- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- самотнаа...
Първоначално написано от kamsssity
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от tonitta
![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
на 13 години .. самотнааааа ????![]()
скоро ще има тема-на 14 съм ,а все още на съм го правила,помогнете ми![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
спокойно,ще имаш ,4е 4ак ще се 4удиш как да се отървеш от тях ...
I can't stop myself from loving you <3
И аз имам подобен проблем.На 14 съм таиз година ставам на 15 и съм имала приятел.Всички около мен само за тва говорят,коя кой я е заглеждал.Много е тъпо да стоиш и нищо да не казваш,защото представи си никога си нямала гадже.И аз съм в това положение и знам какво е.Гледам да се променя в това което виждам,че другите харесват,но няма смисъл нали целта е да се естесвен пре ддругия.Вече се чудя какво не ми е наред,че никой не ме е харесвал!Дайте някви съвети какво да се прави,че това положение на самотна много не ми харесва??????![]()
Когато бях на 13 и аз бях от малкото, които са си нямали приятели. В момента имам най-дългата връзка от всички мои връстници. Чувствам се сигурна и обичана. Не съжалявам и за миг, че някога не съм била, като всички.![]()
Дали първият ти приятел ще е на 13, 14, 15 няма толкова голямо значение, някой ден ще гледаш с насмешка на това, което си мислиш сега![]()
Точно,освен ако не се бъзикат тияПървоначално написано от EdinBulgarin
![]()
![]()
Да ама ти е било много гадно през времето в което си чакала човека,нали?Първоначално написано от vesito13
![]()
То сега специално набор 95 почти всички мислят само за секс..И коя колко як задник тряя има,ако не е според нормите им няма шанс тва момиче да си намери някой.
Не бих казала, че ми е било много гадно отначало се чудех защо не ме харесват. На края го карах непукист, просто бях си решила, че когато трябва ще стане и не губя нищо кой знае каквоПървоначално написано от MouSe
Прочети някои теми в раздела и виж какви глупави проблеми има, такива неща не ти трябват. Все някога ще се намери човек, с който наистина си подхождате, а няма да имаш някакви безмислени връзки. След време се осъзнава, че не е толкова страшно, че си нямаш гадже.
![]()
Първоначално написано от youloveme
![]()
всички може да казват че на 13 си още малка но хубаво нещо е като в тежък момен знаеш че можеш да разчиташ на някого![]()
Па ако си мислиш, че като се "подаржаш", като си мацаш грим отгоре и си бухнеш някаква прическа, па после си седиш на задника и чакаш някое момче да дойде при тебе и да ти сваля звезди, късмет. На 13 си, закъде си се разбързала???Първоначално написано от kamsssity
STRAIGHT EDGE
I have chosen this path...
not to fit a mold,
not to join a trend,
not to follow a crowd,
but because it is right for me!
XXX
Ходи си режи вените, как може да си на 13 и да нямаш гадже? "Ти луда ли си?! Не те е срам..." пфф
Първоначално написано от kamsssity
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ти си луда, ма! Я си гледай училището, гаджетата няма да закъснеят ...
![]()
![]()
![]()
I'm inlove with a criminal...
Не се притеснявай и аз съм на 13 години и все още съм си нямала гадже.И аз се поддържам,но явно момчетата не гледат само това..Знаеш ли колко много момичета са в същото положение като нас?И на мен ми е самотно,но след като прочетох мненията и ми стана по-добре.За сега е най-добре да си залягаме над ученето!![]()
Какви момчета на 13 г. .. Да ти кажа по-добре иди и играй пред блока, защото от малка ли искаш да се тормозиш онзи харесва ли ме , а дали другият си пада по мен .. Има време за всичко .. А относно за грима, като станеш на 20 и няколко на бабичка ли искаш да приличашш ?Първоначално написано от kamsssity
.. Къде детството е по забавно от тинейджърския живот пълен с проблеми ..
![]()
.. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]
вЕрно, че е юбер гадното да видиш младо момиче, намацано като Мортиша, ама пък с тея изречения... преди децата ги плашеха с торбалан, сега ги плашат с преждевременното остаряване.Първоначално написано от pussucetka
![]()
Първоначално написано от MouSe
Майкооо да не дава Господдд .. На 14 год. се чуди защо не я харесват .. ?
Ами чудно защо? .. Щото си малкаа .. Моя приятелка е на 16 и досега не си е имала сериозен приятел, а ти си се разбързала се едно ще се жениш други ден
![]()
.. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]
The same every day . LOL. То "гаджето" само ще те намери. :P
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
чакаме снимкитеее![]()
![]()
Много обичам да пия !!! Слушам предимно Турбо фолк !!!