Просто искам да си го излея!
След 2 седмици става 1г от както тръгнахме заедно.Запознахме се в началото на 2009г бяхме много добри приятели,всичко беше прекрасно помагахме си взаимно, винаги бяхме един до друг,споделяхме всичко и на ден си завъняхме поне 50 пъти.
И дойде тази дата 07.04.2009г когато и казах,че я обичам.Като разбра какво изпитвам към нея,тя буквално беше на седмото небе.Обичахме се,любовта ни се надушваше от километри,дори приятелите ни се чудеха какво ни е.Постоянно си говорехме не искахме да губим нито секунда.
Само дето бяхме от различни градове,но имах къща в нейния град и ходех,често.И ето,че на 27.04.2009г се видяхме.бяхме като гръмнати,разхождахме се целувахме се,още помня как ме огряваше слънцето с топлите си лъчи...и 3 дни по-късно се наложи да си тръгна,беше ни тъжно видяхме се за последно,прегърнахме се и се целунахме не исках да я пускам.
Като се прибрах и звъннах но не вдигна,като ми се обади се държеше хладно с мен и така три дни.И в един момент тя ми казва,че ми е изневерила с бившият си(който я биеше и тормозеше)Бях потресен,гневен,объркан и не знаех какво да правя,но я обичах много силно толкова силно,че да и простя.отношенията ни започнаха да се нормализират и един тя предложи да се срещне с бившият си за да му каже,че всичко е прключило,но уви тя ми се обади и ми каза ''стана нещо''и после чух неговия глас да казва ''вече не сте заедно''
Аз знаех,че лъже и беше така,но не проумявах защо тя не направи нищо,но заслепен пак си затворих очите.
После тя ми каза,че се страхувала от мен бил съм зъл,отмъстителен и още какъв ли не,а аз се мъчех да и се докажа и така 1месец само се карахме.После тя направи опит за самоубийство(защото била грозна),но оживя и обвини мен,макар да нямах вина аз я поех пред майка и брат и баща и и всеки неин познат или роднина,брах срам и всички ми четоха конско,но аз глупакът я обичах и отново се жертвах за малката искра надежда.С времето започнах да се обвинявам за всичко макар да не бях виновен,бях гузен без причина за всеки път когато тя се напиваше или дрогираше.Колкото и да и казвах да не го прави тя напук го правеше.И един ден се обади майка и каза да не я търся,тя ме мразела...
Бях унищожен добре,че приятелите ми бяха наблизо,за да ми кажат,че не аз съм виновен,че тя си играе с мен.
И така 3 месеца разделени,но един ден тя ми писа по скайп и каза,че не ме мрази,а майка и така казала за да ни раздели.Аз и повярвах пак се събрахме, не се карахме всичко беше ок.Но един ден тя поиска да се разделим уж за малко после пак да се съберем,едвам не се разплаках,но се сдържах и казах,че я чакам.И така беше чаках я 3 месеца,през които тя ми казваше,че ме обича,че не може без мен,че съм всичко за нея.Изведбъж видях една нейна регистрация в сайт за запознанства,регистрирах се и се представих под чуждо име.
Писах и.Поисках и скайпа и тя ми даде неин скайп за,който не съм и чувал дори,после тя ми се похвали колко яко гадже си има и какъв секс е правила с него на Св Валентин.Пак бях съкрушен,но не и казах кой съм.Попитах я дали има друг скайп,тя ми каза,че няма.Попитах я дали има друг,като и казах,че дори да има ще я разбера нито ще я мразя нито ще и отмъщавам за нещо,тя ми каза,че няма и,че ме обича и не може без мен.Тогава и казах истината и стана един голям скандал с още няколко човека.Преди да я блокирам и писах дали съжелява и тя ми каза,че съжелява и поиска прошка.А моите думи бяха''Ани,обичам те!СБОГОМ!''и я блокирах и се заклех повече никога да не я търся и ще изпълня клетвата си.Още я обичам още мисля за нея,но такъв е живота понякога е несправедлив.Както се казва в песенат ''всичко започна с усмивка и завърши със сълзи,ти създаде и разби моите мечти''
Благодаря на тези които го прочетоха,благодаря на тези,които са до мен няма да забравя какво направихте за мен!
И ако ме попитате дали я мразя не не я мразя...