- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Нашите ме мислят за луд
Как нищо няма да спечели като прави на пук? Да седи и да търпи всички да го подмятат ли? Поне ще знае, че е направил нещо, за да се защити, а не да си мълчи и да се спотайва. Родителите му СА зверове, за да обвиняват него за всичко, че още повече да подкрепят хора, които се държат така със собственото им дете.Родителят е човек, който би трябвало да те защити, независимо от всичко, а не да застане срещу теб.
От това, което прочетох, мога да ти кажа, че колкото ти си за психолог, толкова родителите ти също са за такъв. Ако се замислиш, това, че не си комуникативен, е грешка, допусната от тях като си бил дете. Сигурно страдат, че ти страдаш, и несъзнателно ти причиняват болка. Говори с тях. Спокойно.
После. Всяка сутрин заставай пред огледалото и се смей на глас. И гледай как се смееш. Не се кискай, смей се с ГЛАС! Смей се на простотии, смей се на тъпите хора, на смотаните си съученици...
Прави си комплименти. Казвай на огледалото какво харесваш в себе си и защо.
Махни черното от гардероба. Пак можеш да носиш тъмни цветове. Но не и черно, купи си тениска в любимият ти цвят. Забрани си емо- музиката поне за 1 седмица. Изтегли си я Флойд, я Пърпъл, я Рейнбоу... Ще ти помогне много.
Ходи изправен, с високо вдигната глава, и гледай хората в очите, коато минаваш покрай тях. Усмихвай им се. Каза, че пушиш. В моето училище се събираме да пушим зад оградата на даскало. Предполагам и вие така. Отиваш там, като мернеш някой, който ти изглежда симпатичен, оотиваш и искаш огънче примрно. Завържи разговор.
Тея неща ти ги казвам, защото бях в същото положение преди 1- 2 години. Въпреки че не съм била отхвърляна, просто бях свръхемоционална, за разлика от теб. Аз не си траех и много ме плюеха, задето избухвам. А и слушах ( и все още слушам) в пъти по- тежки неща от теб.
Стилът не е всичко. Стилът предизвиква негативизъм.
Стана късно, утре имам да уча, ако искаш да говориш с някого, пиши едно ЛС, виждам, че имаме много общи нещаПоздрави!
а може и родителите му да са имали неправилно възпитание...от там идват проблемите със детето им и ако все пак автора на темата реши да запази някоя част от достойнството си,не трябва да става като тях,заблудени.Първоначално написано от WaterLilly
http://www.panoramio.com/user/598821
it's all a theatre and i'm never myself..
в България е така - когато не си разбран, си луд, побъркан, странен.. и още какво ли не според фантазията на ограничения индивид, който те храни... ако поискаш, ще излезеш от тази депресия, ако искаш... "не мога" не е решение...
повече като него ?Първоначално написано от annabelJB
повече депресирани идиоти които се закопават в някви тъпи свои проблеми и гледат като на самият живот като проблем ? ще ме извиняваш брато но колкото и да гледам да те разбера според мен живееш живота си просто да умреш ..и да никой не харесва депресията може би оттам ти идва проблемавсе пак и аз мисля че е редно да отидеш на психолог а не да се самосъжаляваш как никой не те харесва
ПП: успех !
тва като ти кажат в даскало нещо е някъв огромен тормоз, изпитвала съм го. Беше заради косата ми, щото тя е няква без обем, неподредена и работата беше там, че мои съученички казали, че навсякъде стърчи, хвърчи и сякви такива неща и от там се почна. Казах на мама, че искам преса за коса, купи ме и ето докъде съм сега..нацъфтяла, капе, абе лоша работа. Е кво да направя, мога ли да я излекувам тая болка и аз не знам. Определено кофти тръпка.
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Ох хора,майната ви !
Кви психолози , кви 5 леа !? за кво говорим![]()
А аз съм в същото положение...
Заради такиа изроди като родители и съученици
ся съм бахти изрода ><
БиСексуална,пропуших,по едно време дори започнах да пия >< , нашите ме мислят за наркоманка щото се обличам в някъв тъмен стил ии си топирам косата.... Абе няма кво да обяснявам... Аз съм както теб ! да,който е писал темата !
