цитирай Първоначално написано от gLypChenCee
    Ама в скайп ли ще я питаш?
    Skype love power ..
    ГАВРААА..

Благодаря! Като се върна от school ще пиша как мина.
    Няма защо! Винаги на твое разположение. И аз ти благодаря, че ще кажеш как е минало. Така и ние се учим, трупаме опит...

(Аз преди малко си мислех за твоя случай и знаеш ли какво ми хрумна? ЧЕ ДА СИ ДЕБЕЛ СИ ИМА ПРЕДИМСТВА! Значи, ако някоя ваканция се напънеш да тренираш яко и малко на диетки, после иведнъж може да й се появиш по-слаб, по-силен и тя да си падне по тебе. Т.е. може разликата във визията да я впечатли. Ако ли не стане - поне ще имаш готино и здравословно тяло и много други жени ще те харесват. Така че може и на късмет да ти е. )
    Good luck, Bad luck, Luck...

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Отслабни.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Град
    Улицата
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Жените обичат пухкави неща.
    Пухкави между краката

Така...
    Намери и скайп, пишете си. След това я покани на среща, ако не стане не знам, но в случай че стане, кажи и "знам едно много хъбаво място където правят як горещ шоколад/кафе или др.", не да и наметнеш "ай на кафе",иначе ще си поредният натегач. Когато излезете, почни да говориш каквото и да е , няма значение, момичетата гледат тембъра на гласа и как говориш. Збавлявай я, това е ключа към успеха, накарай я да се засмеме, но не и някви тупи вицове. Говори и мило! После се приближи към нея, сам ще усетиш кога да я целунеш! Успех и пиши ако стане това!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си