.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Тема: Контрола

Hybrid View

Супер фен Аватара на brokeninside13

Контрола

Здравейте, преди малко ме глоби контрола и аз отказах да им платя и им дадох бележник...Написаха там някви простотии.. зеха ми данните иии въпроса ми е какво става след кат го напишат тва...кво тряя да плащам?!?!?! Не ми дадоха нищо, просто ми върнаха бележника?

По принцип като ти искат лична карта(в случая бележник),ти пишат акт и ти дават копие на акта,а оригинала пазят.Трябва да го платиш в централата на СКГТ на Бул.Мария Луиза не знам си колко (84 май беше ) до 10 дни.
    В твоя случай обаче не знам дали не са ти простили,щом не са ти дали копие от акта(което е задължително при глоби).
    Ако имаш работа натам,разходи се и питай имаш ли глоби.

btw квото и да става не си давай данните,освен ако нямат полицай.

Супер фен Аватара на brokeninside13
    Окей МЕРСИ МНОГО!

Голям фен Аватара на rauwkost
    Град
    гр. София
    Попринцип е 60лв. акта.
    "Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Веднъж пътувах с един приятел и ни хвана контрола че сме без билет и за малко да ни дадат акт за 100 лв. ама ни се размина някак .. Лятото беше и съм от София ..

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Голям фен Аватара на Callisto
    Мен веднъж ме хвана контрола и то беше една дебела мазна бабичка. Няква почна да ме дърпа да чантата и тем подобни и аз много се ядосах. Първо мразя да ме пипат, второ тая щеше да ми скъса чантата и 3то съжалявам, но в този ден бях с 19 стотинки в джоба и не можех да си купя билет какво остава за глоба, а училището ми е на другия край на София от нас.
    Тая вика са ще се возим тука докато не ми платиш.
    И аз като почнах:
    - първо не можете да ме задържите против моята воля в автобуса, понеже това се счита за отвличане.
    -второ нямате право да ми дърпате чантата толкова жестоко, да ми крещите и да ме убиждате, понеже това е тормоз и също се наказва.
    Тя ми написа там някви глупости все едно ми пише акт, но аз не си дадох данните, понеже знаех, че е тоталната лъжкиня (ни униформа, ни карта ни нищо). Драсна някви глупости и ми вика отиди на Мария Луиза до 10 дена, за да платиш 100лв...чакай ме отпреде.
    Аз и казах, че няма да дойда, а тя ме заплаши, че ще викне полиция и аз като почнах: Айде де викнете да видим, кой е по виновен...ок аз със удоволствие ще си платя 100лв, но вашата глоба ще е много по-голяма в съда, понеже баща ми е адвокат и ще ви съсипе, а и аз имам право да подам жалба с/у вас...дай да видим в какво сте виновна:
    -отвличане
    -насилие
    -измама-това, че лъжете, че сте контола...?
    И тая много бързо си замина.

Голям фен Аватара на Forest_girl
    Град
    в къщи =)
    Браво Само така.
    И мене един път няква контрола, ама много зла ме хвана и вика глоба.. и аз не и давам разбира се. И тя вика тогава след един час еди къде си да ми дадеш парите. Да, добре

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Аз нали градът ми не е голям и не пътувам с автобуси и т.н. да питам-не може ли да дадеш фалшиви данни?
    Шофирай разумно - стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    Аз нали градът ми не е голям и не пътувам с автобуси и т.н. да питам-не може ли да дадеш фалшиви данни?
    Може. Приятеля на майка ми така правеше.
    You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....

Град
    Ивагакуре
    Цитирай Първоначално написано от StreetFame
    хах, баси якото..
    Green Day BaffaLsc
    TFK
    Naruto Darker Than Black Fullmetal Alchemist D Gray Man
    Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от StreetFame
    Ми значи това няма никакъв смисъл
    Шофирай разумно - стигни жив!

Повече от фен Аватара на petinkataaa
    ахаха еми не ми се е случвало,защото в моя скапан градец има кондуктори и от тях си купуваме билетчета

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    големи тарикати се оказахте,бе
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

От кой град сте?
    И как трябва да си вземете билет? Защото при нас си има кондуктор и той минава и от него си взимаш билетче...

И в Бургас са с кондуктори,но като бях в София миналата година и трябваше да си купим билетчета от спирката.
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

Супер фен Аватара на WaterLilly
    В моя град си купуваш билет от спирката или шофьора. Хващали са ме без билет два пъти, понеже си забравих картата, и и двата пъти не им се занимаваше с мен, та ме накараха да си купя билет просто. Ама беше много неприятно.
    Иначе наскоро виждах едно момченце как го хванаха, контрола му взе бележника и му записа данните и каза, че ще плати 5 лв. Сериозно, толкова е глобата в града ми (Враца).

хах... Аз в София ги познавам всичките контрольори и контрольорки ... Има един дебел и мургав Тоя е мн печен и никога не глобява Ама попринцип винаги си нося билетче в мене и като видя че има контрола и си го дупча

как може да се возите без билет

Супер фен Аватара на nymphadora
    Сега сигурно ще ме нападнете всичките,но аз не виждам какво лошо има като се возиш без билет да плащаш глоба?То затова повечето тролеи са толкова раздрънкани..
    Като нямате пари не се возете в тролея ебаси..

Banned Фен

Re: Контрола

Цитирай Първоначално написано от brokeninside13
    Здравейте, преди малко ме глоби контрола и аз отказах да им платя и им дадох бележник...Написаха там някви простотии.. зеха ми данните иии въпроса ми е какво става след кат го напишат тва...кво тряя да плащам?!?!?! Не ми дадоха нищо, просто ми върнаха бележника?
    АЗ ОТ 2 ГОДИНИ БИЛЕТ НЕ САМ СИ КУПАВАЛ БЕ ДАВАШ ФАЛШИВИ ДАННИ И ГОТОВО

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си