АБСОЛЮТНО СЪЩАТА ИСТОРИЯ И ПРИ МЕН ВСЕКИ ДЕН
Х.х ..
Вчера майка ми разбра за всичко и ме обвинява цял ден ,че живея ;] ..Казва,че аз съм единствената грешка в живота ии... ( а тя НИКОГА не се е грижила за мен... тя е лекомислена за всичко.. ) .. Че щяло да и е много по-лесно ако просто изчезна (демек пукна ;д) ... И ,че от както съм се родила само проблеми съм създавала. .А аз единственото което се опитвам да направя е да се разбирам с всички,но не ! Всички са против мен ВИНАГИ ;Х ..
За това не зная кво да те посъветвам... Освен да си живееш живота без да ти пука особено много кво казват околните за теб .. Бъди просто себе си... : )
Има и хора като мен..които са с теб![]()
Сега като се замисля. Има едно момиче (преди беше в моя клас), имаше си приятели, дори и аз й бях приятелка. А сега всички са ПРОТИВ нея, абсолютно всички, тя няма нито приятели нито познати.Момичето с което преди беше добра приятелка, сега всеки път като я види й крещи в лицето и я обижда. Та тя си ходи сама, отделно си седи от всички останали. Има само едно момиче в момента, с което съм я виждала да разговаря, но няма да се очудя ако и тя скоро и стане нещо като враг. Аз за себе си съм наясно, защо вече не я зачитам, ама се държа с нея като с непозната (не й крещя, не я обиждам) обаче всички други защо я изолират.То май май тя по някъв начин си е виновна. Аз като знам какво представлява.Момчето, което преди я харесваше (ние с него в момента сме що-годе добри приятели) й беше казало, че я обича, подаръци и правеше, пишеше и смс-и за лека нощ, по скайп си чаткаха, излизаха на разходки а-у иии тя също му казваше, че го обича. И като я питам така ли е,ми вика "ем не,аз просто така го казвам" (те бтв не ходеха, май бяха в етап към връзка,ама тя се дърпаше. или греша..хмм.). От там ми беше ясно, щото той предполагам беше сериозен към нея, ама не. Та ся като се замисля колкото е ужасна да е като човек, това изолиране, което й прилагат ще съсипе и абсолютно промени посоката й в живота. абе кофти е, на мен в момента ми стана кофти за нея...е такъв е живота, да се радвам, че не съм на нейно място..
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Добре дошъл в клуба.
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
П.П.
Да,не си само ти,просто всички имаме различна причина да сме различни.При мен,предполагам,е липсата на баща ми и изоставянето му на мен,сестра ми и майка ми.Сега живеем в мизерия,живеем до последните 50 стотинки и от целия стрес към майка ми от години съм се отказал да имам отношения с нея,сиреч говорим рядко и само кгоато ми трябва нещо.И да,скандалите.Почти всеки ден.При мен обаче това че съм аутсайдър,че не мога да комуникирам с другите и че имам собствени виждания за света е осъзнато.
Ако има нещо - ЛС.
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
Премести се в друго училище, спри да се обличаш така, да слушаш тая музика и започни да ходиш на фитнес. Аз друго решение не мисля, че има.
Диагнозата която ми слоби психиатъра е: депресивно разтройство в резолтат на което и хранително..... Предписа ми лекарства и т.н. ...
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
всеки има такива периоди през пубертета-мога да ти кажа,че в 8 клас почти всички се режеха с бръснарски ножчета и то в час например-ама се промениха оттогава много....всеки мина през отделен стил-метъли,емота и тн ,но мисля че на 18 години е нормално да си надживял детството и да мислиш за бъдещето..Първоначално написано от iiordanova
психолози не помагат в повечето случчаи-камо ли ако са сухари
Брато по думите ,изглежда си доста умен ,,ПОВЯРВАЙ В СЕБЕ СИ,,,ДАЙ СКАЙП ИЛИ АХА.БГ ДА ТИ КАЖА КАК ЩЕ СЕ СПРАВИШПървоначално написано от dimi93
Не знам,аз лично не бих се доверила на някой непознат,било то и експерт.Първоначално написано от ecstazy
Адски много ми е гадно за тебе.. Дори и родителите да не те подкрепят.. Нали си им СИН трябва да те приемат такъв какъвто си.. Кажи им всичко това ии как се чувстваш.. Имах един приятел (гадже) той беше по същия начин.. Едно към едно.. Винаги се опитвах да му помогна някак си.. И мисля, че успявах.. Но за съжаление беше болен и така си отиде момчето.. Та както и да е.. Поговри с ваще и им кажи всичко и кажи, че ти е супер гадно.. много ти тежи и т.н. Ако трябва си излей сълзите даже..
