- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- самотнаа...
Значи на 13 сам и още не сам имала приятелл,което много ме смущава и се чувствам ужасно самотна.Просто не ми излиза това от главата.Не сам грозна, подаржам се,гримирвам се,опраям си косата,но ефект няма.Даваите съвети!!
давай снимки ако ми харесаш взимам те за жена
Да пишеш на български с английски букви е като да пишеш с ла*на по стената, чете се, ама не е приятно!
И аз такаПървоначално написано от Prostiq
![]()
Vin diesel RULZZZZ
Не се отчайвай ти си на 13 не на 20 все пакВремето пред теб е много просто сигурно момчетата около теб не са порастнали и не са полнали да мислят за гаджета
( ако имаш предвид за такива от твоя клас или изобщо на твоята възраст)
Още нещо това да се гримираш и да се обличаш добре не винаги е достатъчно. Като искаш да те забележат отиди при тях и си поговори (за каквото и да било пошегувай се ( под шега нямам предвид да расказваш вицове тва точно е досадно ) мисли на момента какво ще направиш и недей да се срамуваш) Успех![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Наистина не се отчайвай..Ти все още си на 13 За Бога !!!
Живота е пред тебе..Един ден и ти ще станеш гадже с някакво момче..Просто сега си живей за мига и не мисли за гаджетата..И предполагам,че знаеш,че:
"Всичко се случва,когато НАЙ-МАЛКО ги очакваш"
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Абсолютно съм съгласна.Първоначално написано от SmilezZz
![]()
Ти си на 13, къде бързаш толкова? И се обзалагам че до няколго години ще си намериш някой пич.
Първоначално написано от kamsssity
На този етап от твоя живот не ти трябва приятел . Аз лично търся момиче на 15-19 което никога не е имало гадже , но няма такова . Грозно , куцо и сакато са минали през бормашината на някой ... Та ако толкова те притеснява ,че си без приятел - след 2 години вече ще си имаш . Гарантирам ти го . Пък и запитай се , сега това ли е най-важно за теб ?
"Война не се печели когато умреш за родината си,а когато накараш другото
бедно копеле(врагът) да умре за своята родина"
-генерал Патон
"Смерть одного человека это трагедия, смерть тысяч это статистика."-Иосиф Виссарионович Сталин
Оле каква драма![]()
Как може да си на 13 и да си нямала приятел и сигурно и секс не си правила,какъв срам много изоставаш
![]()
Я се стегни и осъзнаи на колко години си и спри да мислиш за глупости.Вси4ко идва с времето си.
аеее вие кфи сте такива задръстени да искате снимка на 13 годишна![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
как може да изглежда-със срастнали вежди,мустак и некфи сини сенки,червено червило,пудра и некфа изчанчена прическа
спри да се тровиш за ПРОСТОТИИ аз на твоите години играех с фр и изобщо не мислехза такива работи,тцтцтцтц
Имаш време за гаджета.Не го мисли толкова, когато му дойде времето ще си намериш приятел. До тогава опитай да се забавляваш и да не се вглъбяваш в самотата си.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
За къде си се разбързала?
Гаджетата и живота тепърва са пред теб![]()
хубаво че се поддържаш, но трябва да бъдеш и общителна за да си намериш гадже щом толкова искашуспех в търсенето! :P
ми за 13годишна едва ли гримът е най-правилното решение ама твои си избор....пък и кво ти е самотното хах...дишай и не си затормозявай главичката![]()
Всякакви епитети и умалителни съм чувала, но това за бормашината просто печели първо място.Първоначално написано от T91
![]()
Иначе външият вид не е някакъв особен показател. Голям праз, като си гримирана и нагласена, щом не си се сетила да си измиеш очите(покъртителна комбинация е вечерен грим с неизмити от сън очи), или примерно си проста като гъба. Когато говориш с някой, трябва да имате някакви общи теми на разговор, а тези, за червила и лакове за коса не са особено интересни за момчетата.Сядай си на дупето, учи, изживей си весело детските години. Това, че си самотна, си е изцяло твой проблем и никой не може да ти помогне, освен ако ти самата не се научиш да ти е приятно да си сама със себе си и да се забавляваш и без приятел. Гаджето не ти шут, не ти е възглавница, нито плюшена мечка. С него няма да ти е самотно седмица-две, и после пак старата песен.
И между другото, внимавай какво мацаш, че е много грозно младо момиче да се гримира като 40-годишна жена.
Първо още си малка за истинска връзка. Колкото по-късно толкова по-добре. По този начин ще страдаш по-малко, ако скъсаш някой или те скъсат.Първоначално написано от kamsssity
Второ "леко" си неграмотна и май никой не те е учил как се пише на компютър, къде се поставят интервали и тн. Аз лично, ако бях момче нямаше да ми е приятно да излизам с тъпо момиче. (Много се извинявам!)
"сам" се пише "съм"...поне 10 пъти го сгреши.
"приятелл" се пише "приятел".
След запетая се слага интервал.
След точка се слага интервал.![]()
"подаржам се" се пише "поддържам се".
Прието е да се казва "гримирам се", а не "гримирвам се".
Казва се "оправям си", а не "опраям си" косата, като някоя необразоване селянка.
"даваите" се пише "давайте"
Не се слагат 2 пунктуационни знака един след друг, ако те ще са точно удивителни.
на 13 се 'оправяш', 'гримираш'... мога да си представя какво количество слагаш...
На 13 си бъди още дете, защото 'голяма' ще бъдеш цял живот и гаджета ще имаш - бол! Чак ще ти омръзне. Така че сега не си в позиция на губеща, а напротив. Възползвай се максимално от детските си дни, защото после става страшно и само любови ще те тръшкат.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
... ей на 13 съм си играл с топката, с децата навънка, вие вече за гаджета мислите... на къде отива светът?![]()
Може да съм сам, може да падна във боя.
Живота ми свърши обаче знай, че идвам за твоя.
и това изречение е винаги култовото, изречено от възмутен тийн, който не е сякаш на 15(образно казано), а на 55.Първоначално написано от Shely
xaxaxa още ти е рано да опиташ "горчивата сладост" на чудото наречено Любов...
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
Ти заяждаш ли се, или на мен така ми се струва?Първоначално написано от mArMaLaDkA
БТВ на 14 съмПървоначално написано от mArMaLaDkA