- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не правете моята грешка
В момента и аз изживявам нещо подобно, макар че историята при мен не е приключила. В процес съм на чакане. Но съм на мнение, че любовта е хубаво нещо, но само ако е взаимна..Не е добре за теб да обичаш някой, защото така един вид си зависим от човека който обичаш и така може да те наранява цял живот. Тъжно ми е при мисълта, чи всичко е приключило при вас. Мисля, че винаги ше я обичаш, но трябва да се стегнеш..Излизай с приятели, постоянно се занимавай с нещо, не се заседявай на едно място..И кой знае, може би един ден тя може и да се осъзнае и да те потърси..Но ти не мисли за това и не чакай..Ако те потърси, ще е в момент в който въобще не очакваш. Успех и горе главата!
ква драма, кво нещо....изобщо не си е заслужавало да се занимаваш с нея![]()
3 дена приказка, а след това 1 година ад! Успех за напред!Първоначално написано от LadyDi
Аз бих казала, че съм в ситуация 2 месеца приказка и 2 години бъркотия!
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Абсолютно. И трябваше много по- рано да сложиш точка на всичко това ... шансПървоначално написано от deadprincess
Какво да кажа освен,че всеки е прав с коментара си.Сега знам защо хората казват,че любовта е сляпа...
Не съм първия,няма и да съм последният такъв случай.Сега може да ме съди само историята и тези,които са изминали моят път.
Написах това,защото исках да го изповядам и да покажа моята грешка,която ще бъде допусната от много хора след мен.
Но ако някой от прочелите темата,изпадне в такова положение ще се сети за мен и надявам се,че ще спре!
И не съм се отчаял,сега разбрах,че щом аз мога да обичам толкова силно значи може и друг и ще я намеря.Чакането ще си струва.
Надявам се един ден в същия този форум,да пусна тема за това колко съм щастлив и го желая на всички ви!Но не е ли жалко,че човек първо трябва да се опари за да се бои от огъня?
ОДИН!!!
Правилно е да я зарежеш още при първата изневяра...
ОСВЕН...ако не си бил влюбен в нея...в такъв случай правиш глупости и ги правиш съзнателно и нямаш друг избор.
Поне вече си имунизиран.
Life goes on.
Една любов трае докъто жената не кръшне ! Изневери ли и 1 път дори после ще го направи пак и пак и пак докъто накрая не стане твоята случка![]()
Много шибана история ..В смисъл, че тя така е постъпила с тебе.
![]()
I'm inlove with a criminal...
ясно е ,че момичето е тъпо..но просто наистина си я обичал и това те е заслепило... радвам се поне , че все още има хора които могат да обичат и тези които те съдят са точно от тия ,които не знаят какво е любовта .. айде успех в живота![]()
прощаваш, прощаваш, но до време ! а тая пикла ми се струва страшно глезена и нагла- НЕ те заслужава..Продължи напред,забрави я КАТЕГОРИЧНО!
разни хора, разни идеали...
Ти не си добре,човек,аз не мога да повярвам че има толкова добродушни хора,който да прощават толкова много...
Ако на мен ми беше напрвила едно от тези номера,просто....просто сичко свършва,нямаше да я погледна,нито да и пиша/звъня или каквото се сетиш,а това да понасяш отговорноста за нейните ГЛУПОСТИ,това просто е .... не знам,нямам думи,пичага осъзнай се ДОКАТО Е ВРЕМЕ !
Но един ден тя поиска да се разделим уж за малко после пак да се съберем,едвам не се разплаках,но се сдържах и казах,че я чакам.
omg ..![]()
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei