- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Нашите ме мислят за луд
И аз бих мразил целия свят ако се държи така с мен...така,че не виждам причина,че солиш пича.Иска да се промени и има нужда от подкрепа а не от негативизъмПървоначално написано от summerz
Иначе човек какво да ти кажа,както другите казаха промени мирогледа си.Малко по малко..и най-големият поход започва с първата стъпка,така,че смени музиката,после стила на обличане...работи върху себе си.Ние можем само да те подкрепяме,но същинската работа чака теб.
![]()
Ако искаш да се оправи всичко ходи на фитнес , обличай се като гъзар говори повече с хората аз така и не разбрах кви са тия твойте виртуални приятели тамагочи ли си гледаш нз та намери си френдове и вс ще е ок . Стига с тия емо style самопричиняване на болка тва са глупости . И как някви си хулигани те закачали ходи на фитнес няколко месеца пък да видим тогава ше има фул респект
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
Абе не се обиждай, ама като гледам какви ги пишеш вашите не са далече от истината. Махни грима, дръж се като нормално момче, излизай по- често, спортувай и ще видиш как другите ще те приемат.
За съжаление си жертва на майка си. Сам спомена, че като малък не те е пускала на детска градина, където да си играеш с връстници. Това ти е попречило много в по-нататъшното развитие на социалното в теб. Не си знаел как да общуваш с останалите и си загубил темповете на нормалното развитие за възрастта ти. В училище се страхуваш от останалите защото се подценяваш. Мислиш си, че си по-особен, а истината е, че не ти липсва нищо друго освен смелост.
Смелост да общуваш от страх, че каквото и да кажеш, то няма да е на място и ще развали уж добрия тон на общуване, който останалите преди теб са задали. Предпочиташ да стоиш като ням и да си просто част от декора вместо да опиташ да си развържеш езика... Виж, дори да изръсиш някакъв бисер, хубаво е да напомняш на останалите, че и ти си част от отбора. Гледането в земята и мълчанието не те спасяват от оценката на останалите, дори напротив - тя става възможно по-ниска.
Смелост да бъдеш такъв какъвто желаеш да бъдеш. Със сигурност ти се иска да си като останалите. Нещастен си, самотен си, искаш да се промениш, но изпитваш комфорт в това да си все повече същия - страх те е да се пробваш да бъдеш какъвто винаги си желал поради причината, че пътят ти се струва несигурен и подценяваш себе си, че действително можеш да си "нормален".
Смелост да настъпваш онези, които те настъпват умишлено. Ти не си направен от стъкло! Никой не ти забранява да се биеш!
Смелост да покажеш качествата си, с които би изпъкнал пред останалите.
Смелост да си търсиш приятели без да се притесняваш, че биха отрязали поканите ти, а после биха те изгаврили. Има и добри хора! А и не е страшно изобщо. Ако се запознаеш с някого и имаш някаква оферта да излезете по магазини/кино/на разходка или каквото и да било, питай си директно. Все едно, че му предлагаш дъвка. "Искаш ли дъвка?". Ако ти откаже, какво пък толкова, дъвката си остава за теб, а може да предложиш и на друг...
Няма смисъл да се тормозиш повече! Какъвто и да е бил животът ти до сега, това не означава, че остатъкът му задължително ще протече по същия начин. Героите на гимназията се забравят най-бързо. Онези, които те тормозят я ги видиш после, я никога, но поне докато са ти на разположение се опитай да им го върнеш. Както те посъветваха преди мен, започни да се храниш редовно и да тренираш! Родителите ти ще ти дадат пари защото си им дете, а идеята, че ще спортуваш 100% ще я посрещтнат положително. 1.80 си, не се излагай! Ако качиш на килограми ще станеш машинка! Ако искаш си задръж стила, но поне качи на килограми, за да може да се отбраняваш!
След всяка буря изгрява слънце!
