- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Mомичета, въпрос
Може темата да ви изглежда глупава/смешна/безмислена, но
реших да се осмеля да ви попитам:
По време на цикъл Често ли ви се променят настроенията, по-раздразнителни ли сте, въобще как ви влияе това нещо .. 'оопс'.
пп: Ако темата не е за правилния раздел, нека да бъде преместена.
А ти знаеш ли разликата между цикъл и менструация?![]()
Но айде няма да се правя на тъпа. Ето ти линк да прочетеш за ПМС http://www.mamazavinagi.com/forum-f112/topic-t3325.htm .
При мен определено го има момента с променливите настроения и раздразнителността.
да,мен ме дразни всичко и всеки,попринцип съм със спокоен характер,но по време на пмс и цикъл ставам скандалджийка.
И при мен го има това с променливите настроения .. Най-малките неща ме дразнят ..![]()
+Първоначално написано от nadincety
![]()
`only God can judge me!
Заедно с коремните болки и главоболието съм и много раздразнителна ... даже вчера най - добрият ми приятел ми каза '' Абе да не се в цикъл бе ... само ми викаш и се дразниш от всичко ''![]()
Mи имам месеци,в които изпитвам адските коремни болки и се друсам с аулин и No Spa за да ми мине,тогава ме дразни всичко и по-добре да не ми говори никой,но когато не ме боли ми е все тая и съм си нормална.
Първоначално написано от NoShTnO_iZkUsHeNiE
ONE TEAM, ONE DREAM, BULGARIA !
ООо да! определно.Настроенията ми са толкова колкото вдишвания правя за денонощието![]()
![]()
![]()
Нормално е , заради хормоните става така.Неспокойна съм и се дразня от всичко и всички и викам и се карам и т.н. Особено ,когато чакам да ми дойде и за автора ''цикъл'' е времето от месета ,м, когато нямаш ''менструация '' ( кръвотеченето )
Времето от края на едното до началото на другото .
Хахх мии да може да се каже.. дори понякога някой дори молко да ме издразни се случва да си го изкарам на него ама все пак зависи кой е![]()
![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Аз по принцип си имам периоди, в които съм по-нервна от обикновено, но не съм сигурна, че са свързани с менструацията ми.
Аз само по време на менсурация съм леко нервна и набивам сладко![]()
+1Първоначално написано от a1a2b3v
![]()
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
Сега като се замисля то постоянно си ме дразнят някои неща.![]()
To infinity and beyond.
Ами при мен го има тва с промяната..![]()
airplanes..
да![]()
Ооо, не ! Дори по някаква странна причина съм по - спокойна от обикновено. Като ми дойде се превръщам в адския пичага
![]()
I`m your harlotry, baby..
Only yours, only now [mm]