.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Фен Аватара на Svalkata
    Град
    София

Малко помощ :*

понеже си купих кола маска на Джанкар (течната) за триъгълника, ама никога не съм я ползвала малко помощ,ако може..пише,че гтрябва да се затопли. чела съм,че може в микоровълновата,ама колко време? И то кола маската е в тубичка,трябва ли да я изсипя в нещо,или?..абе,кажете всичко,що трябва да правя
    Just gonna stand there
    And hear me cry
    But that's alright
    Because I love
    The way you lie
    I love the way you lie
    I love the way you lie..

Град
    там някаде
    и аз имам такава.Топлиш вода във микровълновата примерно (щото по -бързо става) така да е по-топла водата (аз я държа за 2.50мин). После слагаш тубчката във вече загрятата вода държиш докато хубаво се разтопи (само гледай да не се затопли много и да се опариш) След тва изтискваш малко намазваш се със шпатолката дет е в кутииката на така по тънък слой развномерно, слагаш лентичка (аз мойта си я нарязах на средно големи парчета) притискаш хубаво и дърпаш (незнам как имаш смелост сама )

Град
    Враца
    Емаа, гледай сега ;д;д Значиии взимаш масчицата, слагаш една чашчица с водичка в микровълновата, топлиш я за 2-3 минутки (то зависи ква е чашата, де ;д;д) Ама така да е поносимо гореща, не вряла и слагаш тубичката вътрее... чакаш 5-6 минутки, ама нали си проверяваш дали се е втечнила, смисъл трябва да прецениш дали ще успееш да я размажеш. Всичко е до лична преценка, попринцип ;дГледай да не я направиш много горещща, че може да се изгориш много яко. И от тубичката не я изсипваш никъде, освен върху тва, парцалче Размазваш и тъйй... размазваш с "шпатулката" ,дето е вътре. Бее би трябвало нищо да не разбра ;д;д
    еlsy

Повече от фен Аватара на annamari
    Град
    in your heart
    като не знаеш как се ползва за кво си я къпила
    питаи майка ти
    never never let you go you are the one i'm surching for....

Цитирай Първоначално написано от annamari
    питаи майка ти
    А ти може ли във всяка тема да се прайш на идиот..патка заспала!
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

Супер фен Аватара на whitebunny
    Град
    Пловдив<3
    Колко струва тая кола маска и какво има в кутийката (в смисъл освен кола маска, шпатулка има ли ленти или ти трябва да си ги купиш) от доста време се каня да си купя но не съм се интересувала чак толкова

Цитирай Първоначално написано от whitebunny
    Колко струва тая кола маска и какво има в кутийката (в смисъл освен кола маска, шпатулка има ли ленти или ти трябва да си ги купиш) от доста време се каня да си купя но не съм се интересувала чак толкова
    Не е скъпа-1,80лв.Вътре е самата кола маска,шпатулка ии има лента,която не е мн-дълга и при мен поне се къса понякога.Аз си взимам ленти 20бр 4,50лв мисля,че бяха има ги в повечето козметични магазини и тн.

Супер фен Аватара на whitebunny
    Град
    Пловдив<3
    Цитирай Първоначално написано от YouAteMyHeart
    Цитирай Първоначално написано от whitebunny
    Не е скъпа-1,80лв.Вътре е самата кола маска,шпатулка ии има лента,която не е мн-дълга и при мен поне се къса понякога.Аз си взимам ленти 20бр 4,50лв мисля,че бяха има ги в повечето козметични магазини и тн.
    Благодаря ти

Цитирай Първоначално написано от NeverTheSame
    Цитирай Първоначално написано от annamari
    питаи майка ти
    А ти може ли във всяка тема да се прайш на идиот..патка заспала!
    +1 като не знаеш кво да кажеш по темата,просто си замълчи.момичето иска прост отговор за кво се правиш на интересна...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си