- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- самотнаа...
Аз съм на 15 и си нямам гадже!
Край!
Сега отивам да се самоубия!
![]()
Ама вие сериозно ли?!![]()
Може би има по-важни неща от безценното гаЖе, например приятелите...
Живейте си живота, бе, хора!!![]()
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
+1Първоначално написано от Eliii
Най-свестното мнение. . .
И аз съм така, на 15 съм, нямам гадже и грам не ми пука. . .
Момиче, въобще не ти трябват момчета, особено на 13г. . . .
Учи си, забавлявай си се с приятели, живей си живота и един ден просто ще стрещнеш някой, ще се влюбиш и всичко ще си дойде постепенно . . . За къде бързаш!? ;хх
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
Тъпа си, научи се да пишеш .
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
И аз нямах гадже докато не станах на 14, не 4е не са ме харесвали, напротив просто не ми беше дошло времето. Сега си имам приятел от повече от година, а допълнително ме харесват още 2 момчетатака че спокойно за всчко нещо си има време не насилвай нещата
![]()
олеле боже и аз бях така преди 1 година. Намерих си и сега нямам и се кефа чесно казано. Не ти трябва гадже. Не мисля, че трябва да се ''гримирваш'' и да искаш толкова много да пораснеш. Радвай се на годините си ;д аз съм на 14 ии много си се кефа. Не се мацота и т.н. щот знам, че живота е пред мен и за всичко ще си дойде времето !
Не бързай за никъде..Няма нужда да си тровиш нервите от толкова рано :P Първото ми гадже го хванах на 16 без 1 месец![]()
Първоначално написано от SmilezZz
Охх аман вече от такива теми ;дд На 13 ?! И за къде бързаш не ми е ясно. Колко много време имаш пред себе си!
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei