Как да заговоря или да станем гаджета с едно мнооооого яко момиче.
Да я заговоря..., ама съм пълен задръстеняк, срамежлив и дебел. Та въпроса ми е дали тя изобщо ще ме погледне??? Или трябва да я спечеля по трудния начин?
Лесният начин е - отиваш, мяташ един влажен поглед и тя пада в краката ти.Първоначално написано от Raybeez
Трудният изисква време.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Ем лесния е ей, искаш ли да сме гаджета? Едно "Да" и сме готови. А пък трудния... си е труден. Ся не мога да го опиша...
Ето ти го проблема, приятелю. Докато не започнеш да се уважаваш сам и тя и други няма да те погледнатПървоначално написано от ludiq6954
Тоя метод го знам, ама нали съм и аз един. Не мога да отлепя една дума пред хубаво момиче.Първоначално написано от LadyDi
![]()
Трудна работа може да се окаже...А и , ако е мнооооооооого яко момиче, може вече да е заето. Ти тоя вариант мислил ли си го?Първоначално написано от ludiq6954
Иначе може и да те погледне, ама...според мен, разучи повече що за човек е и действай по трудния начин - първо да те оцени като човек, а после да види дали ставаш и за самец. Мдааа...
А заговарянето е лесно: Първо се почва само със "ЗДРАВЕЙ!" Няколко пъти...после може и тя да те заговори. Ако ли не, после питай нещо или й дай скайпа си да си початите. Може пък да приеме. Ама, ако не си пада по дебели може и да не приеме. Щото това да си дебел може да е много престижно в Африка, но в Европа не е.
Good luck, Bad luck, Luck...
Благодаря! Като се върна от school ще пиша как мина.
Skype love power ..Първоначално написано от Raybeez
![]()
Жените обичат пухкави неща.
Няма защо! Винаги на твое разположение. И аз ти благодаря, че ще кажеш как е минало. Така и ние се учим, трупаме опит...Първоначално написано от ludiq6954
(Аз преди малко си мислех за твоя случай и знаеш ли какво ми хрумна? ЧЕ ДА СИ ДЕБЕЛ СИ ИМА ПРЕДИМСТВА! Значи, ако някоя ваканция се напънеш да тренираш яко и малко на диетки, после иведнъж може да й се появиш по-слаб, по-силен и тя да си падне по тебе. Т.е. може разликата във визията да я впечатли. Ако ли не стане - поне ще имаш готино и здравословно тяло и много други жени ще те харесват. Така че може и на късмет да ти е. )
Good luck, Bad luck, Luck...
Отслабни.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Така...
Намери и скайп, пишете си. След това я покани на среща, ако не стане не знам, но в случай че стане, кажи и "знам едно много хъбаво място където правят як горещ шоколад/кафе или др.", не да и наметнеш "ай на кафе",иначе ще си поредният натегач. Когато излезете, почни да говориш каквото и да е , няма значение, момичетата гледат тембъра на гласа и как говориш. Збавлявай я, това е ключа към успеха, накарай я да се засмеме, но не и някви тупи вицове. Говори и мило! После се приближи към нея, сам ще усетиш кога да я целунеш! Успех и пиши ако стане това!!!![]()