![]()
Имаше случаи в които ми липсваше.. Кога ? Докато дишах..
и аз бих пратила детето си на психиатър ако слушаше Токио Хотел...
FUCK-тически не ме интересувате..
ТОЧНОПървоначално написано от MyAll
Четох и четох. От самия ти пост се разбира, че си умно момче. Родтелите ти, не са добре. Би трябвало да те подкрепят, а от съучениците не очаквай и да те разберат. Виж, ако искаш повече приятели, промени си визията. За музиката няма да говоря, защото и аз съм се опитвала да се откажа от пънка, ама стигнах до под кривата круша. Смисъл, не съм се обличала като пънкар никога, или пък прическата, но начина по който се държа с хората стана по-различен, имат повече респект към мен, имам си и приятели. При теб не се получава, даже по-зле става. Ако си промениш визията , всичко ще е по-лесно.
skype ми е only_one_boy ...Първоначално написано от loko1
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
заради което родителите са виновниПървоначално написано от pamii
![]()
Не си луд и родителите ти са идиоти- огромни . . . кажи им да се гръмнат . . . всеки е различен,какво хората дето по-трудно се вписват да ги гръмнем ли . . . ужас . . . премести се остави ги тея болни хора . . . направо се чудя как може да има такива "родители".НЕ си луд- ти просто си различен,има хора като теб - намери ги . . .бъди себе си не си мисли,че като си различен си луд . . . и аз искам да съм различна,но съм комерсиална . . . не приемай тези свой черти като недостатъци,приеми ги и се научи да ги обичаш . . . също така отиди на психолог няма да ти навреди,малкия ми братовчет страда от аутизъм - също като теб е затворен,но в много по-тежка форма,не може да гледа хората в очите,не говори почти с никого и се страхува от всички и въпреки това цялото семейство даваме живота си за него и никога няма да кажем,че е луд . . . просто е различен . . . съжалявам много,че твойте родители са такива тъпаци!
Да,всички те съжеляваме , ти мразиш света,мразиш себе си , мразиш баба си , мразиш целия свят , а сигорно си на 13 , нищо ,че пишеш ,че си на 16 .. аз съм спокоен тип .. но когато видя ей такъв целия гримиран идиотски облечен пич , който е намразил света при условие ,че се е родил вчера направооо ми прави ебаси гадното впечатление чесно .. на 17 ще се осазнаеш ама ше ти е късно ..
пич като гледам как пишеш си интелегентен има хляб в теб . Промени визията си ако трябва нз не е чак толкова трудно ? смени начина на обличане - по светли дрехи , прическата или нз . Родителите ти са ограничени и пошли хора , тях няма какво да ги коментирам. Едно дете каквото и да е то трябва да намира опора от страна на своите родители , подрепа или както искаш го наричай. Те ти потъпкват достойнството. Потърси помощ от професионалист като психиятъра например,който би ти помогнал. Дори сам може да потърсил отговори като четеш философия и психология и разгадаеш различни похвати за успех и комуникация в обществото.Ако трябва тренирай силов спорт или фитнес 1.80 си висок но 50 килограма брат са доста малко за тази височина / аз съм 1.77 и съм 73 кг чиста мускулна маса / ако сега натдадеш малко килограми и посетиш фитнеса за 2/3 месеца , даже и вкъщи да си тренираш , едва ли ще смеят много да ти говорят . така де успех и не се предавай . Така де омраза и злоба ще има винаги и навсякаде в този свят , ти не си виновен , защо се самонараняваш . Просто така е устроен нашия свят още от самия зародиш на вселената , та до нейното биологично развитие , всичко е междувидова конкуренция и няма как да има пълна хармония и разбирателсвто в този святискам сега да се стегнеш и да започнеш да се променяш към по добро