- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Любимата ви емотиконка
ами ако говорим за форума любимите са мии
и
![]()
за скайпа почти във всяко мое изречение се съдържа "" и мечката ^^ , слънцето също мн радва
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
След тази тема, любимата ми емотиконка е:![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
go on and try to tear me down, i will be rising from the ground, like a skyscraper...
добре.. защо реши че тази тема е за тук..но ще кажа:
тук във форума :![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
skype: (rock) , (poolparty) , (mooning) , (finger) , (headbang) , (bandit)
![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
на мен са ми(тази супер много ме радва) ии
..също и
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
"" .. мога да стоя и да го гледам с часове .. ;dd
Тук :,
,
![]()
Скайп - (sun) , : D
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!