пп. Най-бързо може да се изкараш от депресията, ако си вземеш куче. Ако родителите ти кажат, че е изключено, тогава помоли психологът, който се занимава с теб да ги облъчи по такъв начин, че да ти позволят. Покрай кучето ще имаш ангажименти - ще го разхождаш навън, т.е. ще излизаш и ще си върнеш здравия вид. Там където го разхождаш може да намериш и приятели, нещо като хора от "клуба на кучешките стопани"... Ще вържеш контакти, дори ще си имаш и най-добър приятел - кучето, то поне никога няма да те предаде!![]()
Малкото комуникация ти е попречила доста. Родителите ти са се опитали направо да те "изолират" от всички останали и затова се чувстваш така. Ето и някои съвети от мен, които в повечето случаи са много прости, но вършат и работа повече от психолог.
1) Изкорени всякакви стилове и субкултури - не ти трябва да си "Черна овца" в буквалния смисъл. Без никакви черни неща по теб.
2) Възвърни си самочувствието, като слушаш песни на... Fort Minor, например?
3) Ако имаш високо ниво на малоценност, просто се запиши да тренираш бойни изкуства. Прави мускули, стани ЗДРАВ.
4) Стой ИЗПРАВЕН и почти никога не отстъпвай.
5) Ако си умен, просто учи достатъчно, за да изкарваш оценки и няма как да ти казват "бавен".
6) Чети вицове, разведрявай обстановката. Е, не ставай като мен, чак да се отвратят де, ама![]()
7) Бъди СПОКОЕН и не показвай никаква емоция. Когато си нервиран, изкарай си го на боксовата круша. Калява и психиката
Мисли като ПОБЕДИТЕЛ
9) Намери си приятелка - ще те оценят по съвсем друг начин
10) Бъди пекан и понякога прави някоя магария, но знай кога можеш да влезеш в лайната, а такива случаи ги избягвай
и съвет номер 11, като за финал - бъди ИСТИНСКИ. Трудно е да бъдеш такъв, но ти го направи. Няма какво да губиш - да не ти пука дали някой ще се нарани от това, когато си прям - ще те уважават.
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
подкрепям с две ръцеПървоначално написано от notlike
Fuck you You fucking Fuckers
Първоначално написано от dimi93
![]()
![]()
Такаа...като за начало си промени стила на обличане.Носи по-светли дрехи щото мога да се хвана на бас че носиш само черно и някакви огромни тениски които също са черни.След това ако искаш си промени прическата.Започни да се занимаваш с нещо интересно.Започни да пееш.Събирай се с хора които имат същите интереси като теб.Например музика.Можеш и да се научиш да свириш на някой инструмент.На бас се хващам, че ще е китара!Участвай в училищните чудесии, каквито и да са те.Другите ще видят, че се променяш и с малко усилия ще почнат да те приематОсвен ако тфа дет си написал не е некаф филм...
![]()
започни да се интересуваш от политика
Първоначално написано от ReaDy
![]()
![]()
![]()
слизам от тавана, бейбе, слизам от тавана
писна ми вече от тези беди
три коли мухи изяде и не се убеди,
че горе, на тавана, има само греди...
Хайде сега иди при психиатъра или психолога(не разбрах при кой точно ще ходиш) и му кажи всичко това, което си написал! Пишеш, че рядко някой те разбирал, психолозите са затова да разбират, затова иди и сподели!![]()
And so the lion fell in love with the lamb.
-What a stupid lamb.
-What a sick masochistic lion...
всъщност от няколко месеца вече съм на 17!!! Няма какво да осъзнавам!Първоначално написано от summerz
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
Махай емо облеклото простотия е! Започвай да избиваш комплекси върху другите да видиш как ще се оправиш![]()
![]()
и аз бях на психолог шото имах навик да се заяда с някои в даскало и следващата почивка да го набия![]()
![]()
пък наще даже решиха че имам пристрастяване към боя
а по-скоро беше шото бях мноо раздразнителен
ама няяше как да им кажа "аве глупаци мноо ме дразнат тия хора и за тва ги бия"
даже се докарах до последно предупреждение за изклучване :Д
темата базик ли е или така ми се струва?
ако е сериозна, от ой град си?
