.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 59
    Да, на 14 си и преди НИКОГА не си имал регистрация във форума.

Супер фен

Re: самотнаа...

Цитирай Първоначално написано от kamsssity
    Значи на 13 сам и още не сам имала приятелл,което много ме смущава и се чувствам ужасно самотна.Просто не ми излиза това от главата.Не сам грозна, подаржам се,гримирвам се,опраям си косата,но ефект няма.Даваите съвети!!

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Цитирай Първоначално написано от tonitta
    ти си на 13 ма.. извинявам се за грубия език, не се сдържах

аз на 13 не знаех къде ми е задника..ебаси.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

на 13 години .. самотнааааа ????

скоро ще има тема-на 14 съм ,а все още на съм го правила,помогнете ми
    спокойно,ще имаш ,4е 4ак ще се 4удиш как да се отървеш от тях ...
    I can't stop myself from loving you <3

И аз имам подобен проблем.На 14 съм таиз година ставам на 15 и съм имала приятел.Всички около мен само за тва говорят,коя кой я е заглеждал.Много е тъпо да стоиш и нищо да не казваш,защото представи си никога си нямала гадже.И аз съм в това положение и знам какво е.Гледам да се променя в това което виждам,че другите харесват,но няма смисъл нали целта е да се естесвен пре ддругия.Вече се чудя какво не ми е наред,че никой не ме е харесвал!Дайте някви съвети какво да се прави,че това положение на самотна много не ми харесва??????

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Когато бях на 13 и аз бях от малкото, които са си нямали приятели. В момента имам най-дългата връзка от всички мои връстници. Чувствам се сигурна и обичана. Не съжалявам и за миг, че някога не съм била, като всички.
    Дали първият ти приятел ще е на 13, 14, 15 няма толкова голямо значение, някой ден ще гледаш с насмешка на това, което си мислиш сега

Цитирай Първоначално написано от FrostHammer
    Цитирай Първоначално написано от youloveme
    Цитирай Първоначално написано от Prostiq
    давай снимки ако ми харесаш взимам те за жена
    И аз така
    +1
    Ваща чета педофил до педофил

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от EdinBulgarin
    Цитирай Първоначално написано от FrostHammer
    И аз така
    +1
    Ваща чета педофил до педофил
    Точно,освен ако не се бъзикат тия
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Цитирай Първоначално написано от tonitta
    ти си на 13 ма.. извинявам се за грубия език, не се сдържах

аз на 13 не знаех къде ми е задника..ебаси.

Цитирай Първоначално написано от vesito13
    Когато бях на 13 и аз бях от малкото, които са си нямали приятели. В момента имам най-дългата връзка от всички мои връстници. Чувствам се сигурна и обичана. Не съжалявам и за миг, че някога не съм била, като всички.
    Дали първият ти приятел ще е на 13, 14, 15 няма толкова голямо значение, някой ден ще гледаш с насмешка на това, което си мислиш сега
    Да ама ти е било много гадно през времето в което си чакала човека,нали?

То сега специално набор 95 почти всички мислят само за секс. .И коя колко як задник тряя има,ако не е според нормите им няма шанс тва момиче да си намери някой.

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Цитирай Първоначално написано от MouSe
    Да ама ти е било много гадно през времето в което си чакала човека,нали?

То сега специално набор 95 почти всички мислят само за секс. .И коя колко як задник тряя има,ако не е според нормите им няма шанс тва момиче да си намери някой.
    Не бих казала, че ми е било много гадно отначало се чудех защо не ме харесват. На края го карах непукист, просто бях си решила, че когато трябва ще стане и не губя нищо кой знае какво Прочети някои теми в раздела и виж какви глупави проблеми има, такива неща не ти трябват. Все някога ще се намери човек, с който наистина си подхождате, а няма да имаш някакви безмислени връзки. След време се осъзнава, че не е толкова страшно, че си нямаш гадже.

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension

Значи на 13 сам и още не сам имала приятелл,което много ме смущава и се чувствам ужасно самотна.Просто не ми излиза това от главата.Не сам грозна, подаржам се,гримирвам се,опраям си косата,но ефект няма.Даваите съвети!!
    Отдели повече време на училището, на 13 си, даже ти е малко рано за гаджета.

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

И аз така

Град
    Burgas
    всички може да казват че на 13 си още малка но хубаво нещо е като в тежък момен знаеш че можеш да разчиташ на някого

Град
    Разград

Па ако си мислиш, че като се "подаржаш", като си мацаш грим отгоре и си бухнеш някаква прическа, па после си седиш на задника и чакаш някое момче да дойде при тебе и да ти сваля звезди, късмет. На 13 си, закъде си се разбързала???
    STRAIGHT EDGE
    I have chosen this path...
    not to fit a mold,
    not to join a trend,
    not to follow a crowd,
    but because it is right for me!
    XXX

Цитирай Първоначално написано от ivcheto0o
    Оле каква драма Как може да си на 13 и да си нямала приятел и сигурно и секс не си правила,какъв срам много изоставаш
    Я се стегни и осъзнаи на колко години си и спри да мислиш за глупости.Вси4ко идва с времето си.

Ходи си режи вените, как може да си на 13 и да нямаш гадже? "Ти луда ли си?! Не те е срам..." пфф

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново

Ти си луда, ма! Я си гледай училището, гаджетата няма да закъснеят ...

I'm inlove with a criminal...

Не се притеснявай и аз съм на 13 години и все още съм си нямала гадже.И аз се поддържам,но явно момчетата не гледат само това..Знаеш ли колко много момичета са в същото положение като нас?И на мен ми е самотно,но след като прочетох мненията и ми стана по-добре.За сега е най-добре да си залягаме над ученето!

Какви момчета на 13 г. .. Да ти кажа по-добре иди и играй пред блока, защото от малка ли искаш да се тормозиш онзи харесва ли ме , а дали другият си пада по мен .. Има време за всичко .. А относно за грима, като станеш на 20 и няколко на бабичка ли искаш да приличашш ? .. Къде детството е по забавно от тинейджърския живот пълен с проблеми ..
    .. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]

Цитирай Първоначално написано от pussucetka
    А относно за грима, като станеш на 20 и няколко на бабичка ли искаш да приличашш ? [/i]
    вЕрно, че е юбер гадното да видиш младо момиче, намацано като Мортиша, ама пък с тея изречения... преди децата ги плашеха с торбалан, сега ги плашат с преждевременното остаряване.

Цитирай Първоначално написано от MouSe
    И аз имам подобен проблем.На 14 съм таиз година ставам на 15 и съм имала приятел.Всички около мен само за тва говорят,коя кой я е заглеждал.Много е тъпо да стоиш и нищо да не казваш,защото представи си никога си нямала гадже.И аз съм в това положение и знам какво е.Гледам да се променя в това което виждам,че другите харесват,но няма смисъл нали целта е да се естесвен пре ддругия.Вече се чудя какво не ми е наред,че никой не ме е харесвал!Дайте някви съвети какво да се прави,че това положение на самотна много не ми харесва??????
    Майкооо да не дава Господдд .. На 14 год. се чуди защо не я харесват .. ? Ами чудно защо? .. Щото си малкаа .. Моя приятелка е на 16 и досега не си е имала сериозен приятел, а ти си се разбързала се едно ще се жениш други ден
    .. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]

Супер фен Аватара на DarknessAngel
    Град
    Шумен
    The same every day . LOL. То "гаджето" само ще те намери. :P

Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!

Град
    Шумен
    чакаме снимкитеее
    Много обичам да пия !!! Слушам предимно Турбо фолк !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си