Мен веднъж ме хвана контрола и то беше една дебела мазна бабичка. Няква почна да ме дърпа да чантата и тем подобни и аз много се ядосах. Първо мразя да ме пипат, второ тая щеше да ми скъса чантата и 3то съжалявам, но в този ден бях с 19 стотинки в джоба и не можех да си купя билет какво остава за глоба, а училището ми е на другия край на София от нас.
Тая вика са ще се возим тука докато не ми платиш.
И аз като почнах:
- първо не можете да ме задържите против моята воля в автобуса, понеже това се счита за отвличане.
-второ нямате право да ми дърпате чантата толкова жестоко, да ми крещите и да ме убиждате, понеже това е тормоз и също се наказва.
Тя ми написа там някви глупости все едно ми пише акт, но аз не си дадох данните, понеже знаех, че е тоталната лъжкиня (ни униформа, ни карта ни нищо). Драсна някви глупости и ми вика отиди на Мария Луиза до 10 дена, за да платиш 100лв...чакай ме отпреде.
Аз и казах, че няма да дойда, а тя ме заплаши, че ще викне полиция и аз като почнах: Айде де викнете да видим, кой е по виновен...ок аз със удоволствие ще си платя 100лв, но вашата глоба ще е много по-голяма в съда, понеже баща ми е адвокат и ще ви съсипе, а и аз имам право да подам жалба с/у вас...дай да видим в какво сте виновна:
-отвличане
-насилие
-измама-това, че лъжете, че сте контола...?
И тая много бързо си замина.