ЖЕНСК0 СЪМ
и това е решениеПървоначално написано от H8
![]()
ЖЕНСК0 СЪМ
Да живее спама .Първоначално написано от PIMP88
Ам пич кфо стана нещо промени ли се , иска ми се да ти помогна ама незнам как![]()
Да ти кажа пич туко що се връщам от море.Разхождах се по пясъка на плажната ивица около 4 часа О.о и си мислех за разни неща,дори и да ти се стори тъпо и за твойта тема си мислех,та си казах ,че като се върна ще напиша нещо по нея..ето пиша ..Виш сега..Ти тук учакваш всички да плачем за теб,защото ти излизаш малкия сакатко,който всички тормозят..да,ама ти поне имаш интернет,имаш къща , имаш ядене..има хора,които и това нямат..и ще ти кажа нещо .. твойте родители са утрепки ,но те не са виновни..да не са..ти сам избираш,какво да правиш ..ти може цял ден да се съжаляваш какъв нещастник си ,а може и да се вземеш в ръце ,да почнеш да учиш и да си поставиш цел в живота,следвай я..ще успееш ,аз съм сигорен..няма нищо невъзможно .. това че уния тапаци,които наричаш родители те тормозят няма нищо общо .. има родители,които спукват от бой децата си..да ти кажа общо взето има хора които са 1000000 пъти по-зле от тебе..и все пак..постави си цел..учи..бъди с високо самочуствие и ще постигнеш целите си .. не обръщай внимание на родителите си .. просто си казвай ,че те са долни утрепки ,а ти ще постигнеш 10 пъти повече от тях,и така се стимулирай .. деаа знам аз не съм в такава ситуация ама така бих постъпил .. пиша от лап топ и предполагам сичко е в правописни грешки ама да не ви пука ,дано да разчиташ.. аре са горе главатаа и т'фа е не обръщай внимание на идиотите..винаги има такижа
![]()
Кофти тръпка
време е за промяна,тия емо стайл простотии го забрави,тва е женска работа,акакто казаха,давай някаф спорт майна,примерно фитнес,ако не фитнес то футбол,спорта много помага,той сплотява хората или поне завързваш контактиПървоначално написано от dimi93
![]()
не съм чел мненията до тук,така,че моето може да се дублира.
1.до сега си напраил някои супер тъпи неща.земи си промени стила.доколкото разбрах хората не те взимат на сериозно зарадеи облеклото ти.
2.що не се оплачеш в закрила на детето щом те бият родителите и съучениците.
3.почни да се занимаваш с нещо.примерно спорт или някво хоби,да се запознаеш с други хора.
пич като отидеш на психолог като почнете да си говорите му кажи '' пурата си е просто пура ''
Първоначално написано от FashioN
абе нищо лично ама мене кфо ме интересува , че 4 часа си се разхождала по пясяка на морето ? .........
Не си сам споко, хората ме мислят за маниак. (моят проблем идва от видеоигрите)
We will strike without warning and
without mercy, fighting as one hand, one heart, one soul.
We will shatter their dreams and haunt
their nightmares, drenching our ancestors' graves with
their blood.
Виж сега един савет... облечи се с някакви така наречени "хаусърски" или "чалгаджийски дрехи" (тфа за да не те гледат странно) ...Пострижи се 2-3 номер (ако си с дълга коса) (може и без простижка) ...Без черни моливи гримове там .. около лицето .. без лак на ноктите ..значки ..(пробвай за 3-4 часа така) ..Изтръсваш се в центъра на някое кафене и седиш така примерно 20 мин.. на следващия ден 1 час примерно.. Това го направи да свикнеш .. След това отиди в дискотека или някаква градинка.... ама с много, много хора където се събират (нали с "актуално" облекло което носиш) и пробвай да се запознаеш с някой..Фани си женска най-накрая (избери си визия която ти харесва и да не плаши другите.. ) Дано да съм ти била полезна.. не те обвинявам нито нищо ..Трябват ти приятели (познати) за излизане ..приятелка ...![]()
късмет И ПРОБВАЙ!
Първоначално написано от spainn
е т'ва е да си тъп
![]()
По темата: Отиди на психолог![]()
http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..