Виж ся... Sometimes Win, Sometimes Люн...
И с животът е така.
Аз бих те посъветвал да се промениш така, че животът ти оттук нататък да бъде в повечето случаи изпълнен с положителни неща.
Не мога да коментирам музиката на ТХ, защото не ги слушам. Дали музиката може да променя хората - ами сигурно. Аз едно време слушах метъл, но не съм се обличал в черно и не съм носил вериги, пирамидки и т.н.
Сега слушам Хип-Хоп и Рап, но не съм станал Gangsta, е, вярно, по едно време ми се искаше да си взема някакъв шарен суитчър, големи обувки, една голяма емблема на Мерцедес, закачена на верига, да си я сложа на врата и да бъда като Snoop

Ама... някак си ще изглеждам странно в тези дрехи

Ясно е, че на теб цялата тази идеология (Емо и т.н.) ти влияе зле. Затваряш се в себе си, нямаш никакви социални контакти, приятели, хора, с които да се пошляеш навън, да полафиш за това-онова. Лаптопът не може да те заведе на кино, да седне с теб на някоя пейка, да ти помогне да си избереш нови дрехи. Трябват ти хора, нови приятели. Трябва да се промениш! Нашето общество е доста нетолерантно по някога към различните хора, в училище витае злоба, това допълнително те стресира. Но все има някой, с когото могъл да общуваш, да излизаш.
С две думи - трябва ти пълно преобразяване. Опитай да поговориш за проблемите си с по-голям човек, а защо не и с психолог.